ÄNTLIGEN!

jag är äntligen klar med mitt psykologi arbete, blev ganska långt, 11 sidor.. :/ jag är inte ens säker på om det skulle vara ett inlämningsarbete, tänk om jag gjort allt i onödan... fast inte riktigt i onödan, för vi ska ha prov sen.. men ändå

har tänkt att göra lite matte, har prov sen efter lovet, kan ju iaf börja på hemuppgifterna.


asso det finns ingen bakgrund till den hör blogg grejen som är direkt snygg tycker jag, alla är tråkiga, kulle behövas lite uppdatering tror jag:P


jag gick upp supertidigt idag med, eller typ 8. har suttigt å gjort psykologin hel morronen, alla ni som inte gjort den, börja i tid! mitt tog iaf as lång tid att göra. tips

sen har jag varit ute hos kaninerna, jag tycker faktis om djur mot vad alla tror, jag hatar inte allt:P

micke sover fortfarande, för ovanlighetens skulle, tänkte göra lite matte innan ja väcker ha:P fast nu vakna han så puss puss:)

uppe med tuppen.. typ

vakna skit tidigt idag, iaf för att vara jag gick upp kvart över 8, trodde den skulle va typ 10-11 för jag har legat vaken skit länge:P gick ändå å la mig ganska sent, kanske vid 2 nångång.

hade det verkligen trevligt igår:)

först åkte jag hem till micke med 1 bussen, va i jordbro lite, å kolla på film, faktis ganska sorglig film, kommer inte ihåg vad en heter, men den nya med will smith.
men sorgliga filmer stoppar inte humöret, fattar inte varför vi inte kan kolla klart på en jävla film haha

sen åkte vi till ösmo, jag fölljde med micke hem som en öäkte gentleman med till dörren:P sen ringde frida så gick jag mot ösmo c igen, sen stog vi där och frös lite innan sara och carro kom med muskö bussen:P
vi käka pizza och drack vitt vin, fast inte frida för hon körde bil, vi kände oss så vuxna;) nej det var trevligt:) vi estämde också att vi ska gå ut på lördag så det ska bli kul:) det är white night, så måste hitta något vitt att ha på mig då!:)
hoppas micke å dom går ut p lördag med, för då skulle ju faktis jeppe få inte en, utan två pussar av sara, för han fyller år imorron, därför ska de ut:P

sitter här med psykologin igen, tar skit lång tid, tror jag nog skrivet för mycket, men annars hinner man ju inte svara på frågorna:P

planering för dagen tisdag.

  • göra klart psykologin (hoppas jag hinner)
  • åka till haninge och handla med mamma (micke blir såklart meddragen:P)
  • fråga om de behöver någon hjälp i sommar eller på helger. måste va aktiv med jobbkollandet.
  • hmm mysa kanske?
  • kolla med frida om vi ska träna idag, och när vi ska träffas:)
  • kanske planera utgången på lördag, om vi inte gör det senare:)

sen kommer jag inte på något för tillfället, jo kanske läsa lite geografi, men jah har lite gett upp mitt högre betyg, dt känns ganska långt borta:/

älskar micke<3

kanske går å myser lite snart med han:)


vad är bäst?

har suttigt med psykoligin nu ett bra tag, men det är ju inte lite uppgifter vi fick, typ 11 punkter! har svarat på 6 st hittills, men det tar en sån jävla tid.

va hemma hos carro igår. jag carro och sara kolla på en film, the Cave, och käka popcorn, bra att jag inte är så rädd:P mer rädd innan filmen än efter haha

idag skulle jag och frida egentligen åka och träna, men sara och carro kom på igår, att vore det inte roligare att åka till pindos och käka pizza och kanske ta en öl eller lite vin? så ska ringa henne snart och höra vad hon tycker:) så får se hur det blir idag


satan vad snabb jag har blvit på att skriva!


micke skulle ringa när han vaknat, så han har inte ringt än:P men om han inte ringer snart gör nog jag det.

usch tänkte göra nån mer läxa idag, så man har det klart. men psykologin tar sån tid:/ 


jag ska nog gå å käka lite frulle nu, tog bara ett äpplecförut.

pusspuss

LOV- faan vad skönt!

idag är det ...söndag va?  haha man har inte så bra koll :P

ska träffa Sara och Carro idag hos carro tror jag ,filmkväll:) mysigt:) saknat barret lite, var så länge sedan jag träffade henne, klart jag saknat de andra muskö bona med, de är så trevliga:)

sen imorron ska nog jag och frida träna hoppas jag:) då ska vi bestämma när vi ska träffas, och jobba lite med projektet, och bara umgås:)

Micke sover fortfarande, hör lite snarkningar ibland:P tror vi va uppe til lrätt sent, eller iaf han, jag somna nog lite tidigare i soffan, sen vid 5 tror jag väckte han mig och sa att vi skulle lägga oss i sängen:P


kollade på Love Actually igår, den var ganska bra, lite konstig, men jag har läst boken så förstog lite:)

jag ska:

  •  va med mike:)
  • köra bil
  • träna
  • göra läxor
  • träffa vänner, filmkväll, bio kanske, eller krogen
  • vara med familjen, mamma vill gå på bio eller bowla:) kul!
  • äta massa godis, chips och kakor;) måste ju träna av nån anledning haha
  • vill shoppa, men måste spara lite:P
  • leta jobb

så kul att göra punktlistor:)


nä snart väcker jag han, jag börjar få tråkigt:P kommer hinna skriva tusen inlägg innan han vaknar :P


förvirrande saker.

jag förstår inte riktigt, alla just mot henne hela tiden, varför? hur började det egentligen, bara för skojs skull, att knäcka någon? och slumpen blev hon.

sen nyligen, trodde det var rätt kört för oss båda:p men inte mig... eller? jag vet inte vad jag ska tro, så starka ord, men inte något mot mig, okej, vi är inte samma person, men vi pratar ju med varandra, vi umgås, vi "skvallrar".
okej, jag var faktis inte med på sista grejjen, jag sa det inte vidare först, men jag pratade med dom sen, och hållde med. för jag tycker det var dålig stil. det är jag inte rädd för att säga, jag tycker det var ruttet, när man vet att alla inte var klara, att endel behövde mer tid, drar man inte ut på det och slösar.
men allt vart mot en. överdrivet dumma saker, när hon egentligen borde förstå att det var knas av henne att handla så, bara för att få komma hem tidigare.
nej, hon har inte spridit falska rykten och försökt få folka att tycka mindre om vissa. klart man berättar ibland vad som hänt, hur man känner, men inte mer. vi pratar om andra saker. det är kul att ha nya vänner. det är allt.
jag kommer alltid stå på hennes sida, för hon står alltid på min, jag litar på henne, jag vet att hon aldrig skulle gå bakom min rygg. därför kommer jag aldrig att "överge" henne.

men det betyder inte att jag kommer sprida rykten, göra illa, någon av er, hitta på falska saker. för jag tycker inte sånt behövs längre, vi har blivit för stora för sånt.
jag kan vara en vän, det vill jag med vara, för det är mycket roligare än bara hat.

klart jag saknar gamla tider ibland, det var ju kul som faan, men jag kommer aldrig överge en vän för att kanske få tillbaka gamla stunder, som troligtvis aldrig kommer tillbaka, klart man kan sakna, och hoppas lite då och då.

det är jobbigt att gå runt och försöka visa sig så glad och posetiv som möjligt hela tiden, bara för man inte vill någon ska kunna säga:haha såg du hur lessen hon såg ut idag?


jag vill kunna möta dig i korridoren och kunna säga hej bara sådär:)
jag hoppas det inte är någon plan att börja prata med mig och lura mig. jag hoppas du började för att du känner som jag, att varför inte försöka bara vara lite vänner iaf. hoppads det är så, och allt löser sig, fnart slutar vi iförsig, men skulle vara trevligt att kunna bli vänner innan. du var en av mina bästa vänner, och jag hoppas allt skit kan försvinna någon gång.


godis bitar och chokladtroll

det är lördag och just nu är det bara jag och johan uppe. mamma och pappa har åkt bort på möte tror jag. jag och lilljohis ska snart gå ut till kaninerna för den vita, skutt , verkar lite dålig, mamma tror den är sjuk:(

ojojoj, faan vad vi garva på bilden igår, för våran bild-lärare är sjuk, tredje veckan i rad, så vi fick tränga ihop oss med den andra bild-gruppen. trångt.
pluss at tden bildläraren å så jävla seg, och jag vette fan om det var ett garv eller en harkling från henne, men kul lät det, och jag, frida och lottie börja as garva, fast det var ju fler som gjorde, men vi kunde lixom inte sluta haha:Psnygg bild av anna det blev, eller samuel och den andre, nja man kanske inte ska bli konstnär iaf, men hand-bilden vart bra:)

vi har blivit bjuda på tjejmiddag hos jessica, R den 16/3.

den 8/3 har jag vart tillsamman med micke i ett år:)

kanske blir en super duper månad?!:) hoppas den blir som det är nu, jag stormtrivs!

jag körde  bil igår, det va kul :) synd att jag inte fick jobbet, fast hon var snäll, hon fick nästan skuldkänslor för hon vile ge mig jobb där:P men hon hade tre tjejer som var runt 20 så det var redan "bokat".  


micke sover än, hon sover rätt mycket, fast han har ju vart vaken väldigt mycket i sitt liv:P
vi prata jättelänge igår, om allt, mest om vår "historia". hur vi varit när vi va mindre, vad vi gjorde om dagarna och helgerna. berätta om vanliga saker, hur man levde. klart man visste mycket innan, men inte så mycket daglig-saker. sånt som inte är så stort glömmer man att berätta.
jag älskar han väldigt mycket.!


jag har varit trött, speciellt i skolan, den nästan suger ut all energi jag har. fast sen när jag kommer hem blir jag först jätte pigg, sen slocknar jag. är det ett virus jag har eller är det inre orolighet?

jag vill också resa utomlands!

se
hmm ska man kanske jobba lite projektarbete nu?



proffs söndag

jag känner mig jätte pigg och glad:) har vart ute på prommis och sk snart ut och köra lite bil.
underbara dag!

jag vill springa runt som en tok men ändå mysa med en bok. :)

sen ska jag åka till micke på trip:)
 usch jag har lite ont i magen, ska ta en tablett å hoppas att det går över. jag har skrivit ut ett friskis chema, ska nog träna på måndagar, tisdagar och torsdagar till att börja med. jag ska nog gå å kolla om jag kan hitta nått gott att äta nu:)

mys, pys kläder.

gtf
sola och bada med en drink i ena handen och pojkvännen i den andra;)

usch vad gott med choklad nu:)

har du?

har du ångrat dig nu? eller kunde du inte bara hålla dig borta? eller var det jobigt att hålla på och krångla, kanske,,

jaja, du gör väl det som du tycker är bäst. fast lite konstig är nog


jag mår toppen:D:D:D joppi fallalej


tjejmiddag och stök:)

jag har städat as mycket idag, hela mitt rum har jag städat jätte noggrannt och sen har jag städat lite annan stanns. kan nog tvätta lite imorron, och gå en prommis. just det sen ska jag och mamma ut så jag ska köra lite bil:)

hoppas det är sol imorron!!!


jag har haft otroligt kul ikväll:) sara och lisa kom hit på tjejmiddag och jag fick vrsta berömet för maten jag laga. jag gjorde ost och skinkpaj, grekisk sallad och morotskaka. känner mig lite som proffs;)

hoppas frida har roligt ikväll:)



jag är så avundsjuk på alla snyggkändisar, jag vill med se ut så där!!!
ja tack för att se ut som J.Lo eller eva longoria---->
jloeva

men ne tack till att se ut som nicole richie och linsey lohan gör här --->

nikh


själva korallfärgen är så jävla fin, typ som den här t-shirten och paris klänning(håret ser doch förjävligt ut)
man ser så brun ut och det är asfint när sommaren börjar komma och man börjar få lite färg:)
jujhkgjg



jag vill ha silversteds klänning. snälla.?

carolineg


jag kan inte somna, eller jag har ju inte försökt men iaf, jag har iaf haft underbart kul ikväll, synd bara att carro inte kunde vara med.
vi kolla på melodifestvalen, och självklart var Jimmy jansson med! jag tycker den låten bör ha stor chans att vinna, finns det någon mer schlagerkung? sen har vi planerat vad vi ska göra i finalen (både svenska och europas) vi ska klä upp oss skit sint och göra värsta i ordning , vi ska göra kaffe drinar och sen ska vi vara värsta angagerade och skriva upp hur många poäng vi tyckte varje låt ska ha, kan inte förklara allt menjag längtar! jag och lisa tänker lika dant iblad, det känns jätte skönt att hör nåon annan säga det:)


jag hittade självklart en annan fin klänning, jag vill ha den, undrar var den finns att köpa tro?

klännng



jag saknar micke, han är hos johan tror jag de skulle vara å basta och grejjer. men jag hoppas han har roligt och inte gör för mycket bus:P jag älskar han!




pusspuss jag ska nog försöka sova nu.

alla hjärtans dag?

på onsdag är det alla hjärtas dag, å vette fan vad jag ska göra. kanske rita en fin liten teckning, eller ska jag köpa något istället? det känns så opersonligt å bara ge grejer, och det ska ju vara lite speciellt hellst, lite mer personligt..
kanske ett snyggt nattlinne och lite jordgubbar och choklad fixar saken?nattlinnejordbubbsberg
hmm det är svårt tycker jag, ska tänka lite mer om jag hittar på någonting...

jag måste få tag i sara å se om hon kan komma hit ikväll på lite tjejmiddag, har inte fått tag i henne än.. .hon jobbar ju så får se om hon kan.. hoppas!
i sånna fall måste jag städa mitt rum och börja fixa maten sen, för det kaske tar lite tid, usch det käns som jag inte hinner. jag vill ju gå ut på en prommis också, och hellst hinna cykla på träningscykeln.
änkte åka och börja på friskis&svettis igår, men det  visade sig att det inte var någonting i gymnasiet så då fick det vara. ska gå på måndag.
jag ska ju vara as snygg i min bikini i sommas så faan att jag ska köra igång med tråningen nu.!

undrar om jag har några läxor jag måste göra?
kommer inte på något speciellt lr vi fick rit läxa i bild för våran bildlärare var sjuk, men det har jag typ redan gjort. vi skulle förstor ett föremål ooch måla med skugga och sånt. jag tog halsbandet jag fick av micke, det är ett hjärta med glimmer i.

jag tror jag ska göra en check.lista.
såhär får den bli:

  • börja träna måndag, tisdag, torsdag minst!
  • gå promenader hellst en halvtimme per dag.
  • äta nyttigare, inte så mycket godis, chips och pizza.
  • planera, blir jag inte så stressad. och kanske hinner med mer saker i min stressiga vardag:P
  • städa mitt rum regelbundet, e så dammigt hela tiden, stora råttor under sängen.
  • sluta köpa skit! inga fler inpulsköp, iaf inte innan jag fixat ett jobb.
  • hålla i mina pengar lite längre än bara första veckan.
  • inget tjat, inget knas.
  • älska alla, haha:P nej men man kan ju vara trevligt mot de flesta, eller?
  • lära mig göra choklad?

ja så mycket kom jag på för tillfället.

jag saknar micke lite grann faktis, var ju snart tre timmar sen jag såg han:P han e så go och gullig den där pojken. det är mindre än en månad kvar tills vi varit tillsammans ett år. den 8/3 är dagen. jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, har någon nått tipps om hur man kan fira, vill göra någt speciellt????

pusspusss alla glada, usch vad jag är sugen på tårta.!!

hallontärta


för att du är du

tack för allt du gör för mig, du finns alltid där när jag håller på å kråglar, och det händer ju ganska ofta. jag blir fortfarande tårögd när du säger och skriver såna där fina saker som, "när jag har planerat att vakna brevid dig resten av mitt liv" och "jag valde inte dig, jag var menad att träffa dig"... sånna saker får mig fortfarande att le.
jag tror inte du förstår hur underbar du är, för då skulle du inte bli förvånad över att jag blir så töntig ibland. jag vet att jag ibland krånglar till allt väldigt mycket, men jag skulle aldrig, aldrig göra någonting dumt mot dig.
jag vet inte vrför jag blir såhär ibland, det ända lite smarta svaret är att du har gjort så jag känner så starka känslor för dig (bra känslor), och ibland vet jag inte var jag ska göra av dom, det blir så mycket. jag vet det är ju posetivt, men jag e ju lite cp:P
ja vill iaf bara tt du ska vet att jag älskar dig så jävla mycket, och jag skulle inte klara mig utan dig, jag behöver dig för att kunna fortsätta. förlåt för jag gjorde allt rörigt, förlåt älskling.

usch nu kommer der lite tårar igen:P men du får lära dig leva med det, för jag hade tänkt att stanna hos dig väldigt väldigt länge. och jag hoppas du vill så med.

jag älskar dig, saknar dig oerhört.

/ erika

äcklig jag är

 fetto ica har slut på ideer. vad ska hon göra?


låta det va. ta up det. skita i det. gå iväg.



nej jag orkar inte, sluta håll på, jag fattar ändå inte vad du menar, vill du att jag ska säga något speciellt, eller vad vill du ha ut av det? jag fattar aldrig vad jag gör för "fel" hela tiden, behöver inte ens säga någonting ibland utan det blir så ändå.. kan du inte fatta att det är jobbigt, du vet att jag tar åt mi väldigt mycket av allt. sen tycker du det är konstigt att jag blir som jag blir, men hallå?
förlåt för jag har känslor..

så tänker jag göra med det, stryka det, för det betyder ingenting. bara jag som är överkänslig och käde för att snacka lite skit om mig själv, att jag är så dålig snacket. för det tycker jag ibland. jag kommer aldrig upp till att vara lika underbar som du. för det kan ingen. jag älskar dig

arbete hela dagen

sitter å ska snart börja på att göra klart religionen, har sista frågan kvar, å sen bara fixa till en del saker. jg fick sluta tidigare dag för vi hade bara religion och svenska, och svenskn var jag klar med. så tog halv 12 bussen hem, tidig dag, trevligt trevligt:) fick en liten svenska läxa, (hade skrivit klart min debattratikel om de som lider av shopping syndromet:P asso shoppaholic's) eller eftersom jag var klar före dom andra fick jag näst lektions uppgift att börja på.

faan LANY var inte i skolan idag så vi fick inte reda på vårt blomster-prov:( jag vill veta, även om det inte klaffade allt:P hmmm, vilka blommor är bra för allergiker? klart den som luktar mest! bra erika!


det var lunch konsert idag också, men ofta han stannar  skolan 3 timmar till för en sketen liten konsert:P

usch vad jag vill shoppa:) fast köpte bikini och jeans förra veckan, å måste fix plusskort och träningskort den här veckan så blir lite fattigt:P



att rekommendera:

se filmen a night at the museeum! sjukt kul:D
göraa klart läxor å skit i tid, å plugga till prov mer än en dag innan.
vara trevligt -viner i alla lägen:)


att spola:

playa eller sheeta mot någon- hamnar i botten lotten.
drygt folk- inte veckans populäraste
slaskväder-sommar och sol ska det vara!






snart åka till muskö.

snart ska vi öka hem till muskö för emelie fyller år, 17 år så nu är hon tyvärr inte lika liten längre, fast hon kommer nog alltid att vara min lilla lille syster, usch vad jobbigt det kommeer bli när hon fyller 18:/

jag gjorde faktis lite nytta igår, även fast jag har vart lite halv sjuk, fast det var värst på fredagen.
jag skrev svenskan klart, man skulle skriva en debattartikel, så hoppas den inte är alltför dålig. sen har jag gjort klart vg och mvg frågorna på hinduinsmen, och nästan gjort klart en av frågorna på buddhismen, inte för att jag sattsar på så högt betyg, för så mycket på de frågorna skrev jag inte.
jag har försökt att plugga på marknadsföringsprovet, men det år så jävla tråkigt! men måste göra det idag.... usch


jag orkar inte gå i skolan imorron, men man måste j typ, för erika år inte så smart som alla andra så hon måste vara med på varje lektion för att inte tappa bort sig.

jag och micke var i haninge igår, vi åkte dit för att käka frukost, kl 4 på eftermiddagen:P jag köpte ett par as fina jeans från gina, jag behöver verkligen nya!


sen så kollade vi på armageddon. jag har typ sett den tusen gånger men jag börjar ändå grina varje gång:P haha men jag e ju mickes lilla grinis:P


jag låter tydligen askul när jag försöker ryta som ett lejon, han tröttnar aldrig å sluta skratta:P


hej då

väckarklocka?

ska nog gå och väcka micke nu, nu har jag varit generös och låtit han sova i flera timmar:P

kan man kanske vara en mänsklig väckarklocka?