sunshine this weekend

 
This weekend the weatherwoman gives you shining days and warm weather. go to the beach and get the first spring bath!

nej men är jag duktig på engelska?

fredag:

image262

lördag:

image263

söndag:

image264

måndag:

image265

torsdag

har på ett sätt slutat skolan för dagen, men har tänkt att göra mitt matteprov idag kl 3, så borde egentligen plugga på det. men jag orkar inte. just nu orkar jag ingenting, vill hem, sova, och inget mer, typ bara ligga och inte ens tänka.

humör just nu? nere, va på bra humör imorse, sen vart det dåligt igen.

nej nu vill jag hem.


undrar hur det är med han. han mår säkert skitdåligt som igår, och iförr går, och i förr förr går.. jag vill att han ska va frisk och pigg, som han alltid brukar vara.

ska jag göra matteprovet nu?
eller imorgon?

jävligt tidigt

japp, e uppe med tuppen, idag igen. är jävligt trött men snart är skolan över, lite tråkigt sådär:/

har haft så himla roligt med min klass, alla är verkligen underbara:) man behöver aldrig gå ensam (om man inte vill dvs) man kan alltid prata med någon. ibland blir det lite blixtar mellan vissa, men det går över, det är mycket mer skratt och glädje, än tårar och missnöje.
det är inte alla som gör att man börjar dagen med ett skratt, eller blir alldeless skinerad (hur faan stavas det? bra jag e i svenska:P) av någon komplimang. I love you:)



usch vad jag är trött, känner för att gå tillbaka til sängen och sova. men snart så...


vafan! dom har fortfrarande inte tagit reda på vad han är för sjuk:( hur kan det va så svårt? dom ska ju vara experter på sånna saker. jag vill veta, så man vet hur farligt det är...


nej idag blir det mjukiskläder!

onsdag

har precis slutat för ett litet tag sedan. så här har min dag sett ut.

MORGON

  • 05.45 gick upp efter att ha halvsovit/vaknat sedan klockan 3.
  • 06.00 stog en halvtimme och försökte välja kläder, är det någon mer som tycker det är svårt?
  • 06.30 sminkade mig.
  • 06.35 fick reda på att det åskat igårkväll, och INGEN väckte mig, som tjatat i flera veckor efter åska, så jag missade hela allt:( det är så mysigt med åska ibland:P
  • 06.40 åt frukost, musli med mjölk
  • 06.58 gick till bussen.
  • 07.25 bussen går sönder så vi blir stående utanför tunneln i en kvart, "älska" kommunala muskö

SKOLA

  • 08.15 mattelektion, jobba inte så bra, kul ikväll".
  • 09.25 geografi, som jag är klar med, gjorde dock en powerpoint redovisning
  • en snabbis lunch
  • 10.35 psykologi, redovisningar, jag gjorde om autism
  • 11.30 LUNCH (potatisbullar och blodpudding som var ecklig)
  • 12.30 marknadsföringsprov, blev ett mvg-.  :D mvg som mvg, jag får det i betyg iaf! tommy gick precis förbi och sa det, han rättade det direkt:) 6-7 timmar inte förgäves iaf:) klarat ett mål, sen vg på matte behövs inte, jag är nöjd ändå:)
  • 13.30 religion redovisning, min grupp gjorde om church of satan. haha en väldigt kul sekt:P
  • 14.00 slut för idag, många var borta från religionen så vi sluta tidigare. måste vi gå på måndag nu eller?
  • 14.15 -----> har jag suttigt här, väntar på att micka ska sluta så vi kan åka till jordbro och kolla på pirates of the caribean:) sen måste jag plugga matte:/

nu vart jag glad, när tommy kom och berätta att jag fick MVG i betyg i marknadsföring:) wihoo


kväll

ska nog snart gå och lägga mig. blir nog en lång dag imorgon.

ska ringa micke nu snart innan jag går till sängs. jag tycker om han.


måste egentligen ligga och lpugga lite. sen måste jag packa för imorgon.


 god natt

marknadsföring

har skrivit klart en sammanfattning av kapitlerna som vi fått häfte på. typ 20 kapitel, kul. fick ihop det på lite mer än 2 sidor, det är bra.
fast har ju ioförsig inte hunnit läsa igenom det så mycket:/ men imorgon om det går skit kan jag ju iaf tänka att jag försökte lite iaf.

ska ner och duscha nu, sen blir det nog kanske fotbad och nagelvård?


saknar dig micke

ovisshet

fortfarande vet vi inte vad det är. dom hade tagit prover från ryggmärgen, men inte fått svaren än. jag hoppas såklart fortfarande att det bara är lite feber, och inget mer. känner mig hällre lite larvig på att jag förstora upp det än att det verkligen är något allvarligt. usch.


IDAG

humör:
dämpad
roligheter: klassen är kul ,faan vad dom fikar:P. låg en liten bäbis-snok på min trapp, klev nästan på den, så söt:P
tråkigheter: att han fortfarande är sjuk:(
skratt: övertrötta frida och erika som inte fattade enkla uppgifter:P "vadå bifoga?!"
gråt: lite då och då när jag kunde gömma mig
kärlek: micke är min kärlek, tycker om dig väldigt mycket

AKTIVITETER

skola: egentligen inga lektioner, int.ekonomi va jag klar med, och marknadsföringen behövde vi inte gå på
läxor/prov: marknadsföringsprov imorgon, måste plugga
after school: åkte själv till muskö. har suttigt i solen lite.
träning: tog en prommis och sprang i en kvart. va ute en timme. måste träna till musköloppet:P
pyssla: blir nog först duscha, fixa naglar och lite pyssling om mig själv.


nej nu måste jag plugga, igen. kan inget. jag är sämst

skola

sitter i skola, kom hit med 9-tåget, gick til kvatum en snabbis och köpte en bana och sånt där Wasa grej.
image261

har svinont i huvudet, vil egentligen bara åka hem och sova, men det går ju inte, såklart. först och främst kan jag inte missa någon lektion. skullle ni tycka va roligt va? sen så kan jag ändå inte vila när jag kommer hem för jag måste plugga. skule fått mycket plugg gjort nu imorse tänkte jag ,men så blev det inte.

undrar hur det kommer gå hela tiden, det är jobbigt att käna sig okunnig, jag vet ju typ inte es vad det är för slags sjukgrej.

sen när jag kommer hem ska jag prata med mamma. sen blir det plugg, fast det är ju beroende av vad jag får veta, men det är nog inte så farligt, eller?


jaja ska göra nått annat nu. hej

helvete

2 timmar, vafan. 2 jävla timmar. tack.

tisdag

usch har ont i ögonen. fast jag vet ju varför.

kändes så hopplöst, eller jag vet inte. det behöver ju inte ens vara så farligt, men det kändes så hemskt, tänk om...
jag var rädd, för man vet ju aldrig. hoppas det inte är så farligt, behöver ju inte betyda mer än lite medicin och vila, men man vet ju aldrig... ska prata med mamma, så jag vet. om nu hon vet, men det tror jag, det borde hon. hoppas


är jätte trött, och behöver egentligen inte gå upp nu, eller faktiskt så gör jag, har ganska mycket att plugga, en stor grej till imorron, och en annan stor grej på fredag?, tror det var fredag, eller också imorron, fast jag tänket ta det på fredag iaf. han låter mig nog, man kanske tillochmed får välja.

satan vad Mimmi från talang-programmet sjunger bra! helt otroligt, och hur gammal är hon, typ 9? OMG, ge mig lite talang tack.



ska nog gå och duscha snart, tror jag tar nästa tåg, eller så jag är i skolan 9. frida skulle va där 8 den hurtiga jäveln:P janni är säkert också där, hon brukar vara det, trevliga flickors sällskap:)
har internationella ekonomi och marknadsföring idag (och klassråd). e klart på intenationella, och marknadsföringen har jag ett jätteprov i imorron, men jag behöver inte göra det men för högre betyg, klart man försöker. får nog reda på betyg i int.ekonomi och vi ska nog prata om grupparbetet på marknadsföringen, gick inte så jätte bra, hoppas han inte klagar för mycket, känner inte för sånt idag.


jaja, dusch nu?

SKOR

fastnade med att kolla hur mycket skor jag har egentligen, känns som 3 par, men räknade lite snabbt dom som står i hallen och i mitt rum, kom upp i 20 st. oj, och hur många använder jag lixom? inte 20 iaf. räknade inte med alla skor, men det kan väl va bra att ha:P vet dom som har betydligt mer skor än mig, men iaf.

här är dom semaste inköpen:
(som bryuna skorna köpte jag dock i svart, men dom fanns inte i bild)


image259 image260




MånDag - USCH!

hade svenska och religion. vår grupp redovisa inte på religionen, ska göra det senare, vi ska typ göra en powerpoint presentation tror jag så vi hade inte gjort det till idag.
på svenskan redovisade vi igen, nu en debbaterande text. tog min som jag skrev förut, om Shoppaholics. det är ett väldigt intressant tycker jag, haha jessica höll med om allt jag sa, satt och nickade:P
fast jag glömde en grej, ett motargument:S

har vart med på en bisiktning idag också för första gången. intressant, mycket prylar dom använder. verkar kul, kanske en framtid?

vi fikade efter skolan, jag, frida, carro, janni och jessica. tog en chokladboll och en mer, älska meeer.


va bra att du blev glad:) tog ett tag innan jag vågade, kändes lite nervöst haha tönt jag e:P blev själv glad:)



nej usch, jag vill egentligen inte tänka på det. jag hatar sjukdomar, kommer bara och förstör. så ont i huvudet att du var tvungen att åka in till sjukhuset, och dom släppte dig inte, en natt, två nätter....
först tänker man; tänk om det är något allvarligt?! men sedan tänker man; ofta att det skulle hända dig, jag känner ju dig! fick reda på att du varit dålig i flera dagar nyss, varför åkte du inte in direkt?! dom vet inte riktigt vad det är ännu, du har fått medicin, men dom vill inte säga säkert än. vi vet vad det lutar åt, hjärninflamation. jag är ingen sjukvårdsexpert, men det jag har fått för uppfattning är att det inte är något roligt att få. usch, hur farligt är det?




ska till yobro sen, ska åka om en timme. jag vill prata med mamma och ta reda på mer om Gert, min morbror, min gudfar. nej hoppas det inte är så farligt!!

en annorlunda smak

hade gurka på min macka, men gurkan smakade morot. är det jag som håller på att tappa smaklökarna eller har de börjat tillverka morotsmakande-gurkor?

det finns ju så mycket annat skräp-uppfinningar så vore ju inte så konstigt:P


jaja morgon, sska till skolan snart, tror jag bara har 2 lektioner, religion och svenska. redovisning på religionen, sen på svenskan kanske det är det med, eller så var det senare i veckan. vi får la se.

nu måste jag ta på mig kläder.
hörs!

TOP SHOP-kläder och MORSDAG


image246

först ut på visningen är en vit klänning med en aning utsvängning under midjan. en riktigt sommar klänning frän Top Shop, (samtliga saker är från top shop idag)


skulle jag bli en bra nyhetsankare?



vad gör man inte på en söndags morgon än att sätta sig vid datan och kolla på lite kläder?


sen idag måste jag göra lite matte och marknadsföring, inte lika kul.

idag är det också MORS DAG, så jag och micke ska åka till handen och köpa lite blommor och sådant, sen först hem till han och gratta hans mamma (svärmor):P, sen åker vi till muskö och grattar min mamma.





  image247 image248  image251  
image249  image250   image252
image253  image254  image255

några väldigt lyyysande saker;

image257  image258 


Party-Linne

hittade ett väldigt party
 party-linne när jag kollade runt på de olika klädföretagens sidor. detta är frän Bikbok, och jag tycker faktiskt det är jättefint:)

image245

RUN! the Turists are comming!

...soldagen som det känns som riktig sommar. grönt på varje träd, fågelkvitter för fulla muggar, och det största tecknet, TURISTER.
eftersom jag bor på en ö, som är väldigt populär på sommaren ( 800 boende i vanligt fall, men plus 3000 på sommaren!) så brukar det vid den här tiden börja vimla av dom. och här på min lilla gata ligger den enda affären på hela ön, så hit kommer dom i sina flockar.

ett sommartecken kanske?


vi kan ju hoppas att vi slipper alla 14-åringar på sina moppar körandes överallt, så man håller på att bli dödad si sådär varje kvart.

(nej, jag har faktiskt inte något emot er, turister, kände bara för att vara lite lätt ironisk, so.. Peace .)


jaja, vet inte om jag ska ta en promenad eller ta en liten sväng med cykeln, är fy skam att sitta inne en sån härlig dag.



Läcker Lördag!

en hot dag idag! ska ta 11 bussen till muskö och lägga mig och sola! sen åker jag nog tillbaks hit senare:)
snart ska vi gå och käka frukost, sen ska jag fixa lite innan jag åker.


vi somna tidigt igår, och vakna tidigt med, kl 9, gick micke upp, jo det är säkert, han gick upp före mig, utan jag väckt han! :O


ÖL

sitter här med en oöppnad öl brevid mig, ska snart sätta mig i soffan med micke och mysa lite:)
micke e bäst i hela världen

jag och emelie vart skrämda i skolan idag, ett killgäng (2:or) stod i korridoren där toaletterna är, och när vi gick förbi hoppade en fram med en monstermask och blont hår?! fram, satan vad emelie hoppa till, AAAAAHHH! haha, det är farligt i vår skola... har ni blivit skrämda än?

idag åkte jag, mamma och emelie och fredrik och handla skor, köpte tre st. två på skopunkten, typ grå (blanka) pumps och ett par stövlar. sen på stadium köpte jag ett par vanliga sommarskor:) fint!

jaja, nu är det mat!!

söt klänning

hittade en söt klänning på hm sida. riktigt sommrig!

image244

ska möta emelie snart så ska vi bestämma lite till vi ska åka och handla skor med mamma senare idag:) kul kul
jaja, ska väl se om jag hittar henne snart

Bränd

har vart ute i solen lite, fått lite färg faktiskt:) härligt härligt!

ska åka med bussen till ösmo strax, och så ska vi bo där ikväll, me and my man:) trevligt trevligt!

nej nu ska jag äta ännu mera HONUNGS MELON :D jummie

torsdags VÄDER

blir inte lika fint väder som igår dock:( men vi får väl nöja oss met det lilla soliga som vi får. så här kommer morgonen och eftermiddagen se ut.


image242 --->  image243

God Kväll

nu har jg gjort klart arnetet i int. ekonomi. fast vet inte om det vart så bra men det märker vi sedan. skit samma annars.

sen har jag tagit ett fotbad och filat naglarna och kollat på project runway:)

nu ska jag gå och duscha, sorry blir nog inget kollage idag, arbetet tog längre tid än jag trodde.

jja sen ska jag gå och sova ensam i mitt läskiga rum. gonatt!

Project Runway

har skrivit lite på läxan, e inte riktigt klar än, en A4 till...

kommer nog göra ett kollage senare ikväll, massa fint!
ikväll börjar också Project Runway, ett av mina favvo, har ett smått intresse för kläder:)
image237
image238





image240  image241


jag tycker om vitt, de här vita klänningarna var faktiskt ganska granna. dom är väldigt duktiga, jag skulle också vilja vara med, kanske är så jättebra på att sy, men det är kul att få hålla på med tyger och göra sina egna saker.

SOLA

har vart ute i solen lite och läst:) skönt med värme:) känns som riktig sommar idag tihi

jag måste göra lite religion och sen måste jag göra klart int. ekomn. lite jobbigt men det får gå.


slutade tidigt idag, så jag han med halv 12 bussen. kanske blir en tidig dag imorgon också?
fick veta vad vi ska få för betyg i psykologi, jag kommer få VG, det är kul med psykologi, fast ganska svårt, iaf hennes cp-prov. så jag är nöjd:)

får se om jag träffar micke idag eller inte. jag måste plugga och det måste han med, nu är han hos sin mamma. vi får se hur det blir. skulle vara mysigt att ha picknick med han, med filtar-fika-och mys, speciellt när det är så fint väder, men det blir nog mer fina dagar:)

jaja får se om jag ska ta och göra lite religion nu. har iaf börjar kolla på marknadsföringen, det är väldigt mycket, får se hur det blir:/

Onsdag morgon

fick precis förmig att det var torsdag idag, men det va ju lite fel. :P

sitter och äter frukost och tänker på vad jag ska ha för skor idag, blir nog antagligen mina vita, eller slip in ...

nu sitter jessica på ett flyg kanske, eller idag ska hon göra det iaf. hoppas hon har det kul men fy vad jag är avis!

hm, ska nog gå och fixa lite, tänkte nästan gå och tjata på micke att gå upp, men sen kom jag på att han har sovmorgon till halv 11 idag:P

jaja, ha en solig dag!

Är du svettig?

ska nog cykla lite faktis. va länge sedan, kan ju kolla på DH samtidigt så blir prima:)
nu ska jag nog byta om!

söt sover i min säng:)

LIVE


The way you're bathed in light
Reminds me of that night
God laid me down into your rose garden of trust
And I was swept away
With nothin' left to say
Some helpless fool
Yeah I was lost in a swoon of peace
You're all I need to find
So when the time is right
Come to me sweetly, come to me
Come to me
 
Love will lead us, alright
Love will lead us, she will lead us
Can you hear the dolphin's cry?
See the road rise up to meet us
It's in the air we breathe tonight
Love will lead us, she will lead us
 
Oh yeah, we meet again
It's like we never left
Time in between was just a dream
Did we leave this place?
This crazy fog surrounds me
You wrap your legs around me
All I can do to try and breathe
Let me breathe so that I
So we can go together!

Hemma

kom hem till muskö för en halvtimme sen. stannade två timmar i ösmo först å åt lite. försökte läsa lite marketing, men vi ska väl inte behöva läsa i boken? 180 sidor på en vecka, som ska in i huvudet... lätt.

ska göra lite int.ekonm sen. måste visa för mamma eller pappa så dom kan ge mig lite tips. det är jävligt svårt, usch:S

vet inte säkert, men tror jag känner lite bättre nu. fast vi får se hur länge det varar. är väldigt lätt stött just nu.

jaja, nu ska jag baka muffins, med hallon i tror jag, men jag är mer sugen på morotskaka, får se om jag orkar göra båda:)

men det är ju troligt, jag försökte iaf. det är inte rättvist.





jag ska försöka vara snäll mot dig idag älskling, jag lovar:)

GLASS

 image233ge mig en god och glad glass tack!





image234usch nu vill jag ha glass!



Gurlie är faktis gott!
image235





image236men magnum är alltid gott:)

int.ekonomi

usch sitter och gör int.ekonomi arbete. ligger på sista uppgiften, men den ska va runt 3 sidor! vafan, ingen fri helg för mig sen, bara massa plugg, plugg, plugg.

åkte lite tidigare till skolan än vad jag hade tänkt, var här halv 9, men janni satt redan i bibblan så jag fick sällskap:)

usch jag vill hem! sova.

imorgon har pirates 3 premiär:)

jaja ska väl "jobba"

vädret

image231rätt soligt väder med lite moln idag.
såhär kommer det se ut i eftermiddag --->

kommer regna lite på morgonen, men sedan klarnar det upp lite.


usch, jag som faktiskt ville ha typ åska och sånt! känner att ha en kall dag med lite regn, blixtar, och så. det är mysigt med åska!







här är en bild på stockholmsområdet i eftermiddag.

image232

tisdag morgon

idag börjar jag halv 12. men ska nog till skolan tidigare, måste plugga matte. kanske hinner med lite annat?



skrev inte så mycket om dagen igår, dels för jag var så jävla trött, och sen för vart lite ugly över provet den sista lektionen. jag och micke åkte till skolan tidigt, eftersom vi sov på muskö var vi tvugna att ta 8 bussen, så vi va i skolan kl 9. han började 10 i 10 så jag walkade han till hans lektion:)
satt och lodade i bibblan, sen kom Adam dit och då såg jag att jessica satt där också, så vi pratade lite, mest om studentskivan:P jag är liiiite avis, vill också åka utomlands nu!

vi hade religion första, så grupparbete, vårt om the church of satan, haha:P men det är kul.
var köttbular och potatis idag, vi käka två gånger så först åt jag den riktiga maten, sen tog jag lite fil, det är alltid gott!
vi hade svenska sen efter lunch, satt vid en data och förberedde en muntlig debatt-snack-grej. egentligen var det enda jag gjorde att klicka över min text ch göra lite mer indelning av den, "svårt och jobbigt".
sen hade vi blomster, tog först minst 20 min innan vi fick börja, och jag var svintrött så va väl ingen höjdare. jag, frida och jessica ko mförst till klassrummet, så vi fick ju vänta längst, så vi satt och beklaga oss över lite allt möjligt som tidsfördriv:P

provet var praktiskt (göra ett blomsterarrangemang) och jag var inte nöjd när jag vart klar. hade iaf rätt om vilka fel jag gjort, då är jag ju bra på något.

jag gick till micke sen när jag slutat, satt i en datasal lite, sen gick vi till tåget, var kanske lite grinig, förlåt älskling! sen väl hemma sov/vilade jag typ bara hela kvällen, hade typ ingen energi. somande till runt 10 nån gång, micke verkade lite orolig för han vill jag skulle äta nån riktig mat (kvällen bestod av ett äpple) men jag kände mig lite dålig, huvudverk och sånt. jag var nog lite grinig mot han då också, förlåt, jag vet inte riktigt varför jag var så tvär mot dig när du va så snäll. du försöte ta hand om mig och ja nästan puttade bort dig. usch vad hemsk jag är! och som ett stort jävla feting plus fick jag dig att känna sig som en dålig pojkvän. du är den bästa och enda pojken för mig, jag älskar sig, förlåt att jag var taskig igår!

skit

gick crap på blomster provet. jag tror jag nyss sumpa min chans på mvg. kul......

nu väntar vi på tåget hem

jaja. en dag imorgon också

måndag

satte mig lite i bibblan, skulle ju egentligen kunna plugga lite, skriva lite på exempel int.ekonomin, men jag orkar fan inte. har ju geografi med. usch!

men det är faan sol idag! så svinvarmt att jag var tvungen att byta till en svalare tröja:P och ni vet ju mitt lilla ordspråk, är det sol är man glad. så jag får väl vara glad idag!

på onsdag ska det bli jättefint väder tror jag:D wiie!

kom till skolan kl 9 idag, sov på muskö så. har suttigt och skrivit klart min utvärdering, fast micke satt med mig så lag slkapp sitta ensam vid skåpen, fast det bli ju svårare att konsentrera sig... moahaha

jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har lite tråkigt faktiskt, och jag börjar inte förrens om en halvtimme:S

ska väl kolla lite på alla tusen miljarders arbeten. fuck you som kom på läxor!


jaja, kommer väl lite bilder på kläder sedan, om jag har tråkigt:P

PAJ

har precis hållt på att bakat paj:) rabarber bev det idag (för er som inte vet så brukar jag baka väldigt ofta)

image230


får se hur mycket jag orkar jobba på mina arbeten idag,
micke är här nu så kanske får annat för mig:)


men nu ska jag sätta in pajen i ugnen!


motha-fucka-billi-bong

ja vette fan det lät kul;D

ska nog gå ut lite, gaya mig lite och plocka lite blommor kanske?
image229


sen måste jag skriva klart Vg-frågan på int.ekonm och psykologiarbetet. och också svara klart på utvärderingsfrågorna om projektet. usch, svettigt göra.

sen ska jag baka rabarberpaj:)

home on the island

har väl inte gjort så värst mycket sedan jag kom hem.

slängt in en tvätt (däribland min klänning jag hade på skivan, röklukt, spilld dricka på)
nästan skrivit klar min utvärdering om projektet (blir rätt långt)
hittat min bikini! (mamma hittade när hon städa i stugan) min älsklings bikini överdel hittade jag, plus en underdel, fick gå med olika delar förra sommaren, eftersom jag slarvat bort en del från varje bikini, men nu är de intakta! :D
ätit tacos:P (alltid gott)
läst i min bok (det tolfte kortet)


nu borde jag skriva lite på antingen int.ekonomin eller psykologin. får se vilket. tror inte jag har psykologi-pappret här:S någon som vill copy åt mig?

micke kommer nog hit vid 8 tror jag. ganska sent men han missade tåget som gick 20 öer nyss, och nästan buss går faktis inte förrän 20 över 7 ikväll (så är det att ha en flickvän på muskö) :)hehe


efterrätt

känner för att baka någonting. men vet inte riktigt vad. kollade lite på receptsidor, hittade några saker som ser goda ut:

image219 image220 image221image222image223  image224 image225 image226 image227 image228

TOP SHOP

kollade lite på top shop. hittade lite fint

image212image213snygga bikinis:)

image214 image215 image216
image217 image218jag är lite shoppasugen kanske.

jobbigt

sitter med psykologin, har väl kommit en bit på arbetet, någon som är expert på Autism?
har nästan svarat på alla frågor, men sen ska man ju fixa inledning, källförteckning och sådant tråk, som bara tar tid och är jobbigt.

vill hellre åka och handla skor!

image205 image206 image207  image208
image209 
image210
 image211jaja,nu borde man väl ta igen arbetet igen.
usch vad tråkigt!

God Morgon

vaknade för kanske en halvtimme sedan. har suttigt och letat efter fina bikinis.
hittade några som va fina, på Nelly.se

image202 image203 image204 

pax på att se ut så i sommar!



jag hade egentligen tänk att göra lite nytta och börja på lite läxor, men hamnade med att skriva blogg och kolla kläder :P
men idag måste jag:

skriva klart åtmindstånde VG-uppgiften i int.ekonomi
göra arbetet i psykologi nästan färdigt

(det har jag tänkt iaf, sen får vi se hur det blir)

sen vill jag också cykla, ta en prommis å så.

ska åka till muskö med 1 bussen, så har ett tag på mig.



nykväll

vi har precis vart ute på en ganska lång prommenad, med hunden såklart! det är inte mickes hund, men dom passar den då och då typ. den är söt:P

nu väntar jag typ på att legally blonde 2 ska börja:P om den är så bra eller inte får vi se.

usch, har lite ont i magen, hm. kanske för jag förutom en macka bara ätit skräp som pizza och godis? men man ska väl gotta sig någon gång.


jag tänker på det där mycket, va så skummt när hon sa så, för jag har verkligen inte den synen på mig själv. men det va roligt att de någon som såg utifrån. det lät så självklart på något sätt. fast jag håller ändå inte med, även fast det nästan verkade som hon menade det, vi satt ju inte direkt och pratade om det heller, utan jag bara gick ut lite för att få frisk luft, och så satt som och prata om sådant lite.
jag blir glad, men det var en liten uppväckelse. att höra någon som inte "behöver" såga något sådant säga det.



jaja. hej då

hallå?

var är du?

dagen efter skivan

igår va det kul:)

började på fredag morgonen med att gå upp kl halv 8. fixade lite å så. sen vid halv 1 tog jag bussen till ösmo där frida mötte upp mig:) vi åkte hem till frida, fixade våra frisyrer (lockar!) och sen skyndade vi oss hem till Rising. vi kom dit vid kanske 4, och då var alla tjejer redan där, Adam och Marcus var också där, alla är så snälla:) jag och frida kom dit med ej så festliga kläder, vi skulle nämligen byta om där. dock hade alla redan bytit om, så vi skyndade oss in på toan (frida tappa sin toffs i toan:P) och bytte om. alla var grymt fina! det va första gången jag såg Sandra i klänning, och fy satan vad fin hon va! alla andra var också jätte fina, man vart nästan tårögd:P fridas klänning var jag lite avis på måste jag erkänna, och frida, faan vad stora tuttar du fått;P vi var iaf där ett tag, drack lite, umgicks, pratade och sminkade oss. känns som man kommit alla så nära nu, till och med Anna från teknik, som jag annars säkert aldrig skulle pratat med.

vi åkte till tåget sedan, marcus körde, och på tåget vart det full rulle! faan vad kul vi hade, en av det kuligaste i mitt liv:) och det var ju några som vart lite pie-nödiga, mig själv inräknad. och varför inte ta en liten tur i utrymmet mellan vagnarna?! haha . måste du så måste du.

vi åkte in till skivan som var på April, litet ställe men men. maten var god, fast jag gav lite till Jessica, kladdkaka till efterätt också:) och vin till maten såklart. va kul att träffa alla, och det var bra att Linnea kunde komma till slut:) vi ropa dity alla i vår klass till vårt bord, alla var verkligen jätte fina, en del hade jätte fint matchande smycken, eller jätte söta klänningar:)

sen vid 10 kom Sara, Lisa och Carro dit:) dom var jätte fina! va trevligt att träffa och och parta lite, usch vad jag tycker om dom:)

nu kan ni kalla mig scar, eller kanske scarface (mickes påhitt) för jag tror det var frida som råka riva mig igår på kinden, as ont gjorde det, för dansgolvet var ju en aning packat ibland, och när alla puttas händer ju olyckor. jaja, men jag har iaf ett rivsår längs högra kinden! snyggt:P

va en kul kväll, vart lite trött i slutet, sen tog mina pengar slut så jag inte kunde dricka mer:P kvällen slutade halv 2 då det var någon som slog någon, och vi samlandes utanför. gick med några från klassen och så gick jag till bussen, 15 över 2 bussen blev det. kom fråm till youbrou och micke mötte mig vid bussen:) vi gick hem och kollade på scary movie 1. så kanske gick och la oss vid 4 halv 5 kanske:)


jag vaknade utan huvudvärk, illamående eller bakis-symtom. lite trött kanske jag har varit idag, men inget mer:) skööööönt!


haha vi hade sagt att vi skulle åka till muskö idag, men så kom micke in och vågade inte berätta något för mig. så han skrev istället, det här:

hmm jag tänkte...ehm..öh..lixom kan inte vi sova här idag ?..
för tanten o gubben ska in till stan o kolal på bio och då får vi pengar till pizza o de skulel ju va gått..och så e vi ensama hemam så vi kan  ju göra de lite mysigt ute i vardagsrummet med ljus osv..
men slå mig inte snälla.. aj. och kom ihåg att jag älskar dig <3


han är så söt!<3



jag tycker vår klass ska göra om vår lilla grillferre igen! det var så himla kul förra gången, alla hade roligt, och man pratade med alla och allt, även dom man inte brukar prata med:)

en till mössprovtagning kanske? någon som är på?


nej nu ska jag göra någonting annat, vara lite social iallafall:)
kanske kommer på fler roliga saker som hänt senare, men hare så länge!

studentskiva

snart ska jag åka hem till frida:)

nu börjar jag bli lite piggare, ska bli kul ikväll!:D

pusspuss

EL

fick trycka på lite knackar, och dra i en liten spak:P haha men man lär sig fort. sen fick jag prata med farmor också:) va länge sedan jg träffade dom. synd att jag inte kunde följa med:(


vad har jag gjort idag?
tvättat
städat
startat elen
diskat


har jag roligt liv eller? men det måste ju göras. jag tycker om när det är rent.


ELD

pappa ska ringa snart, så ska han berätta förmig hur ma eldar i pannan. man lär sig något nytt varje dag.

har gått runt,och städat lite för att hålla mig sysselsatt. just nu känner jag fatis bara för att vara hemma och försöka ta det lugnt. men man blir väl på party-humör renare.

jag vill ha mer tid!


ska jag plugga lite? psykologiarbete eller internationel ekonomi?

nej , orkar inte.


god morgon

vaknade halv 8 idag... varför?

lugnande medel tack.... för hästar... det kanske hjälper. I think I need the strongest there is (not fishermans friends)

jaja, det är bara att gå upp. ingen ie att försöka ligga kvar och sova när kroppen väl bestämt sig. jag är så jävla trött på att jag "måste gå upp tidigt" på morgonen, varför kan "jag" inte låta mig vara. jag vill egentligen ligga kvar och sova längre, men då blir jag bara mer stressad över jag-vette-fan. bajs psyke.

Om man är stressad och inte får någon chans att återhämta sig blir man trött.
Ofta gör stressen också att man får svårt att sova och sömnbristen orsakar i sin tur trötthet
.

ja tack, en ond cirkel, precis vad jag vill ha. finns det ens utgångar i cirklar?


jag har ju också en snygg jävel i min säng, som jag tycker om att ligga och mysa med. jag vill sluta tänka, så kanske jag kan börja fungera normalt.



nej sluta klaga.

idag är det studentskiva:) vår studentskiva. ska bli kul:)

först ska jag nog hem till frida, sen ska vi nog till nynäs till de andra tjejerna i klassen, så ska vi åka in till stan tillsammans. middagen börjar 7 (undrar vad det blir för mat).  eftersläppet börjar 10. då kommer sara och dom:)
nej hoppas det blir kul!
sen slutar det väl vid 3, då ska jag åka hem till micke, som för hoppningsvis är vaken. blir nog rätt sent, hoppas han inte är trött och blir irriterad på mig. men han älskar mig iaf:)



torsdag

nu är vi på muskö. sov i ösmo igår och åkte hit med 3 bussen, efter att vi handlat mjölk och magarin på ica (måste ju baka!). jag var grymt trött igår, gick och la mig vid 8 (jag skulle dock bara vila till 9 för då började top model). men som en sten faler till bottnen somnade erika. kommer ihåg at jag vart jävligt irriterad för deet m
kändes som micke låg och puttade och tjatade på mig i flera timmar (ni vet väl hur det är när man är skit trött och någon försöker väcka en?) fast egentligen hade han kanske bara försökt väckt mig 2 gnger, för att jag inte skulle missa top model, sötis:)

caridee vann iallafall! :D

idag har vi lagat tacos, mamma, pappa och johan är hos farmor (jag kunde inte följa med för ska ju på studentskiva imorgon).
jag och micke har varit ute, jag plockade blommor (as fint på bordet blir det ju:P) och sen har vi sparkat lite boll, och gått en promenad ner till vattnet. satte oss vid bryggan och kollade lite, eller vad man nu gör när man bara sitter.
sen har "vi" bakat blåbärspaj, så nu har jag lite ont i magen, fast det börjar bli bättre nu tackar som frågar.

men nu ska jag gå och ha sex. hej då

halva inne

eller halva ute kanske man kan säga, eller halva borta, halva kvar. i vilket faal så har jag iaf halva dagen kvar. lunch nu, sen blir det marknadsföring (slutspurt) och sen religion. sen har jag och frida vår egen lilla rolighet, vi ska ha redovisning för kanske 10 lärare. kul?

hittade en bild på min käre man.

först erik till vänster, sen till höger är mike<3, och i bakgrunden går en björn.

image201


micke är så javla snygg! :) va tvungen att ta en bild och han ser så snygg ut på den hära;) en riktig elektriker;P


idag har jag haft två prov, matte och psykologi. matten tror jag nog jag klarade, men inte vg frågorna, så ska försöka sen igen på halva kursen provet. på psykologin säger jag bara att jag höll på att dö av hunger, frågorna var cp, så det blev inte så mycket tänka-tid. (och även fast jag stressade igenom de frågor jag kanske kunde, blev jag klar sist) . men men



men men nu ska jag nog göra annat, börjar snart.


faan vad jag älskar sol:D man blir helt lycklig!

onsdag

gick upp för ett tag sedan, tänkte plugga in psykologin nu på morgonen, inte den bästa planeringen:P men om jag nu skulle få göra omprov så är det väl inte hela världen, det skulle ju inte bara vara jag som gjort ett omprov i psykologi då kan jag ju säga.

matteprov nu på morgonen, kommer inte få vg, hoppas at det blir ett g iaf. ska försöka på vg sen på havlakursenprovet, men är inte säkert att jag klarar det. matte är kul, men svårt.


idag är sista skoldagen den här veckan. är lediga på tors&fre, så ska bli sketa skönt. har studentskiva på fredag också:)

sen har jag massa plugg jag måste göra, och sen ska jag ta mig massa tid över att göra det jag vill:) som träffa mina kompisar och umgås med mig underbare pojkvän:). puss på er!

nej nu ska jag fixa mig lite.

tisdag kväll

fuck plugg, hata. jag orkar verkligen inte, har ingen lust, och ingen ork att sitta och försöka plugga in massa ord som jag ändå glömmer.

jag kan inte.

jag känner inte ens för att kolla på desperate, inte för betty förut heller. har inge tålamod.
dagen har varit bra iaf, eller så bra den kan bli när man går upp kl 5 och blir talad att inte små äta mer, men lugn jag ska inte. pluss stressit av alla saker jag måste ha klart, imorgon.

usch stackars susans dotter.


nej ska sluta klaga snart.


om man tar bort allt skit så var det ändå en kul dag:)


jaja god natt. fast jag ska inte sova, plugga, eller så får jag gå upp kl 4.

trötter

jag är så trött, har hjärnsläpp på int.ekonomin. sen har vi marknadsföring kvar, usch för budget, men sen ska vi bara sätta ihop allt, så vi blir klara imorgon. så det blir nog bra. fast vet inte vad vi får för betyg på det, men iaf.

mår lite illa då och då. skummt . illa-attacker?

jag är sjukt sugen på glass, men ska försöka att inte ta någon, både för mina stackars tänders skull och min stackars kropps.

jaja nu slutar vi nog snart. sen bara marknadsföring. sen hem till älskling!

slut bus

vi har lektion just nu, internationell ekonomi, fast det är typ bara halva klassen här. vi sitter och pratar om studenten, alla, tillochmed läraren, skit kul!:) faan vad vi ska busa!!!!!

började dagen med tandläkarbesök, ett hål, en gammal lagning dom gjort fel på som dom måste göra om (bra jobbat?!)

sen har jag vart i skolan och jobbar, jag och frid ahar gjort klar vår presentation, sen han jag med lite internationell ekonomi också, så nu är jag iaf klar med frågorna. hade tänkt göra psykologi, men men .... får väl göra det hemma sedan.. blä..

mår typ illa, vet inte riktigt varför... usch... ibland skänns det nästan som jag måste springa och spy..


nu sitter vi och snackar klänningar:) fy faan vad jag hatar min:P


jag vill hem och mysa med mike the partyhoe makowski.

love

äntligen hemma

en jävligt lång dag idag känns det som, men skojj:)

köpte två tröjor(glittriga, ja jag vet, men jag gillar fortfarande glitter även fast jag är 18:P), och hämta mina skor(äntligen!) och så köpte jag en klänning och matchande halnsband och örhängen till, har tänkt att ha det på fredag, då har vi vår studentskiva!:)

gick på möte halv 8, det sluta kanske vid halv 9, så vi kom hem typ 10.

har hunnit duscha (iskallt vatten), ätit (tacos, mums!) och bytt lakan i min säng och städat i ordning lite i mitt rum. såg ut like shit.

nej jag ska snart dra och sova, ska ju ta härliga 6 bussen imorgon, ska till tandläkarn halv 8. usch, kul när man börjar halv 12. men bra för jag måste plugga massor, så har ju en bra stund på mig på förmiddagen:) projektredovisning, matte, psykologi, geografi, marknadsföring + lite till är det jag måste göra klart.


sover ju på muskö idag och micke är i ösmo med björn, så jag får sleepa själv. men då saknar han mig mer:) alltid kul att vara saknad och älskad:)

nej godnatt allihopa:)

to kista for some shopping

väntar på 2-tåget som jag ska ta tillsammans med mamma in till kista. vi ska först och främst hämta mina skor (the giant feet) och så ska vi kolla efter en klänning till min studentskiva på fredag:) ska bli kul:)

just nu sitter jag och hoppas på att micke ska hinna sluta innan jag måste gå till tåget så jag får träffa han idag. jag åker direkt hem till muskö ikväll (blir rätt sent) så får träffa han imorgon.
och till alla som tror att jag verkar dö av att vara utan han en dag, jag kan klara mig utan micke, MEN jag vill inte vara utan han. det är skillnad.


jipii

måndag morgon

åkte till skolan tidigare, kom hit halv 9. frida ska ioförsig kommahit 9 så va inte här så jättemycket i onödan. vaknade tidigt så tänkte vafan.

vi ska jobba med vårt projekt. hoppas vi blir klara för sista gången!

han sov hos oss idag, eller i ösmo (sedan igår ska jag tydligen ha flyttat dit enligt mickes pappa:P) . jag förstår inte hur man kan vara så, vara så elak att ens barn inte ens vill va hemma. jag tycker att man ska väll ha lite ömhet för sitt eget kött och blod (om man ska säga det dramatiskt). nej fy. men vi ställer alltid upp så du vet!:)


idag ska jag åka med mamma in till kista och handla:)detskabli kul. dom va på IKEA förut, då handla dom en hylla och lite små saker till mig, tack:)



jaja ska väl börja jobba. usch


söndag

var hos carro igår (eller carro kom dit när vi åkte, hon är inte direkt ett "fan" av eurovision:P), var trevligt. förutom att jag förstår inte vad det är för fel på europa, hur fan kan man rösta på den låten? på riktigt, den sög ärsle. "bra" vinnare. nej.



idag kommer bli en trevlig dag, förutom hundra saker jag måste göra. först och främst har jag bestämmt mig för att försöka sitta av timmen vi skulle göra med internationella ekonomin, har väl ca 55 min kvar.

sen är det psykologin som känns pest, eller inte så farligt egentligen, men jag måste kunna allt. vill inte sabba mitt vg om jag nu ens har det.

sen har jag matte och marknadsföring kvar. får se hur det blir med det. inte på måndag morgon iaf, då ska nog jag och frida göra vår projekt-presentations-redovisning.

på tisdag då? nja, ska till käftläkaren så får se om man hinner. sen är det screwt.



har tänkt ut och springa idag, blev inget igår (surprise, surprise) fast cyklade dock två gånger. (inte lika jobbigt, en ändå).

nej nu måste jag plugga, för klockan 12.50 börjar desperate, missade det i tisdags.

ha det gott alla som inte röstade på den låten som vann!

snabbt

image194image195image196
image197 lite saker jag vill ha.  image198  image199 jag kanske gör ett snyggare kollage av det sedan. om jag får tid.

romantic odd molly

LINNEN
image181

image182image183




image186image187 
den till höger tycker jag är finast:)


TRÖJOR

image188 image189


KJOLAR & KLÄNNINGAR

image190image191

image192 image193


borde egentligen gjort ett kollage, men hade inte det programmet på den här datan.

men hoppas ni fått någon inspriration inför i vår/sommar:)


dagens lista

  • cykla
  • duscha
  • kanske någon läxa (internationell ekonomi, matte, psykologi, marknadsföring?)
  • åka till ösmo
  • ut och springa slingan
  • duscha
  • nått plugg? (har ju minst fyra olika att välja mellan)
  • handla godis med frida till kvällen
  • åka till skogås (musik eurovision grejjen, är inte helt intresserad måste jag säga, men kul umgänge:)
  • åka till jordbro, ösmo eller muskö?


hittills är dagens lista endast 10 punkter:P
det roliga är att jag kommer nog bara göra högst 8 at den, gissa vilja två som försvinner?


lördag morgon

gick precis upp, mest för jag var så jävla kissi så jag var tvungen. annars hade jag helst legat kvar ett tag till, det kan va så mysigt ibland.
men nu när jag endå är uppe tänkte jag ta en tur på cykeln, istället för att bara sitta och stirra in i en vägg (och för jag inte orkar plugga).

jag somna nästan i soffan igår, eller precis innan "väkte" micke mig och tvingade mig att gå och lägga mig:P


haha pappa och lillebror johan är precis likadana!

vi gick för bi köket, johan ligger på golvet, nästan sovande,
vi - varför går du inte och lägger dig?
johan- men jag måste göra läxan (börjar sakta köra med en leksaksbil fram och tillbaka)

jag går in i vardagsrummet, pappa ligger i soffan och sover.
jag- pappa, varför går du inte och lägger dig?
pappa- men det är en bra film på tv.

han låg och blundade iallafall så jag tror inte han såg så mycket, men men :P

night

vi har legat och prata om saker man inte är nöja med. jag är inte alls nöjd med mig för tillfället. usch, speciellt när man vet att man inte tränat på sistonde också. men imorgon ska jag!
har bestämmt att jag ska försöka på allvar nu, (igen) började i morse med cykling kl halv 6, kanske blir en tur ikväll med?

imorgon ska vi springa, slingan tror jag det blir. kanske blir lite tävling, men det är inte poängen, jag vill synas mindre, eller i mindre skala kanske man ska säga:P

jag märker att jag har blivit mer och mer nere för varje dag nu, som jag slakat med reglerna. men nu vill jag bli bättre, så jag ska verkligen försöka skärpa mig så man kan va nöjdare och gladare!


nej jag är inget  kroppsfixerat ego (kanske lite) men min ursäkt är att det är ju alltid bra att träna. kroppen mår ju toppen då, och det kan ju inte va dåligt på något sätt.
jag älskar ju fortfarande mat.


ska baka lite nu, har grahamnsmjöl, så lite nyttigare är det. kanske gör en hallonmilcshake till mig istället?
image180


nej kanske blir mer skrivande sedan. kyss

fredag

skrivet klockan 11.50


äntligen fredag! just nu vill jag faktis bara åka hem och inte göra ett skit, eller egentligen "vill" jag göra klart alla läxor och arbeten och plaugga till alla prov, men bara för jag vill ha det gjort.

ska hem till muskö idag, blir tacokväll skulle jag tro. sen kanske jag tar 8 bussen tilll micke om jag orkar. eftersom vi somna innan 9 idag vet man ju alldrig när man blir trött.

gick upp kvart över 5 imorse. satte mig på cykeln och cykla lite, kändes för kallt för att gå ut. solen höll just på att gå upp, så hade inte blivit någon värme än.


jag blir verkligen arg, hur kan man vara så? om man inte kan bete sig ska man väl inte ha barn tycker jag. hur kan man så nedvärdera bara den ena, och va över snäll mot den andra? jag förstår inte, man har nästan lust att bara åka dit och skälla ut, fast vad skulle det hjälpa. kanske en del är så för de hade ett skit liv själv och har bestämmt sig att inte ens deras barn ska få ha det bra heller.


just nu har vi lunch, vi ska nog gå och prata med bildläraren och se om vi får gå tidigare och så på fantasy in rock. fast mig spelar det inte så stor roll. jag känner mig bara trött och vill hem. så mig kvittar det.

jag måste komma igång igen, för jag blir bara dålig när jag inte gör det jag ska. nej usch, sen en liten blick på victorias secret fick mig verkligen att öppna ögonen. hela den kvällen läg jag bara och hatade varför jag inte gör någonting åt det. men nu ska jag, om jag inte latar ut igen.



nej, jag vill inte prata om det. jag håller det hellre för mig själv den här gången.

jaja, nu ska vi väl gå och äta kanske, känner mig inte så hungrig , dels för vi åt förut lite. men kanske lite fil eller nån macka?

yo

här har ni ett inlägg

Nog

nej nu går jag här ifrån, micke är ändå inte klart förrän om en halvtimme, timme, men kan sitta och skriva lite svenska, för hand:P

har börjat på internationella, eller om man änsa kan räka det en början..



men men !

one done, more to go

har typ gjort klart svenskan nu, eller den viktiga uppgiften. den andra svenska saken ska jag göra sen idag, om jag hinner.

har ju internationella ekonomin kvar också. vi skulle sitta en timme med det. så kan ju börja lite nu, slipper jag ta allt på söndag, smart va?

blir små pauser när man suttigt och jobbat ett tag, men en timme till orkar jag väl?

skola

sitter fortfarande kvar i skolan, hade tänkt att gå på extra matten som börjar snart, men sitter med svenskan så vill hellre bli klar med den. kan göra matteprovet på onsdag istället. då har vi ioförsig psykologiprov, men det får funka.
fick tillbaka geografiporvet idag, jag fick MVG- . sedan hade vi betygsnack med hans, och jag ligger mer på mvg än på vg. bara jag inte gör bort mig på sista uppgiften nu. men det ska nog gå bra:)

vill gärna ha högt betyg i svenska med, därför jag sitter här i skolan och skriver svenska nu.

tänkte gå på step-up en sen, den börjar kl 4. men det beror på, jag orkar inte plugga hela helgen, så skolan får gå före träning. med en bra utbildning kan jag få ett bra jobb- bli rik- och göra skönhetsopperationer. och gå på dyra gym. så skönheten får vänta ett tag.


usch har ont i magen=/



bli troligtvis mer inlägg sen. lär sitta här ett tag. micke slutar kl 4 så ska han träna, så vi tar nog halv 6 bussen hem till muskö:) sent, men hinner jag ju plugga.

torsdag morgon

klockan är 6 på morgonen och jag har redan duschat, smörjt in mig å så.

börjar klockan 8, så det blir 20 över 7 tåget till skolan idag. är en lång dag idag. väldigt lång.
börjar dagen med psykologi, geografi och religion. på psykoligin lär vi öva inför provet som är nästa onsdag tror jag. på geografin går vi nog igenom nått nytt, hade ju prov igår. religionen ska vi nog prata om sekter och sånt. jag tycker det är kul och intressant:)

sen har vi den efterlängtande lunchen. som följs av svenska där vi håller på med en as-svår och tråkig uppgift, som jag till råda på allt måste få bra på:S i'm screwd. sista lektionen är internationell ekonomi, undrar vad vi ska göra, hon går säkert igenom nått igen, även fast halva klassen sover.


jag längtar till måndag, ska hämta mina skor i kista (mamma ringde runt och dom hade min storlek i kista och ska hålla dom åt mig:) ) sen går vi nog och shoppar lite efter en klänning:) i love shopping.


kollade på top model och lite på victorias secret igårkväll. jag vill med se ut som en modell och så:( men men...



ska väll sminka mig lite snart, eller krypa ner och mysa:)

onsdag

mitt i veckan, har gått mer än halva. det är alltid skönt. nu står man som mitt uppe i backen, som man klättrat upp för. nu är det bara en härlig nerförsbacke kvar...

sitter hos micke, snodde datan lite:P satte mig med matten nyss, men fastnade så blev en "liten" paus. men man kan ju inte va duktig jämt?!

skulle som sagt byta mina skor idag, tyvärr har jag ju inte små perfekta fötter, utan stora sumofötter, så förnuftet tog till fånga och sa mig att vill du kunna gå efter studenten också? då är det bäst att du erkänner att du har ett par 39:or... så åkte in till haqninge, men vad, jo , skorna fanns inte kvar i min storlek, så jag ska kolla om jag hittar som någonannan stanns, men vi får se. annars ska nog jag och mamma åka och handla på måndag:)

micke va jätte snäll när jag ver "depri" av dom bortflygna skorna... försökte på alla sätt muntra upp mig:P jag uppskattar det verkligen.!


kollade på ännu ett spännande avsnitt av heroes idag:) längtar till nästa vecka!
sen är det ju topmodel om en stund, vill ha allas kläder! och till min exitation såg jag att projekt runaway börjar snart! älskar det progtrammet! skulle vilja designa själv.. kanske i framtiden?


hade geografiprov idag, tror inte jag fick mvg, men hasse kollade lite på mitt prov, (satt nämligen kvar sist, med janni:P) och jag hade missat en grej på mvg frågorna, men det var inte hela världen sa han. jag kommer att ta dig på orden för det! nu antar jag att jag fortfarande har chans på mvg!
men jag kommer nog få vg på provet iaf, vg+?

en till skolgrej, fick veta hur vi ligger till på svenskan. jag har pendlat mellan G+ och MVG. nähä, då fattar jag preciiiis var jag ligger:P men ska se vad jag kan åstadkomma med de sista två uppgifterna,  då kanske.



vill shoppa, shoppa, shoppa. nån mer som känner suget?

sista

så mycket pluggade jag. men jag åt iallafall en oförtjänad kokosboll.


ska nog åka in till haninge imorgon efter skolan, ska fixa skorna sen ska jag se om jag hittar någon klänning till studentskivan. ska prata med mamma imorgon, hon ska nog va mend. eller utan henne blir det ingen klänning, för ingen mamma, inga pengar, ingen klänning.
jag är faktis väldigt snäll mot min mamma med, inte bara utnyttjar:)


en  blå?

image178image179



gonatt hoppas ni drömmer söta drömmar!

kvällsbollar

har pluggat... LITE.... och jag är inte ironisk. så kul ska vi inte ha det. en timme, drygt, om man späder ut lite.

erika: jag ska minst plugga två timmar
micke: men du kunde ju nästan allt
erika: men inte för ett högre betyg, kanske klagar g, men vill ju ha bäst!
micke: okej..

men jag har det inte så lätt. försökte faktis gå och plugga tidigare, men micke höll fast mig. vad skulle jag göra?
jag är faktis helt oskyldig till att jag pluggade för lite.
Hans borde ge mig ett högt betyg, jag "ville" ju plugga.

som sagt, det är inte mitt fel.

:P


nej ska jag läsa det igen? micke sover ju faktis nu, det är som en liten hund som man måste trötta ut för att få lugn:P


nej men gravalvarligt, NU måste jag plugga.


"pling", vi har kokosbollar i skåpet, sånna där goda. ska man kanske?

image177

sötnosen

...va jätte söt idag. har kännt mig lite ledsen idag... av lite olika anledningar, men det ska jag inte gå in på nu.
men på bussen hem  kände jag mig fortfarande ledsen, plus att pressen ökade ju närmare hem vi kom, måste plugga..... så han satt och höll om mig på bussen, ställde inga konstiga frågor, utan bara satt där och krama om mig. jag kunde sitta där och va lite ledsen, få ut lite.

sen fick jag inte börja plugga på en gång när jag kom hem, strikt förbjudet:P utan låg och kramades en stund istället. bara stressade ner. vart lite piggare efter ett tag.

pratade nyss med Sara:) hon sa att vi kunde ju a hemma hos carro i skogås på lördag, det är ju eurovision song contest (eller vad det nu heter), vi har pratat om det förut, men det ska bli kul!:) hihi ska fråga frida med, och micke såklart:)


jaja nu måste jag väl plugga, råplugga. fast är lugnare nu, gick igenom frågorna, eller micke förhörde mig på dom, kunde ästan alla, måste finslipa dom lite kanske, lära mig uttrycka mig bättre.




åka

nej nu ska jag nog åka iväg till skolan. blev inge mer plugg den här morgonen, får väl ta allt ikväll.... + matten...

blir nog till muskö idag. matten ligger där och måste fixa andra kläder. kan ju inte va skunkig jämt


usch vad jag känner mig inte snygg! blir galen på mig i spegelen, varför kan det inte bara se normalt ut åtmindstånde? håret kan väl bli bra, en sak iaf.. nej fy för speglar som bara visar den dumma sanningen! äckel

för mycket att göra

nu har jag vart uppe i mer än två timmar, man tycker ju att jag borde fått mycket plugg gjort, men. läst halva kapitlet, gått igenom frågorna. måste göra det igen, och igen, och igen.

jag är stressad. känns så mycket det är som man ska göra.

  • psykologi-psykisk sjukdom arbete
  • psykologi prov  Kant 16/5
  • geografiprov 9/5
  • matte C prov 10/5
  • svenska inlämning, snarast möjligt
  • projektredovisning 23/5 ?
  • marknadsförings grupparbete
  • blomster prov 21/5

  • sen har jag säkert glömt många andra saker.


kuliga dagar


tisdag

fuck vad mycket jag har att göra nu. geografi måstee jag plugga cp mycket, matte med. prov onsdag, torsdag. svenska inlämning väntar också.
mvg på allt? i dont think so.

varför gjorde du så för:S fattar inte...



igår va jag jävligt trött. spec i slutet av dan. fick tillbaka blomster-provet. jag klockade det:) Lany visade oss bröllopsbuketter ocvh så gjorde han en, den vart söt.  jag, carro och frida stanna kvar och pratade med Lany, jättelänge. lite om blomster, pluggavidase-saker å sånt. han berätta om hur han har gjort å sånt. va faktis kul:)
vi sluta kanske vid lite innan 3, sen vid fyra gick frida till hennes pappa och jag och carro gick till kvantum. vi va där i typ 45 minuter, gick och pratade, datt på kvantum ett tag, sen handla jag efter noga övervägande lite äpplnen (inget godis, duktigt va?!) och jag gick till 5-tåget och carro sprang till bussen kvart i fem bussen som kom precis:P hon är snäll:)

jag kom hem till micke lite innan 6 då satt han och marcus och kolla på scrubs. jag la mig och tänkte läsa lite geografi istället. blev lite, men inte så mycket, ska råplugga det idag istället, har jag tänkt.

va grymt trött så efter lite bus somna jag direkt.

vaknade....


och nu sitter jag här. är fortfarande sjukt trött. men måste plugga lite goe. måste måste måste.

snart.




jaja tillbaka till plikten.

bakis?

va riksäpplets studentskiva igår:) ioförsig han inte jag och frida va där så länge (eftersom det var söndag går inga bra nattbussar) men vi han dricka två tequila var, prata med folk, och dansa lite:)

jag hade kul!:) satan vad jag älskar er! så kul att ni blev så glada att vi kom:D grattis lisa till lillesyster också:)

jag åkte till jordbro och sov, micke mötte mig när jag gått av:) så söt! slapp jag gå ensam hem till han.

jag känner mig lite halv, bakis? trött? en blandning tror jag.


jag har en teori, min kropp suger åt sig alkohol som en svamp, men jag blir nästan ändå aldrig full? men bakis kan jag bli, lite orättvis fördelning tycker jag. jag kanske måste dricka flera liter för att bli full, och om jag nu blor mycket full kanske jag inte blir bakis.
lite dricka=mycket bakull
mycket dricka=lite bakfull

det här är en av erikas dåliga ideer och ljug för att få dricka alkohol, do not do this at home.


nu ska jag nog gå och få upp micke så vi går och duschar. I love micke:)

smarrigt

har precis gjort mig lite milkshake, hallon,mjölk och lite florsocker.
image176


har gjort lite mer saker på min lista:
solat
kollat i geografiboken

tvättat
laddat mobilen
gått promenad

nu har jag några saker kvar.
ska nog börja ringa runt lite. kan vara bra.



jaja!

hjälp

varför går det inte att byta design för? jag klickar och klickar men inget händer. någon som vet?

sol

kom precis hem från min prommis, härligt:)
ska äta lite frukost först sen ska jag gå ut i solen och läsa lite i min bok. plugg får det bli senare!

ska ringa runt lite sedan, men det är fortfarande för tidigt på morgonen.


gissar på att micke gick och la sig rätt sent igår, han hade messat vid 6 nångång, att han saknade mig å sånt:) jag saknar han med. det känns verkligen ensamt att sova själv ibland. låg i sången en timme och kollade i geografiboken innan jag la mig för å sova.
jag älskar han.<3

en superior day

  • idag ska bli en bra dag har jag bestämmt! har gjort en planering för dagen, ¨å nu har jag allt jag ska göra på en lista:P

  • tvätta
  • måla naglarna
  • sola
  • geografi
  • matte
  • hitta sovplats? (mamma, micke, frida,sara, carro?)
  • gå en morgonpromenad
  • ladda mobilen
  • träna (cykla)
  • duscha
  • välja kläder (smakråd?)

hittills har jag bara gjort några punkter på listan, tvättat och laddat min mobil.
mer blir det sedan.

ett tips!
den här ögonbrynsfixaren gör ögonbryna jätte bra! dom ser mycket bättre ut och mer välvårdade. väl värd att köpa, endast 50 spänn. image175


lördags kväll

kom hem för en liten stund sedan. jag, emelie och frida har varit i hreoncity och kollat på spiderman3. den var rätt bra, den där svarta typen med stora tänder va lite läskig:P

frida körde oss till ösmo sen, där pappa skulle hemta upp oss. där mötte vi micke, alex, pelle, sandlund pluss massa andra, micke och dom hade iaf vart och bastat, vettefan om alla vart där och krökat, men iaf. en del skulle til sorunda, och en del till nynäs till telegrafen (där va vi förra fredagen).

förlåt att jag inte följde med, men kännde mig inte direkt i danshålligång. magen är stor som ett berg (mat, snaks, godis, läsk, glass = inge bra) hade inga fina kläder på mig, och inga pengar. säg inte sådär, jag blir ledsen, du vet att jag inte menar så, även fast man kan tro det.


jag ska nog snart gå och lägga mig. har en tanke på att jag bör ha pluggat idag (vilket jag inte gjort) och att jag egentligen borde göra det nu. känner att jag ändå inte kommer somna, så bara onödigt att ligga vaken.


jag vet fortfarande inte hur jag ska göra imorgon, väntar väl antagligen på att det ska komma en räddaren i nöden och säga vart jag ska sova imorgon. vet att jag egentligen borde ha pratat med mamma nu, men jag vill inte, det känns så taskigt. jo men visst, hon vill nog jätte gärna gå upp klockan 3 på natten till måndag och hämta mig".



just nu vill jag bara spy upp allt skit jag ätit idag så det känns bättre. blä för skit!



gonatt. kanske.


saknar dig micke.




lördag

jag och emelie ska ta halv 4 bussen till ösmo där frida hemtar upp oss. sen ska vi åka till heroncity och kolla på bio:)

tror vi ska se spiderman3 den börjar iaf kl 7. lär ju komma hem runt 10-11 kanske.

imorgon är det riksäpplets studentskiva, får se vad jag ska sova efter. men blir nog kul:)

fredag, äntligen!

jag och frida sitter i biblan just nu, vi har börjat på våra arbeten i psykologi, jag har om Autism. intressant faktiskt.

vi hade bara matte och geografi, sen har vi förhoppningsvis bild, vem vet, hennes barn kanske blir sjuka"
vet inte riktigt vad som händer idag, blir åka till muskö och troligtvis bara ha en mys kväll:)

var riktigt roligt att laga mat igår,
vem har sagt att det är tråkigt i ett kök?!


imorgon ska vi kanske åka in till heron city och kolla bio:) frida ska köra dit för nu hittar hon! emelie och denice följer nog med:)

på söndag är det riksäpplets studentskiva! ska bli kul:) fast vet inte vad jag ska ha för kläder, ( I-landsproblem?)
tar kanske bara min svarta klänning, men känns så tråkigt:S

micke och killarna ska tälta på söndag:P vid muskan haha. dom skulle tydligen paddla på måndag, och varför inte vara där först? sen lär dom ju dricka "lite", hoppas don inte ramlar i vattnet sen bara. får väl skicka med en flytväst:P
fast nu vet jag ju ioförsig inte var kjag ska sova på söndag, när jag kommer hem från studenskivan (vid 3, 4?) hoppas att mamma kan hämta mig om jag inte har någonstanns och sova. känns fel att tränga sig på... men det löser sig hoppas jag:)


jaja nu orkar jag inte skriva mer.

puss på micke snyggast i världen!





tack och hej!

säger jag till vårt projektarbete som vi lämnade in för sista gången idag. är rätt säker på att det blir ett G på det, men nej faan jag orkar inte:P
vi ska ha redovisning för programgruppen den 16. samma dag som vi har psykologiprov tror jag? kul dag.

vi fick tillbaka vårt arbete vi gjort som var både geografi och internationell ekonomi. jag fick MVG! fick ett kryss i alla "rutor". jag har faktis möjlighet att få mvg i betyg i internationell ekonomi. vart lite häpen, trodde jag knappt hade vg. ska väl inte klaga:)
måste göra den sista uppgiften bra... precis som i religion.... blir tufft....


men men kl 6 är det träning, ska åka till micke och äta innan. sen får se hur kul det bli ikväll:) tydligen har jag lite uppgifter.... höhö;)

torsdag

gick upp supertidigt idag, har redan duschat, klätt på mig, och fixat mig lite.

idag blir det slutjobb med projektet, träning (kanske dubbel om det hinns), och mer vet inte vad:)

sverige körde ut schweiz igår lätt!


slut för idag

sitter i skolan och väntar på bussen hem. ska se om jag hittar emelie också:) tror hon skulle ta samma buss.
vilket cp, kul att ha en sån klagande skit efter sig,  jag är inte avis kan jag säga:P

fick tillbaka mitt sista stora religionsarbete, jag är lite stolt över mig, har fått MVG på alla nu:) har chans på mvg i betyg, måste bara prata lite mer i diskutioner, my problem att jag blir så lätt röd i ansiktet av att öppna munnen. men men :)

nej men ska jag kanske pallra mig iväg nu då.

ska först hem till muskö, sen kanske det blir av till micke , var vet jag inte:)

top model ikväll:)

snart gonatt

ska göra klart det sista på psykologiläxan, sedan blir det raka vägen (nästan) till sängen.

har nyss kollat på två spännande avsnitt av ugly betty och desperate housewifes , shit ponfritt va bra:)


frida va hemma hos mig idag, vi jobbade lite, sen fikade vi (bra med bulle och oboy frida!) , gick en liten snabb rund tour i huset, frida spanade in vår ganska nya fläkt som hon blev kär i, sen gjorde vi la inte så mycket:) trevligt!



kläder imorgon?
vita byxor
grå kort tröja
korall färat linne
vita skor

kanske?


nej nu måste jag jobba!

siffror

127D genom 186I = ?

en tisdag morgon

satte mig vid datan för jag tänkte skriva på marknadsföringen, men det visade sig välsigt svårt eftersom jag bara sparat arbetet i skolan:/ vet inte riktigt hur jag ska göra..

kan ju iaf jobba på psykologi-uppgifterna, måste jag ju ändå göra.

när jag vaknade imorse kändes det helt underbart! tror inte jag har hostat en endaste gång  under hela natten:D det är säkert mickes förtjänst innan jag gick och la mig tihihi


idag ska jag iaf troligtvis åka hem till frida, för tredje gången ska vi försöka jobba klart vårt projektarbete, vi kommer ju typ bara få G så känns lite mulet att ändå behöva lägga ner så mycket energi på det. ¨flera lär ju få G bara för att typ ha försökt, så har vi jobbat skit myckety, eller iaf mer:P aja


ska jag göra psy nu?