BYTE till Ny

Jag byter nu blogg till my other, www.metrobloggen.se/hemligheter

Så nu får ni klicka där om ni vill läsa om mitt otroligt intressanta liv:P och lite skvaller från andra källor

Lite var stanns

skriver på lite olika sidor just nu. både "bildsidor" och "skrivsidor".
den här är nog den som känns tråkigast att skirva på, så kanske ska byta "officiellt" till den andra?

Hmm, inte lätta saker det dära:P

jahapp

va ska man göra nu då?.... inget alls... vänta i 100 år, eller kanske åka själv.. vi får se..

Lördag- dag i sthlm?

Åkte hem till Micke igår, tog sthlm-bussen som går från jobbet, så jag hoppade av i Vh och tog tåget som gick typ 2 minuter senare, värsta taimingen!
Så jag kom hem till Micke 20 i 5, bara 40 mins resa:P

Nu är det bara en jobb-vecka kvar, det går snabbt! Sen får jag mina pengar, undrar hur mycket det blev, fast jag får ju dom i september, men bra att spara:P

I höst börjar jag på högskola, då jävlar ska det utbildas!

Igår hade vi myspys:) Det blir luite extra såhär trevligt när man inte setts på ett tag:)
Jag somna i soffan, sen så vakna jag vid 5 och då såg jag att Micke va borta, gick och la mig i sängen, helt själv.P Sen efter en stund kom han in, han och marcus hade vart ute och åkt skateboard, kl 6 på morgonen:P haha
Så han sover nu, är lite trött skulle jag tro. Men jag ska nog väka han runt 12 (?) så vi kan göra oss i ordning till åka in till staden:) Det ska va massa stora båtar där som jag lovade mamma och pappa att ta kort på med min kamera, fast dom ska in dit imorgon och kolla:P Vi ska iaf gå runt och kolla lite in stores, (tack för du orkar, frivilligt!:P) sen senare ska vi kolla på bio, Simpsons filmen, blev inte igår, så vi tar det idag istället:)

Hoppas dagen blir underbar! Nu ser vi ju också ut att ha tur med vädret, strålande sol!

Fredag!

Måste bara börja med att säga grattis till Jennifer som fyller år idag, grattis:)

Ska gå ut till bussen snart, sen får vi se om vi hinner klippa så mycket gräs innan/om det börjar regna. Annars får vi väl klipppa grenar å sånt shit istället:P

Efter jobbet ska jag direkt hem till Micke:) hinner kanske va där en liten stund, sen ska vi ju se simpsons-filmen:)
imorgon ska vi in till haninge å kolla lite, tihi vad skoj:)

jaja nu måste jag kila! vi höres

Grattis Sara!

Har precis vart ute och gått lite, mötte ett gäng kanske 15(?) åringar, tre tjejer och några killar, en tjej gick med en hund långst in mot diket, jag gick längst in mot diket, eftersom alla barnen tog upp hela vägen tänkte jag smita förbi lite smidigt, men den lilla biatchen vägrade dra in hunden så jag fick nästan klampa ner i diket! hmm man brukar ju dra in hunden när man får möte, men tydligen inte. jaaavla sommargäster

Sen bara MÅSTE jag säga grattis till Sara som klarade teoriprovet idag:) Jag tycker du vart jätte duktig, grattis vännen!
Här är den sockersöta flickan:) Jag tycker iaf hon ser bedårande ut:)

image451

Nej nu ska jag slinga in i duschen!

Imorgon ska jag åka till Micke, sen ska vi och Johan på bio:) Kanske in till haninge på lördag och kolla lite älskling? (a)

H&M clothes

Hitta lite saker jag skulle kunna tänka mig att köpa, gör mig rik nu tack!
image442  image445image446image447image448image449image450

En slagen man

Känner  mig lite som en kockt räka, rosa, svullen och död. Usch vad jag är trött. Men blir piggare sen när jag börjar cykla, till jobbet idag igen.

Går ju upp rätt så tidigt på morgonen nu för tiden, idag gick jag upp kvart över 5, sen cyklar jag 20 över 6 så jag är vid Roncha halv 7.
Ser ju ut som det är rätt soligt ute idag, fast smhi säger ju att det regnar så jag kanske är lite blind, hoppas det inte regnar senare idag som de också säger, blir så blött att cykla!


Imorgon ska jag, Micke och Johan gå på bio och se Simpsons-filmen:) Ska bli kul! Ska åka till han efter jobbet direkt så jag inte kommer så sent tror jag:)


Torpa Bad

Eftersom jag inte tog med mig min kamera till torpa så ritade jag en verklighetstrogen bild på mig och emelie när vi badar i torpa :) (MVG i bild, det du!)

image441

Snart börjar projekt R, ska bli intressant å så vad de får hitta på den här gången. Faan vad kul det skulle va att prova på själv.

Nu ska jag och mamma kolla upp om min "framtid". :S

Cykling

Cyklade ju till jobbet idag, dit och hem. Tog ett tag för emelie och mig att komma fram, närmare 40 minuter, men vi satt ju och pratade hela tiden så vi sega lite:P
Om drygt en timme ska vi mötas och bada i torpa, hoppas det är varmt i vattnet!

Sen idag är det ju project runway, bästa ever;)


När ska jag få träffa dig Mike då? Hoppas snart:)puss

Ooonsdag

Idag ska jag och emelie cykla till jobbet. Är lite orolig över att det ska börja regna men på smhi stog det att det skulle va uppehåll, så vi hoppas. Hur långt kan det vara egentligen, en mil? Vi får se hur lång tid det tar, kanske 40 minuter eller nått.

Måste tvinga pappa att köra med mig långt, så jag kan träna, just nu med den här farten kommer jag få mitt körkort till jul... nästan år.

Haha, jaha! Kollar på vädret på tv precis nu, ja kan säga att det är ett stort feting moln över oss som det droppar i. Klarar vi oss?

Jaja, god morgon alla tattartroll

Jag vill

jag vill se Evan almighty! (Evan den allsmäktige). Så jävla kul verkan den vara, jag kommer dö när jag ser den haha!

Jag vill
Ha massa pengar nu så jag kan beställa endast tusen grejer från ex, hm, ellos och alla andra kläd och acessoar leverantörer!

Jag vill helvette heller se den där jävla "en fin gussilago"-filmen, nej fy fan never ever. Verkar va dåligaste på länge.

Jag vill ha jobbar klart nu, så jag kan få lite lov, innan jag börjar plugga? Måste bestämma mig nu!=S

Jag vill skriva av mig om allt jobbigt utan att det gör någonting. Bara låta fingrarna rulla. --> Och då kanske lära förstå mig bättre själv? Hur skriver man om saker som är svåra att förklara, så man inte ens kan prata?

image440

Jag gör just nu: Kollar på Jim Carey i Ace Ventura2, så jävla kul! Kan sitta och skratta i timmar åt de filmerna, jag och emelie har faktiskt kanske suttigt och kollat och skrattar i flera timmar:P

There's a man who leads a life of danger
To everyone he meets he stays a stranger
With every move he makes another chance he takes
Odds are he won't live to see tomorrow

Secret agent man, secret agent man
They've given you a number and taken away your name


Hemma.. äntligen.

..Eller kom hem för 3 kvart sedan, så va en liten stund sen. På den lilla stunden har jag hunnit kolla igenom HM-katalogen som kom idag. Mycket enkel stil, eller lite dock-aktig, samma som ellos som jag kolla igår:P Väldigt söta grejer faktiskt, känner ett stort sug att köpa allt som faller mig i smaken, men sen kommer jag på att de ser inte riktigt lika bra ut på mig som på modellerna, kanske rent ut skräp:P



Gick rätt segt på jobbet idag. Fy faan är du normal? Nej. Sluta va så irriterande, jag pallar inte meeeer:P
Sen åkte jag direkt till nynäs för körlektion, jag skulle nog inte kunna beskriva hur mycket jag fasar inför varje lektion, önskar och tänker.. om en timme är det över haha:P bra va?! Gick hyfsat i slutet (Dubbel.lektion , tack" överraskning!) om hyfsat inkluderar några motorstopp och lite förvirring dvs. Men  har inte skadat någon än, och det är väl huvudsaken. Undvek en grop i vägen som jag fick pluspoäng för, sen tilllade jag stollt, "jag missa lyktstolpen också" deru. haha tänk va possetivt man kan tänka om man tänker tvärtom, jag har ju inte krockat med flera tusentals stolpar, proffsigt va? :P
Boka teori om en månad? klarar jag verkligen det? =S

Tack för ni är så snälla:)

Du kommer alltid finnas kvar, alltid i minnet, som en riktlinje i framtiden till så vill jag va, för det finns där inne kvar, jag ser det, jag bryr mig fortfarande och tänker på di varje dag, haha ja jävlar, jävlar vilket drag de va. ♥



A Hero

Jag vill hjälpa alla, rädda alla från allt. Men jag vet att jag inte kan, kan man ens rädda sig själv? Jag vill göra en insats för någon som de kommer ihåg, betyda någonting. Jag vill, jag vill, jag vill. Men jag kan inte. Jag skulle vilja ha en superkraft, kanske inte den vanligaste folk drömmer om, som flyga, kasta eldklot eller vara osynlig,  jag vill kunna göra folk glada, lyckliga, dra åt mig alla problem och slänga dom i en soptunna.

Det vill jag kunna göra, vad vill du?

Nattdags

Ska snart gå och sova. Funderar på att gå och lägga mig i sängen å läsa lite.

Haha kollar på 2 ½ men, det är så kul!

image439

En tanke bara, tänkt att det finns så oförskämda människor. Som gör allt för att få sig själva att se bättre ut/känna sig bättre och må bättre även om de skadar andra. Glida på andras framgångar, utnyttja andras känslor för egen vinnings skull. Det finns många tusen exempel, alla har vi någon gång gjort någonting vi ångrat (förhoppningsvis).
Det är någonting av det lägsta vi kan göra, men kanske ändå något av det vanligaste.
Kom att tänka på detta när jag kollade runt lite, som kanske(?) den där dokumentären som börjar strax.
Det är så sorgligt att se dom som blir utsatta, men man kan inte alltid hjälpa till.

Jaja, vet inte riktigt vad jag ville komma med det här.

Ha en bra kväll!

Höstnytt från Ellos

Kollade runt lite på Ellos.se Hittade lite som skulle va bra till hösten.

image418 image420image419

En stickad klänning, och två jackor.

 image422 image423 image424 image425
Lite mer härliga höstjackor. Den korta jackan va rätt snygg, och skinjackan, fast kanske i nått annat än i skin hellre?

image426image427  image428
image429 image430  image432 image433

Jag vill ha den bruna koftan bara! Ser ju hur härlig ut som hellst, skulle sitta fint en höstkväll:P

image434 image435


image438

Den här tröjan vill jag ha mest. Tror jag kanse ska beställa den, kommer ju få en somma pengar sen eftersom jag jobbat, så kanske kan kosta på sig?

Är lite rastlös just nu faktiskt. Ska väl ta och cykla lite så jag får iaf lite träning, kan ju inte bara sitta och ja, sitta.

jaja, vad ska man göra nu?

Städa mitt rum kanske? Borde jag göra, det är lite stökigt. jaja blä

MÅndag

JObb igen. Längtar till jag får lov. även fast det blir väl inte så hejdrundans länge.
Ska jag söka eller inte? Är kluven i den frågan. Om jag går den så får jag ju jobb sedan. Det är ju bättre nu än sen, för då blir det ju kanske inte ens av, så är det iaf för de flesta. Imorgon ska vi gå igenom och kolla vad som verkar vara det bästa valet.

Idag "fixade" allt till sig som gick snett i fredags. Skönt. Hatar när det känns jobbigt, stressande eller vad man nu kan säga.


image416 image417

Mer bilder på
www.icaerika.bilddagboken.se



Ere fest eller?

Igår åkte vi hem till Sara. Jag, Micke, Sara, Carro, Linda, Lisa och Fredde blev det :) Jag och Micke kom dit först (som vanligt) så vi satt ute och pratade lite tills de andra kom. Lisa och Fredde kom lite senare så vi andra han dricka upp två flaskor nånting som jag inte kommer ihåg va det heter (men gott va det!) och skratta åt Saras förtjusning när korken flög av :P
Jag hade as trevligt :) Måste bli mer gånger.
Har lite bilder jag ska lägga upp sen :)

Tråkigt att Carro ska åka om en vecka till Rhodos och jobba där i några månader. Kommer sakna henne as mycket.

När vi kom hem igår (Runt 1) blev jag "lite" borta. Jag förstår inte riktigt vad som hände:P Sen tog Micke ut mig på en promenad så jag skulle känna mig lite bättre, valde att pjuka lite när vi kom in sen. Då vart jag genast klarare, lite  kul att det förändras så snabbt.
Vi pratade lite när vi va ute, jag vet inte om du är orolig men det behöver du ju inte vara, jag har koll.
Söt tog hand om mig så snällt :) Gjorde mackor åt mig och fick i mig i säng å allt:) <3

Men nu är det för faan sol ute så måste ju gå ut! Har inte solat på tusen år, iaf flera veckor eftersom det inte varit så fint väder på helgerna när jag är ledig. men nu jävlar, love sol, eller hur Sara?! :)

Kalas

Ska åka hem till Sara om en liten stund, hon fyller år imorgon så ska ha lite kalas för henne idag:)

image415

Ray Ban - Solglasögon

Fick ju ett par solglasögon där jag jobbar, på basen. Kollade runt lite på ray ban och hittade dom jag fick, vad stog det, jo, 148 Dollar. Värsta dyrpresentena:P

image414

så såg mina ut

Sommar?

Måste ringa runt idag och höra vilka tider, måste också ringa runt och informera om hur dagen blir. Nice.

Det är typ sol ute, fast massa moln som kommer hela tiden, så då är det ju inge skönt att sola :S

image413

Hemma hos oss på baksidan, taget från lilla stugan ner mot huset. Mamma sitter och solar, för då va det sol!

Ska väl kanske gå ut iaf, får väl plåga mig lite i molnigheten. Vi tar nog halv 2 bussen ner till nynäs, Micke ska hämta liter beställda grejer av Johan. Sen blir det till att åka tillbaka igen, för jag tror vi ska hem till Sara ikväll:)

Jaja,hare fint!

Later

En jobbig dag på jobbet, inte fysiskt utan mer krävande på ett annat sätt. Orkar inte skriva om det.

Så va lite nere när jag kom hem, men nu är det bättre. Jag och Micke har vart i torpa och badat, sen har vi myst lite och ätit vindruvor:P


Jag ska fixa lite i mitt rum. Jag har tänkt på att måla min vita byrå till svart, för har en svart hylla som jag inte satt upp än, och sängen och garderoben har ju svarta kanter... Sådet kanske blir fint:) Sen måste jag ju städa också.

Jaja nu ska jag nog feta mig i soffan!

Fredag yeah

Sista dagen på jobbet den här veckan! Sen är det bara två veckor kvar.

Idag är det SOL, imorgon ska det också va SOL, och på söndag med tror jag:D wee

Just nu känner jag mig jätte äcklig. Nej orkar inte ens prata om det, om jag bara kunde ta bort allt skulle jag göra det direkt. Blä o piss

Jajaj, nu ska jag fixa mig det sista innan jag drar till jobbet.

Imorgon ska vi hem till sara:)

Torsdag

Orkar inte skriva så mycket just nu.

Jobbade idag, sen efter åkte jag till nynäs med bussen. Mötte upp Micke där så vi gick och kollade i affärer och käka å sånt:) Sen åkte vi hem med mamma och pappa, som vart i stan och haft det skönt. GRATTIS PAPPA! :D

Har ätit tusen miljoner, så magen är som en ballong.

Ska väl gå och sova snart.

Älskar dig micke<3

Kväll

Ska inte på körlektion imorgon, han skulle åka in med hans son till sjukhuset? usch

Idag har jag fetat mig jätte mycket, extremt. usch vad äcklig!
I cant stop because I know it's ready to late.

Nej snart ska nog jag gå och sova, men jag vill inte sova ensam, inatt igen :(
Ska jag in till nynäs imorgon iaf? måste ju fixa lite. Ringa och fråga om micke vill med kanske.

Jaja Gonatt.

Just det, fick ett par solglasögon idag på jobbet, lite kul att jag får presenter när jag jobbar, får ju lön. Jaja:)

Onsdag

Mittendagen i veckan. Nu har jag jobbat halva min tid, (2 & ½ vecka kvar) så nu är det bara i nerförsbacke. De två första veckorna har gått snabbt så det kommer nog inte kännas som en evighet nu heller.

Va ute och körde igår, körde till ösmo. Gick väl mellan, jag kan ju hålla mig på vägen om man säger så:P men jag gör en del fel hela tiden (oftast samma) och jag blir så frustrarad och irriterad så jag bara vill kasta mig i sängen och grina. Körning idag också kanske? woho..

Det är sol ute, hoppas det blir fint idag, och inte kommer störtskurar som igår. Fast ändå inte för soligt, har ju jobbarkläder på mig, långbyxor, stålskor, och tröja. Brännan blir ju inte så snygg iaf. Men jag får ju iaf pengar, hellre det än en snygg bränna. Har jag ju råd till solarie haha!

image412

Nej men jag ska väl dra mig och göra mig lite i ordning.



Tisdag

Har kommit hem från jobbet, ganska slitigt idag. Kanske för att jag jobbade själv, då gör man alltid mer. Fick köra traktor idag, va kul:) Går väl inte så snabbt direkt, studsar och hoppar, men med radio på går det fint. Har trimmat ganska mycket, så är lite trött i armen, vattnat har jag också gjort, bara amplarna. måndag, onsdag och fredag är det vattning för alla blommor, tar en bit över en timme, nästan 2 att vattna allt.
Viktor sa att jag ska få åka med hans båt sen någon dag, kul kul.

Åska har det gjort idag ! Såg hur himlen blinka till en gång, och lamporna också. Regna som fan gjorde det också, va lite orolig att det inte skulle hinna sluta innan jag skulle köra middagen. Men det han.

Idag ska jag göra ingenting, eller ut och köra med pappa lite, annars blir det nog tv hela kvällen. Fast är lite trött så är ganska skönt. En prommis eller cykeltur blir det förstås också, som alla dagar.


Jag saknar Micke faktiskt, skulle va mysigt att ha han här nu. Nu är han hos sina kusiner, träffas på fredag?


Morgon

Klockan är bara 10 över 6 på morgonen just nu. Ställde två klockor i morse för att vara på säkra sidan, den ena dog ju igår. Jag är pretty trött, skulle va skönt att krypa ner i sängen igen, men det får man ju inga pengar för.

Idag ska jag nog köra lite med mamma tror jag, imorgon med pappa? lite längre.

Sol? Moln? eller regn idag?

Micke ska åka till sina kusiner idag, fast han kanske kommer hem ikväll eller imorgon. Jag skulle också vilja åka bort lite, men det får jag väl göra sen.

Nu ska jag fixa klart mig.

Bada?

Jag är sjukt sugen på att bada. Va i o för sig nere vid båtbryggan med Micke för en stund sedan, men det va så kallt, brr! Han åkte för en halvtimme sedan också, så vi han ju inte gå till torpa och bada där, är lite varmare där.
Ringde Sara förut också, tänkte kolla om hon ville bada, men hon va på väg till Linda, så det skulle ju va lite problematiskt att gå till torpa för henne:P Hon fyller år på söndag, så på lördag ska  vi nog gå ut på krogen, kanske blir lite kalas innan:)
Pappa fyller också år, på torsdag, måste handla presenter!

Jag måste köpa mer biljetter, trist =/

Nemen ska jag kanske ta och hitta på  någonting nu då? Fast vadå?


Natt

Nej, nu ska jag nog gå och sova, upp tidigt imorgon.
Gonatt alla söta

Lopp, Bad, Dricka och Dans

Söndag idag, det betyder att imorgon ska man till jobbet igen. Igår, Lördag, va kul, kanske lite jobbigt vissa stunder, men en perfa dag:)

LOPP

Jag gick upp ganska tidigt igår, för jag skulle ju som sagt springa musköloppet, och tänkte att det är bäst att äta lite ett par timmar innan, så man inte får håll eller nått sånt när man springer.
Han va ute och sola lite innan jag, pappa och micke åkte iväg till Ludviksberg, där musköloppet börjar och slutar, mål och start. Där mötte jag Johanna och Jenny, så han prata lite med dom innan det bar av. Va en kort uppvärmning innan loppet började, 5 km loppet började halv 1. Usch va nervös jag va innan, och det blev väl inte direkt bättre av att nästan alla där va riktiga löpare, med sånna där löpardräckter och shit:P
Det va jobbigt, och att solen låg på som fan gjorde det väl inte lättare. Ni som tycker jag är fjantig och får det att låta som 5 km är rena jordenrunt loppet, kan jag beratta för att för mig är det nästan det:P Har inte tränat på riktigt på flera år, 100 känns det som, och mina "muskler" och kondis är väl inte den bästa, så det va en utmaning.

Kom i mål på tiden 29.19.
Pappa och Micke stog längs mål och hejade in mig:)
Kom typ i mitten av de i min målgrupp (damer) på 21 plats tror jag av ca 43 stycken. (Sen va det ju massa mer som sprang 5 km, men man delar in i grupper sen så man kan ge pris för bästa i varje målgrupp ovs). Jag vet att det inte är värsta löpartiden, men jag trodde jag skulle komma in på runt 40 så det va ju bra:) Minus 10 minuter till nästa gång? Man är lite laddad att springa bättre nästa år faktiskt, skulle va kul att få bevis på att man blivit bättre.
Fick ju min medalj, haha:P

Efteråt så gick vi runt där vid ludde och kollade lite på de som sprang i mål å så, Sara och Carro kom dit:) så vi satt och pratade lite.

BAD

Vi kom hem vid kanske halv 3, 3, och så käka vi lite mackor, specialare, och sen gick vi ner till bryggan och badade:) Lite kallt men kul:)
Va ändå tvungen att duscha sen, kände mig lite lökig även fast vi bada.

image408 image409
image410 image411

Pappa grillade så vi åt grillspätt med potatissallad till middag. Sen blev vi bjudna på en var sin öl av pappsen:P Fick en var att ta med till sara sen också, mamma skjuttsa dit oss vid halv 8. Carro och Lisa kom också dit, måste ju förfesta lite innan vi gick till Ludviksberg! Dom är roliga:)!

DRICKA och DANS

Lite info om ludviksberg, ludde. Det är typ ett stort hus, en härrgård eller nått, finns resturang, bar och lite sånt. Nu har dom et tält ute, där dom har en bar till, lite sittplatser och ett dansgolv där ett band spelar. typ så:P Inte direkt som på krogen, lite mer "familjevänligt", men trevligt kul :P

Vi gick till ludde lite över 9. saras småsyskon och en av deras kompisar följde med, Fast man måste ha en vuxen i sällskap annars får man inte komma in, så tur att mina föräldrar kom precis så dom fick leja in dom:P
Träffade lite folk man kände och pratade:) Köpte öl i baren, och gick runt lite och dansade. Dom spelade mycket sommarlåtar så man sjöng med.
En jobbarkompis till mig bjöd mig på en öl, han är jättesnäll:)
Jag bjöd ju faktiskt mamma och anneli på min öl, dom va ju helt partycrazy, tillomed pappa dansade!;D haha det va mycket ungdomar där också, nog mer än äldre tror jag nästan.

Det är ett väldigt fint träd där bakom huset, eller vad tycker du micke!?:P

Tog bussen hem vid ett. åt lite mackor, och kollade på nån film men mice och fredrik, och sen vid 6 på morgonen så vaknade jag i soffan(?!) helt själv, så gick jag in och la mig.

Jag hade en askul dag!!

Dagen D

Idag gäller det, idag ska jag springa. Faan, är lite skeptisk, hur fan ska jag orka?
Nämen jag spelade ju faktiskt fotboll och det fick jag ju rätt bra kondis av.. haen är att jag spelade för typ 4 år sedan, och såå länge tror jag inte det sitter i:P

Jaja, ska man kanske fixa lite då?

Spring i Sprången

Imorgon är det musköloppet, jag kommer dö, tackar som frågar. Jag har verkligen noll kondis och noll styrka i vare sig mina ben eller armar eller kropp.

Ska kanske gå ut snart om micke vill ta en promenad eller kanske en cykeltur?

Mamma ska INTE springa fick jag veta idag, nyss. Vafan det va ju hon som drog med mig, så springer hon inte ens själv. Fast det va ju iaf jobbet som kom i vägen, ajaja..

så här vill jag se ut idag tack!

image404 image406
image407

Varför kan jag inte ens vara lite lik?

hjälp...

Det är som jag inte känner igen mig själv. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, jag känner mig så konstig.
Jag vet inte vad jag håller på med, hur vill jag ha det, vad ska jag göra.. Jag vill bara veta, nu. Inte för jag vet direkt vad jag vill veta, vad jga vill ha svar på.
Jag tycker inte om mig själv, den jag är just nu. Jag tycker inte om så mycket alls med mig. Hur ska jag kunna tycka om andra så mycket som de förtjänar om jag inte ens kan tycka om mig? De förtjänar mer.
Helt plötsligt blir jag ledsen eller förvirrad eller orolig eller förtvivlad, utan att det hänt någonting alls. Som det bara smäller till.
Det känns jobbigt, jag fattar inte riktigt vad faan det är för fel på mig. Jag har det bra, jag "vet" att jag inte ser så förjävlig ut, och jag har det viktigaste man behöver, någonting att göra, folk som tycker om mig ovs.
Jag skulle vilja att någon bara kom fram till mig och förklarade vad det är, vad som händer i mitt huvud.

Nej jag vet inte. Jag kanske bara är knäpp helt enkelt. Troligtvis. Förlåt för knaset. Förlåt.

Torsdag

Sitter och äter frukkost, ska snart åka till jobbet.

På lördag är det musköloppet, jag kommer stor dö! Har så jävla taskig kondis, eller det värsta är nog att jag är så svag i benen, dom orkar loxom inte bära min tunga kropp, Tänkt om man vägde 5 kg, faan vad lätt det skulle va att springa då:P

Idag kommer nog micke hem till mig:)



Morrn

God morgon, jaja upp och iväg till jobbet!

Studentdagen

Måste väl skriva lite trevligt också, här är min fin fina klass på självaste studentdagen! så söta alla är :)

image402

WHAT?!

Javla skit cphem anusbulle. Hur faan ska jag fatta det där? Okej, vad faan menar dom, antagen eller inte, håller faan med jessica som skrev att kan dom inte bara skriva typ JA eller NEJ, om man kom in eller inte.
Nej nu får jag fråga mamma om hon fattar.

Nej bajsäckel. Skulle tro att det inte blir någon högskola i höst, inte bara för jag är sämst, utan jag vet ju inte vad jag vill gå heller. Jävla massa reservplatser, kom in på en men nae. Vi får väl se, syns väl i helvettet.



Väntan

Fick mitt "skolkort", klassfoto idag, på studentdagen när man ställer upp sig och fotograferas, ska ta kort på det senare och lägga upp.
Alla är grymt fina, förutom jag som ser ut som ett mongo, surprise!

På lördag är det musköloppet, jag kommer dö. 5-10 min spring? om jag är i "god" form ja kanske.

Kan man få veta snart då, tiden är förbi för länge sedan, kan jag få mina bajs-resultat nu!

Hett

Har nyss varit ute lite, tog lite bilder när jag kom in, typ inge smink, röd i ansiktet av värmen och allmänt se-inte-bra-ut, :P Men man måste ju försöka få några pictures ändå:P

Tja, jag är skit snygg"!

image397

Nej, nu tog jag fel, det är han som är skitsnygg!

image398

image399 image400 image401

Fler bilder ligger på
www.icaerika.bilddagboken.se


Om någon kanske undrar varför jag ser ut smo ett mongo-offer på flertalet av mina bilder kan jag säga att jag egentligen inte ser ut så, utan mycket värre, min "plan" är att om man anstränger sig att se strange ut så "tror" alla andra att man bara överdriver, och då går dom ont anande miste om att sanningen,som är, mina damer och herrar, precis lika ful, eller kanske värre?

moahaha där lurar jag er allt!


Magknip

Usch, fick jätteont i magen aldeless nyss :( Vet inte varför, jobbigt är det iaf, känns som jag ska spy.

Jaja, idag va det jobb igen, men Johanna var ledig och Dennis är ju skadad så det va bara jag och Niklas. Klippte lite buskar med sekatören och vattna lite blommor, sen regna det ju så då var vi "lediga", nilkas tvätta sin bil medans jag döda myror:P

Pappa hämta mig efter jobbet så jag fick köra hem. Satan asso, det känns som jag tappat allt jag lärt mig lite, eller jag kan men den lilla vanan jag fått känns borta. Kom hem iaf.

Micke hade skrivit en lapp till mig och som svar på den lite:)

Aa det är nog bra att sakna varandra, men man längtar ju så mycket.. haha jag kan tänka mig det, du brukar ju gå upp aldrig innan tolv så är du uppe när dom går upp, klart dom blir chockade:P
Haha det är lugnt, jag bjussar på ett tuggummi ;P
Jag har retat niklas så mycket jag kan, men sen "bråka" vi lite och jag tänkte nypa han, men det gick inte så bra (han är kanske lite starkare än mig) så sa han att jag var svag och att han skulle reta dig för det:P
Fast det är kul för det är typ alla mot niklas, så man får alla med sig:)
Hoppas du haft en bra dag med johan idag, och att du inte hånglat med för många tjejer (johan inräknas inte).
pusspuss
Jag älskar dig<3


vad ska jag göra, magen cp:ar sig så kan ju inte direkt gå ut och gå:( blääääääooo

om JAG


Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja det gör jag, fast nu sover han.

Har du sett din bästa vän gråta?
Inte så ofta, men har sett flera av mina vänner gråta.

Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Hmm, Sannasol?

Vad åt du senast?
Nektarin

Har du fått någon komplimang idag?
Nej nej.

Har du varit med i en rättegång?
Ja, fast bara som "publik".

Är du polare med grannarna?
Alla förutom sommargrannarna till vänster. Schweizarna är snälla:)

Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och någon form av svengelska:P

Vilka länder har du bott i?
Sverige. England i 3 veckor:P?

Har du deckat/spytt för att du druckit?
Jopp, fast det var väldigt länge sedan sist.

Har du något husdjur?
Japp, en katt, Svea.

Har du varit på stranden i år?
Såklart, jag och Frida badade i Mars för första gången.

Mins du dina/din musiklärares namn?
PA!

Hur bra är din syn?
Rätt bra, duglig:P

Har du varit på ett party?
Jajamensan

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Som fan! hellst i en bur dock:P

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Vem och varför?

Har du varit utomlands?
Yes, men inte tilräckligt:=/

Skulle dina föräldrar bli arga om du blev anstängds från skolan pga slagsmål?
Väldigt förvånade, arga, hmm, skulle dom våga bli arga på mig är frågan.

Var är dina syskon nu?
Storebror Håkan är i Japan, Emelie åkte nyss till nynäs, Fredrik är nere och spelar med några kompisar och Johan är på Järnvägsmuseet? i nynäs.

Vad var den senaste drömmen som du minns?
Drömde nått jätteskumt, man åkte på något tåg med massa andra, Sen var det några som pratade med mig, så micke vart jätte svartis och sa att dom inte fick prata med mig alls, då jävlar. helt konstigt va den.

Vilken tid gick du upp i morse?
Runt 9, fast va trött fortfarande.

Vad ska du göra i helgen?
Nu är ju helgen slut, men nästa helg är det musköloppet tror jag, sen nästa fyller sara år, sen någon helg ska vi åka till mickes kusiner i vallentuna.

När var du riktigt sjuk senast?
Nästan ett år sedan, i början av 3:an, då jag fick influensan, spysjukan.

Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov:P

Vad gör du först på morgonen?
Tvättar ansiktet, vaknar, kollar datan, går en prommis?

Vad ska du göra efter det här?
Duscha om jag får liv i mike.

SöndaG

Snart slut på den korta helgen. Jag vil ha mer helg och vila, jag vill ha jobbat mina fem veckor klart nu, iaf jobbat fyra veckor som johanna och niklas. Ska jag jobba ensam sen?
jaja, imorgon blir det upp tidigt igen.

Gick upp för en timme sedan, men är fortfarande trött. det känns som jag har varit trött hela helgen, man ska väl bli utvilad under helgen.. jag väntar...

Idag blir det väl inte så mycket som händer, lägga sig tidigt.
Vi skulle kanske grilla idag, det är kul.

Micke sover, han gick typ inte och la sig förrän vid halv 6! han väckte mig, jag trodde han försökte lura mig att klockan var så mycket:P
Stackars liten, vill inte väcka han än, han måste ju få sova :) Väcker han sen så han får sova ett litet tag till:)

Ska jag gå ut på en prommis kanske? Jo så blir det nog. En liten iaf.


Stackars Nicole, fängelse-BB?

Gravid ? i finkan?

      
       
                     

   BLIVANDE PÄRON    Joel Madden och Nicole Richie ska bli föräldrar.
       
Foto: ALL OVER PRESS
   
       Pinnsmala Nicole Richie kan tvingas äta fet fängelsemat
   
   
Nicole Richie är gravid i tredje månaden. Samtidigt riskerar hon fängelse för drograttfylla.
  Om hon döms kan den pinnsmala dokusåpastjärnan (ve och fasa!) tvingas äta kaloririk fängelsemat.
   
                              Hollywoods smalaste kändisdotter ska bli mamma om sex månader. Samtidigt riskerar hon att gå i bästisen Paris Hiltons fotspår och dömas till fängelse för att ha kört rattfull.
  I fängelset väntar ingen VIP-behandling. Gravida fångar har ingen speciell avdelning och sätts på en kaloririk diet och vitaminer. Om värkarna startar i fängelset måste hon föda på ett sjukhus som myndigheten väljer ut.
  
  I rätten den 11 juli
  Vanligtvis får man stanna på sjukhuset i tre dagar, med en vakt utanför dörren. Sen skickas man tillbaka till fängelset ? utan den nyfödda. Barnet lämnas i stället till pappan eller mor- och farföräldrarna.
  Nicole Richie ska infinna sig i rätten den 11 juli. Då får hon domen för sin drograttfylla. Enligt TMZ kommer hon att dömas till minst fem dagar i fängelse.

      
                        
Sandra Wejbro









Stackars stackars Nicole. Kollade runt på aftonbladets sida och hittade den här storyn. Tyvär har jag inte direkt så mycket medlidande med nicole, hon f¨år ju bara skulla sig själv, mest synd tycker jag isånnafall om hennes barn om det blir så att det kommer födas i fängelset, kan ju inte heller va kul för nicole att få sitt första barn inlåst, när hon egentligen kunde ligga på lyxsjukhus med allt hon vill ha runt sig.

Nej, jag vet inte, klart man tycker synd om henne, men hon är ju ansvarig för sina egna handlingar, rika personer kan också åka in. Den nakna sanningen.



Vilken kändis är snyggast?

image394
image395
image396

Vem tycker du är snyggast av 30+ arna?

Jennifer Lopez, 37
Eva Longoria, 32
Angelina Jolie, 32
Jennifer Aniston, 38
Cindy Crawford, 41
Teri Hatcher, 42
Halle Berry, 40
Cameron Diaz, 34
Drew Barrymore, 32
Denise Richards, 36
Catherine Zeta-Jones, 37
Julia Roberts, 39

JA tack till att se ut som J.Lo, Eva eller Jolie när jag passerat 30 gränsen.


LÖrdag

Igår städade jag mitt rum direkt när jag kommit hem, han precis klart och tänkte att nu hinner jag ju duscha och göra mig lite fin innan micke kommer, men han lurade mig så han kom en timme tidigare, men det gjorde inget:)

Kollade på någon lite halvskum film igår, The Others, den va lite bra, nästan lite läskig ibland:P
Gjorde blåbärspaj på mina lång tid plockna blåbär:P

Tog han om emelie sen när hon kom in, "Erika, du måste komma, nu!"
Hon är lite söt:P
Vi pratade lite, eller ganska länge tror jag, har vi typ inte gjort på evigheter. Skulle vilja prata mera, men det kanske bara är ibland det kan bli.

Vaknade faktiskt nyss, OMG, jag som brukar gå upp tidigt, men idag så sov jag länge:) Har suttigt och ätit lite chips, har inte hunnit gjort så mycket mer.

Nu får jag börja om, igen. Ut Ut Ut, Run Run Run.

Jag förstår faktiskt inte varför, vad jag gjorde för fel igår, du förstår väl att jag måste ställa upp, det gör jag ju nästan aldrig, jag vill inte vara en dålig stora syster längre. Det kanske hjälpte lite.
Jag vet att jag var borta länge, men vad skulle jag göra? Jag förstår inte.
Klart jag vill ha dig här, jag älskar att ha dig här, jag älskar dig.


Fjuttigt Sex

det -är bara ynka sex personer som spanat in my blogg idag. Undra varför, jag som skriver såå intressant så:P

Ska inte sitta och skriva mer nu, gör det sedan, tänkte bara slänga in lite dagens.

DAGENS...

goda:
att det är helg nu:)
onda: Att gräsklipparen "skalbaggen" gick sönder när jag körde, fast det va inte jag som gjort den broken dock.
tråkiga: ingen gräsklippning hos gamla tanten = no extra cash
roliga: arbetskamrater man både kan gadda ihop sig med och mobba:P ? johanna som körde på och fluttade kanonen med gräsklipparn:P
mat: flingor till frukost, tonfisksallad, lunch, taco till middag kanske?
dryck: Te (dricks som aldrig förr på jobbet)
väder: sol? moln? regn?
personer: Micke som kommer hit snart, hoppas jag:)

Äntligen fredag!

Sista dagen på jobbet denna vecka. skönt, även fast att jobba inte är så dumt men men :P


Ska va med Micke sen idag, efter jobbet. Vet inte om jag åker till han eller han åker till mig, för an ringde nyss, hade fortfarande inte gått och lagt sig den dummern:P så han lär ju sova till sent idag, om han inte vaknat så åker jag till han och väcker:)

jag var jätte grinig igårkväll när han ringde, vet inte riktigt varför, va väl lite trött å så. Men det känns bätte idag, ska bli mysigt att träffa han, va ju faktiskt sedan i måndags vi träffades senast. det är ganska långt för oss.

jag älskar dig:)

TOrsdag

Nu är det rätt sent för att vara erika och jobba och vara vaken.
ska snart gå och lägga mig, tänkte bara sammanfatta dagen  lite snabbt.


upp tidigt, jobbar ju så det är bara att gå upp när klockan ringer kvart i 6. idag har vi åkt runt och vattnat, jag och johanna har suttigt/stått bak på vattentanken när niklas körde runt med traktorn. vi tog också en sväng förbi hamnen, och vi fick en liten guidad tur i ubåten! V I P. frågade va den vägde, var en jävligt massa hundra ton, kommer dock inte ihåg siffran:P
sen har vi slavat på fotbollsplan med att ta bort grästuvor, för det är grusplan. vi har nästan gjort ett hörn nu, haha kommer aldrig bli klara:P

efter jobbet tog jag 882 bussen till nynäs för jag hade körlektion. gick väl sådär. när jag körde kände jag att jag fick ett sms, va från Linnea S,  min förra klass, hon sa att vi fick komma till janni sen vid halv 8, så jag ringde frida och planerade att hon skulle komma ner till nynäs så fort hon kunde:) jag gick ner till centrum så länge, köpte  en tröja på lindex. köpte en macka sen när frida kom, måste ju käka någon slags middag, han ju inte hem efter jobbet.

vi va jag, frida, janni, lotti, tessan, linnea och carro och jannis pojkvän fredd, spela spel och prata lite, trevligt:) sen skjuttsa frida hem mig, så kom hem typ kvart över 10.

såpp. imorgon ska jag klippa gräs efter jobbet, har ju en dag i veckan jobb nu också.

jaja, gonatt.

ONsdag

Det är ju fucking torsdag imorgon redan! Veckan har gått snabbt, eller både och kanske. På jobbet går det snabbt, man gör oftast någonting hela tiden så tiden rullar fort, eller gör och gör, åka runt på "sightseeing" i berget är kanske inte att jobba, men vi ville ju se båtarna:P

Idag har vi inte suttigt i rabbatten, utan vi har åkt runt på vårt flak med niklas som chafför på traktorn och klippt buskar. Pratade också med en som spolade av en utbåt, så vi ska kanske få gå ombord på ubåten imorgon:)
Låter det som vi har ett jobbigt jobb eller?!:P
Haha, johanna har sett en lumpen-kille som hon tycker är snygg, och så åkte det förbi en stor brandbil med två killar i, och så skrek johanna, men där va han ju!!
senare åker brandbilen tillbaka förbi igen, och Bosco vinkade till brandbilen att stanna typ, men som tur är körde den förbi, trodde johanna, men sen stannar den och backar tillbaka! haha Johanna sprang därifrån, och Bosco förklarade att det var för hon tyckte att en av dom va snygg, haha liiite pinsamt, men han är kul:P sen va det förståss mer pinsamt för johanna eftersom hon sett fel, det var lixom fel kille, men men :P man kanske behövt vart där för att förstå hur roligt det såg ut:P

ska gå ut lite nu, behöver gå (eller springa egentligen) lite.

Mamma har föresten fixat ett nytt jobb åt mig! eller en-dag-i-veckan-jobb. Ska klippa gräset hos någon gammal kändis va det hon va, så nu på fredag efter jag jobbat blir det.

Körlektion imorgon, tar bussen som går till nynäs från basen (dom har ju EGNA sl-bussar surru) så kommer dit i god tid tror jag.


jaja, nu ska jag ut! ska ringa micke sen och höra när jag kommer in:)

Gonatt swedish people

nu ska jag snart dra mig, ska ligga och läsa lite i och för sig, men till säng blir det iaf. ska bara fixa tänderna och sådant.

imorgon är en till dag, bäst att vara på alerten.


sova själv, blä för det :(

Run away

I won't suffer,
be broken,
get tired,
or wasted,
surrender to nothing,
or give up.
What I started and stopped it from end to beginning.
A new day is coming,
and I am finally free.

Run away, run away,
I'll attack.
Run away, run away,
go chase yourself.
Run away, run away,
I'll attack, I'll attack, I'll attack.


I would of kept you forever,
but we had to sever.
It ended for both of us faster than a--
Kill off this thinking,
it's starting to sink in.
I'm losing control now,
and without you,
I can finally see.

Your promises,
they look like lies.
Your honesty,
like a back that has a knife.
I promise you,
I promise you..
I am finally free.

Tisdag

Ojojoj! Har vi egentligen fått mycket gjort idag eller, rabbaten blev inte ens klar, på en HEL dag:P Men det tar tid för oss små risplockare;P Jag och Johanna är kanske inte de mest effektiva arbetare, men säkert de roligaste:P

Har fått ett feting rött fyrkantigt märke på ryggen, fin bränna, nej tack! Men alla vill väl ha en röd fläck, och så en helt vit resterande rygg:P kan ju leka flagga.

Det blev inget allsång för mig idag, jag kände inte för det när man hört att det dessutom ska regna ikväll=/ Sen blir det så jobbigt för jag måste ju till muskö ikväll, och upp tidigt som fan dagen efter, men kanske någon annan tisdag, när det är säkert att det blir fint väder.

Ska make som phonecalls soon, sen ska jag nog gå ut på en promenad, kan behöva lite avkopplande, för ja, jag tycker det är avslappnande att promenra, ibland skönast att gå ensam och tänka, ibland är det trevligt med sällskap lixom.

Har körlektion på torsdag, tio i fem, usch, orkar inte, JAG KAN INTE KÖRA, sorry, jag är nog sämst i världen känns det som, kanske för det gick sämst förra gången, precis när man tyckte det började gå bättre. Faan vad dyrt det kommer bli för mig:S

EN SAK TILL, jag får inte 85 kr i timmen, utan 91 (eller 92?), för får ju semesterersättning också:) Johanna sa att vi kommer tjäna typ 19 tusen, fast jag försökte räkna ut, då fick jag det typ bara till runt 16-17 tusen, men ändå:P fast sen måste vi ju skatta på en del också, men ändå:)

jaja hej svejs!

Erikas specialare


Tänkte göra världen en tjänst och ge ut mitt fin fina recept, nämligen erikas specialare.

image391
Först och främst behöver man vissa ingridienser.
Mackor (bröd) ex pågenlimpan
smör
ost
Taco-köttfärs (eller vanlig köttfärs med bra mycket krydda)

sedan smörar man mackorna och strör över lite köttfärs och till sist lägger över ett par 2-3 stycken ostskivor.

sen ställer man in mackorna i micron i ungefär 30-45 sekunder.

färdigt att servera!





image392 image393

"Lön"

Kom precis hem från Micke, fy satan vad jag är trött, ska nog gå och lägga mig snart, behöver inte slänga mig i duschen först iaf, duscha hemma hos Micke. skönt:)

Han nästan inte ens in genom dörren innan mamma ropa, : här kom hon precis! Schweizarna var här och tackade för jag klippte deras gräsmatta förut, fick 300 spänn, skulle typ nöjt mig med 50 så trevligt trevligt:)


Nej usch vad jag är trött, lite Te innan läggdags kanske? mäste koppla av innan jag kan gå och sova, har varit full rulle hela dagen känns det som.


Måndag - första dagen

Första dagen på jobbet, helt OK faktiskt. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig jobba där i en längre period, synd att man inte får.
Mina "unga" arbetskamrater är JOhanna, Niklas och Dennis. Johanna och Niklas jobbar bara två veckor till, så det är lite tråkigt :(

Men mycket skratt och skämt har dagen bjudit på, haha vår "mentor" om man nu kan kalla han det, är en kul liten gubbe på kanske 40-50 år, jag fick följa med till ösmo plantshop idag, på vägen så började vi prata om relationer tror jag, han berätta om en tjej som fortfarande finns i hans hjärta, tillochmed tatuerat tror jag, dom va bara tillsammans ett kort tag, han åkte in i lumpen och någtra månadersenare gifte hon sig, med någon annan, lite synd tyckte man då, för han är jätte snäll:)

Jag och JOhanna åkte runt på elmoppen och garva, så kul:P
usch! men jag vill inte köra traktorn, den verkade svår, :P hoppas jag inte behöver. gräsklipparen var kul dock, gick lätt som smör att svänga, så blev lite hackit i början:P

snart ska jag åka till ösmo hem till micke, hinner i o för sig inte vara där så länge, men all tid är god tid:) tycker om han<3

jaja, nu måste jag äta, puss!

Klaga

känner för att klaga sönder mig. har ont i magen, ont i nacken, ont ont ont.
det har inte gått som jag vill heller, I'm failing.

det går inte frammåt, mer bakåt, med allt känns det som.

imorgon ska jag iaf jobba första dagen. vet inte om det ska bli kul, eller det hoppas jag, är ju det skönaste jobbet på hela basen har jag hört, men det blir nog lite jobbigt i början när man inte "hittar" eller kan någonting.

ska väl gå och lägga mig om ett tag, kanske läsa lite, borde läsa i körkortsboken, eftersom jag knappt läst någonting, men vet inte om jag orkar. får se.
får ju sova ensam också, kommer jag aldrig somna, kanske frammåt morgonen, men då ska jag ju gå upp.


jaja, gonatt.

Jobb imorgon

Imorgon ska jag börja jobba. Ska ju jobba som trädgårdsarbetare på muskö basen. Hörde av Johanna att hon också jobbar där så vi kommer jobba kanske 2 veckor tillsammans, hon är kul:)
Hon sa iaf att det var soft att jobba där, så det blir nog bra:)

Jag har så jävla ont i nacken, vet inte riktigt vad jag gjort + ont i magen, vilken härlig kombination!

Det regnar idag, vet inte vad jag ska göra riktigt. Micke åker nog sen ikväll hem till sin far, för dom ska upp tidigt på måndag tror jag och jobba med grunden.


Jag har verkligen tröttnat på min layout här, är det någon som vet hur man gör om den till något lite roligare?