LÖrdag

Vaknade skit sent för att vara mig, ska snart gå och väcka micke som jag sagt:)
Fast i o för sig gick vi och la oss ganska sent, runt 3, så kanske inte är så konstigt, även fast jag sov lite i soffan:P

Usch, jag har ont i magen:( jag vill inte ha det.


Idag ska vi åka till ösmo sen, micke ska hjälpa sin far imorgon att borra hål i marken eller va det nu va:P Dom ska bygga en liten bod. Så vi åker dit ikväll, men jag måste åka hem imorgon, för på måndag börjar jag jobba, hoppas det går bra.

Nu regnar det, jag som ville gå ut..

image390

Plocka blåbär

Jag och micke har vart ute i skogen och plockat blåbär:) Så nu är blåbärspajen inne i ugnen, usch vad tjock jag kommer bli om jag fortsätter såhär!
Är ganska trött, känner mig sjukt slö när jag går, spagettiben? Japp. Inte för jag gjort så mycket, men det kanske är för jag inte sovit så mycket.

image388 image389

nu ska jag springa till soffan och kolla på Psych, för micke ropar på mig:)

pusspuss

Martha Stewart

Kollade på Marthas sida, har sett det programmet några gånger, och jag blir så sugen på att baka det hon gör!
några saker jag skulle vikja göra är:

image384Brownies --->



image385   Mile high lemonpie





image386 Triple Chocolate Mousse Cake

image387


Hi-hat cupcakes
















kolla bara den här sidan för mer suktande bakverk! Gott!

Bak recept!

jag är sugen på bak! kanske det här?

Ingredienser Cirka 20 stycken:

         
  • 50 g smör
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 200 g riven kokos
  • rivet skal av 2 tvättade citroner

  • Så här gör du:
           Smält smöret, låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt, blanda sedan i kokos, citronriv och svalnat smör. Låt nu smeten stå och svälla en halvtimme i rumsvärme.
    Forma toppar av matskedsstora smetklickar direkt på två papprade plåtar, med hjälp av sked och rena fingrar.
    Grädda kakorna mitt i 175 grader varm ugn cirka 12 minuter. Låt svalna på galler. Förvaras bäst i frys.




          

    Ingredienser 16 stycken:
             
  • 4 dl (260 g) vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl (60 g) kakao
  • 150 g normalsaltat smör
  • 3 1/2 dl (300 g) strösocker
  • 3 ägg
  • 1-2 krm pepparmintolja
  • 2 1/2 dl mjölk

  • Så här gör du:
           Värm ugnen till 175 grader och ställ veckade muffinsformar på en plåt eller i en muffinsbricka. Mät upp mjöl, bakpulver och kakao i en bunke, blanda väl. Vispa smör och socker lätt och pösigt i en stor bunke, cirka 5 minuter. Tillsätt så ett ägg i taget, vispa smeten jämn mellan varje ägg. Rör också i pepparmintolja. Vänd i mjölblandningen på låg hastighet,
    omväxlande med mjölken, bara tills allt är nätt och jämnt blandat. Skeda upp i formarna och grädda 20 minuter mitt i ugnen. Kolla med sticka att en muffins är genombakt mitt i. Ta ut och ställ genast pappersformarna att kallna på galler.



              
    Ingredienser 4 portioner:
             
  • Pajdeg
  • 100 g smör
  • 175 g mjöl
  • 50 g socker
  • 1 äggula

  • Fyllning:
  • 120 g blåbär

  • Smuldeg:
  • 1 dl mjöl
  • 1/2 dl socker
  • 40 g smör


  • Så här gör du:
           Sätt ugnen på 170 grader.
    Blanda smör, mjöl, socker och äggula till jämn och fin pajdeg.
    Kavla ut degen i en form och grädda i 8 minuter.
    Fyll skalet med blåbär.
    Gör en smuldeg genom att blanda mjöl, socker och smör och strö ut den över pajen. Grädda allt i 170 grader i
    15 minuter.

    Fredag

    väntar nog med en ny ett tag, det känns för oseriöst för mig. bättre att hålla mig till min kära gamla blogg, varför egentligen måste man byta blogg som man byter lakan?


    TORSDAG

    jag gick upp kl 7 för kl 8 så åkte jag, pappa och mimmi&nenne till nynäs, ja körde faktiskt dit. jag skulle ha körlektion och de skulle hem till morbror och hämta han och sen skulle pappa skjutsa ner de till BGB, (de bor där ungefär). för de är för gamla för att köra själva, och gert är sjuk så han kan inte häller.
    fick börja körlektionen lite tidigare än planerat för min lärare var också där tidigare som jag. gick rätt dåligt att köra, jag klantade mig asmycket, bättre i slutet dock, men man måste ju klocka HELA lektionen :( jag vill ju va bra..
    efter så mötte jag upp micke vid tåget, vi gick och mötte johan, sen skulle vi egentligen gått och käkat på PH men jag åkte hem istället til muskö för jag hade mycket att göra:)
    skulle klippa gräs, fixa mammas hår och så vidare, men hon va inte hemma när jag kom hem och klipparen var inlåst och jag hade ingen nyckel, så jag fick vänta. gick ut efter ett tag, va ute i ungefär en time och rörde mpå mig, orkade inte så mycket jag skulle välja, är lite besviken på mig själv för jag är i så dålig form.
    sen när jag kom hem efter "rpommisen" va mamma hema så jag klippte gräset. va tvungen att duscha efter så äcklig som jag blev.
    tog halv 6 bussen hem till micke, och där var maten precis klar, midsommarmat med snaps och dricka:P haha dom har lite kul tider:P
    det var en ganska intensiv kväll, och natt:p
    vi kollade också på hostel, usch man blev riktigt äcklad efter=/, sen runt 4 på natten kunde vi fortfarande inte somna (hör och häpna erika var vaken sent!) så vi startade brokback montain så vi skulle somna tänkte vi. va är det för film egentligen? pang på röbetan kan man säga. inte en av mina favoritfilmer direkt:S
    undrar när vi gick och la oss egentigen, kanske runt 6? solen var uppe ganska mycket, man ville nästan gå ut och gå en promenad:P iaf jag, kanske inte micke hehe

    självklart vaknade jag tidigt, runt 10, så har väl sovit i kanske högst 3 timmar. är lite trött. men bortsätt från filmerna var det en kul kväll igår:) eller inatt kanske an säger? skitsamma.


    FREDAG

    dagen är ju inte så långt gången än, men tror inte jag ska göra någonting speciellt idag iaf. skulle va kul att åka in och shoppa, men borde inte slösa mer pengar. i want to be a rich bitch!
    kanske åker ut till muskö ikväll, så får mamma entligen sitt hår fixat:P

    jag måste verkliegn börja skriva bättre, med stor bokstav och sånt. men jag orkar inte, hur många läser min blogg egentligen lixom? jaja

    nu ska jag nog antingen väcka micke, men han sover så söt så kanske inte har hjärta:P eller kan ju kola om nått bra går på tv.

    en ny

    har hittat en nu blogg, fast vet inte om jag byter "permanent", beror på lite. den är lite färggrannare och finare, känns lite roligare, för jag är ganska korkad så jag vet inte hur man kan göra den här bloggen mer personligare, typ byta "look" på denna. men mer om det uppkommer senare, kommer fortsätta writa här så länge.

    projektrunway idag då, spännande, längtar till nästa onsdag!

    image383

    Dagens

    Dagens vill ha: Pengar och körkortet klart.
    Dagens klädsel: först shorts, sen jeans och nu mjukisar. vanligt linne och en rosagrå randig tröja.
    Dagens smink: rouge och ljus ögonskugga.
    Dagens frisyr: en ful toffs.
    Dagens händelse: fick ett brev av micke:)
    Dagens låt: attack- av 30 seconds to mars.
    Dagens planer: cykla
    Dagens saknad: just nu saknar jag micke. har även saknat musköhomies.
    Dagens dummaste: planer tillbaka.
    Dagens sjuka: gammalt
    Dagens drog: fruktcoktail
    Dagens roligaste: blivit kittlad ett antal gånger:P
    Dagens favorit: martha stewarts vita muffins, vill ha!
    Dagens köp: ingenting
    Dagens godis: inget godis än så länge.
    Dagens humör: ganska uppåt, beslutsam.
    Dagens ord: förlåt.

    Mellandagen

    onsdag, har inget spec jag ska göra idag, köra imorgon, men idag? kanske åka och köra lite med mamma ingela, om hon kan:)

    fick ett brev av älskling, jag älskar att få brev, + att han kanske inte älskar att skriva brev, det gör det mer speciellt:) jag var glad, tack älskling, jag älskar dig!

    regnar idag, känns lite mysigt, jag tror jag behövde en regnig dag, bara ta det lugnt och inte göra någonting alls. bra bra.


    skämms

    sitta och klaga och tänka på mig själv. borde nästan skämmas med tanke på hur mycket allt kretsar kring mig i mitt huvud. ett egoistiskt litet barn är jag, borde lämna mig på ett sånt där kollo som jag sverkligen skulle behöva.


    jaja. hitta nått snygg i modet då?

    image377 image378



    image382


    det var allt jag kunde bjuda på ikväll. ha en trevligt natt

    kväll

    har vart i nynäs med frida idag, hon är snäll:) vi åt glass, jag tog blåbär, hallon och polka, svingott! satte oss där i hamnen, bakom minogolfen, där satt vi jämt förut och åt glass och kolla på alla konstiga som gick förbi:p

    jag har väl inte gjort så mycket att heja för idag egentligen, har inte ens kört, ett litet misslyckande till på min lista, får säkert betala för tiden ändå, bara för att. köpte några munkar jag tänkte ge till dig och ett kort. fast det va nog ganska dumt, osmarta mig! munkarna va pest, tror dom legat förlänge så dom va äckliga. blä

    jag är trött, kommer väl lägga mig snart kanske om jag inte får nått för mig.

    jag vill göra nått bra, typ iaf lyckas med någonting som spelar nån roll. det behöver inte vara "världsfred" eller komma på botemedel mot fästingar eller aids, men någonting som jag bestämmt mig för, och klara det sen. tänkte att jag skulle göra så, då borde ju allt bli finare och bättre, men det fick jag inte. även fast alla andra får..

    jag vet, jag är ledsen att jag var dum och handlade dumt och cp. förlåt, vad ska jag göra?

    snart

    ringde frida precis, fråga om hon ville ner till hamnen och äta glass å hon slutar jobba kl 1 så det blir prima:)

    glömde att säga att jag mötte jessica R från klassen igår när vi va i nynäs, hon sa att hon tyckte vi ska ses snart, jennie kommer hem snart så hno ska börja fråga runt:)

    förlåt, men jag trodde inte du ville.. du verkade inte va så intresserad av att åka.. förlåt

    Hor SL

    tågen bestämde sig för att ta lite ledigt idag så erika inte kunde åka ner till nynäs i tid och köra. personalbrist? javisst.

    är det någon mer än jag som tycker det är fel att man ska behöva betala så mycket att få åka när tågen inte ens går eller kommer i tid mer än var tredje gång?

    jag skiter i om det är elfel, personalbrist eller vad det nu kan vara. jag vill åka OCH komma fram i tid!

    tisdag 26 juni 2007

    ska snart åka iväg på körlektion, dubbel =/

    om exakt tre månader fyller jag 19:P höhö sånt där intressant som alla vill veta:p

    ska snart gå och äta lite, har precis suchat.. det är ju SOL ute! jag som hade för mig att det skulle va skiot väder idag. jag vill ta en glass i hamnen eller nått efter jag kört. känns lite sent att fråga folk nu, de fölesta är säkert redan uppbokade med jobb eller sömn:P hoppas någon vill !?

    jaja ska fixa mig lite nu.
    ring om du är sugen på glass!


    Skor- att köpa eller inte köpa

    det finns både snygga och fula skor, tillomed fulsnygga, skor som är så snygga att de blir fula eller skor som är så fula att de blir snygga. men vilka är då rätt eller fel?

    jag har mina åsikter, som säkert någonannan misstycker om och kanske någon delar mina tankar.

    snälla, har du inte stilen, så undvik att skämma ut dig med kanske ett par silvriga lång-stövlar?
    en sak som jag har väldigt svårt för är årets nyhet, de så kallade Crocs. jag vet att dom är "jättesköna" eller väldigt användbara, vissa tycker väl de är snygga också.
    men VARFÖR, jag fattar inte, okej, de är sköna, men folk går i osköna skor varje dag, de kanske ger ifrån sig ett skoskav här och där, men de är iaf snygga! jag dissar crocs, jag skiter i om de är sköna, de är FULA. tack.

    image367 image369


    ta hellre något av de här skorna istället. det skulle iaf jag gjort.

    image370 image371 image372image373 image374 image375
    image376


    jag är snart i ett starkt behov av ett par vanliga "skor", ala typ de vita med guldspänne på. ett par vanliga som man kan ha när det inte är det vakraste väder eller det varmaste vädret. det är så svårt att hitta tycker jag.

    rosa klackisar med döskallar? nja jag vet inte, lite roliga men inte mins til kanske, men de kanske kan stå i garderoben och lysa och bara användas som ett tillägg till samlingen:P kanske inte men om jag vore rik så.



    jaja nu ska jag packa min väska lite innan jag åker, blir den silvriga idag:)

    Lördag, Söndag, Måndag

    LÖRDAG

    jag och micke åkte till ösmo på kvällen. björn tog samma buss så hängde han med hem ett tag innan han åkte till vika. orkade inte skriva något, var lite trött, kanske efter fredagen? vi gjorde inte så mycket, låg mest och vilade, sen sent på kvällen gick micke och marcus ut och kasta boll, tyvärr var jag "lite" trött så jag orkade inte förlja med:P somna på en millesekund? maybe baby

    SÖNDAG

    vaknade av klockan som ringde halv 8, som var otroligt mycket för mycket för tidigt på morgonen. satan var jag var trött. var lite halv trött hela dagen faktiskt. kändes som jag sovit i ungefär en kvart på tio år. vi gick iaf upp så tidigt för vi skulle åka till mickes farfar som bor någon stanns runt nyköping? tog iaf en och en halv timme att åka. jag var jätte nervös, men vem är inte det första gången man träffar släkt, någon annans släkt. hans farfar med fru mötte iaf upp oss vid huset, ett jätte fint hus med mysig sjötomt. dom va snälla:)
    jag micke och marcus badade, fast det var bara runt 18 grader, så lite kallt, + massa läskiga fiskar och lite vass:P sen kom resten av släkten, hans faster och hennes man som vi firade för de fyllt 40 år ( de fick en luftballongs tur) och deras två döttrar hanna och linda, dom är 17 och 19 så är ju lite läskigare när det är i samma ålder, men pratade lite med dom iaf:)
    det var två ormar som "bodde" vid vattnet, vi såg dom några gånger, fast man fick smyga fram:P vi åkte hem vid halv 8 så kom hem 9 ungefär, då va jag lika trött som en bäbis så somnade snabbt när jag väl lagt mig, som i o för sig var lite innan 12:P

    MÅNDAG

    idag ringe mamma och väckte mig kl 9. hon undra om jag ville med till nynäs och hälsa på Gert. självklart ville jag det så dom hämta upp mig halv 11 i ösmo, så fick lämna min älskling sovandes i sängen. men ska till han snart:)
    jag, mamma, och mimmi och nenne (mormor och morfar) åkte hem till gert och fikade lite, jag och mamma klättrade upp på hans berg, stackars mamma, höjdrädd som satan undrade hur hon skulle komma ner igen:P
    sen åkte vi ner till centrum och jag och mimmi gick och kollade lite när mamma var inne på apoteket, varmt och soligt idag! mimmi köpte ansikts- och hårmasker till mig, sen mötte mamma upp oss. fich en 500-lapp av mimmi så jag köpte två väskor på ett sånt där utestånd, kass kvalitet säkert men billigt:P en liten vit och en lite större silvrig/metallic, det är ju hett nu!:P
    sen åkte vi och handlade mat och sen hem.
    åt lite advokados med skagenröra och sen körde jag lite med mamma. jag låter som värsta mamma-grisen eller hur?:P ska åka med henne sen antingen till ösmo eller till jordbro, det beror på om hon ska åka med någon annan från ösmo till stan, då tar jag tåget, men det är lugnt, kan jag läsa lite:)
    micke skulle också ut och övningsköra lite idag, han körde förresten igår till farfar och tillbaka, han är så duktig! myskväll ikväll hoppas jag på älskling!:)


    nu ska jag kanske packa lite, ska ha körlektion imorgon halv 11-12, så är en dubbel lektion, min första. ska köra till estö, så snälla, om du vill leva så håll dig undan!

    BILDER från Ferre

    lite bilder från midsommar hemma hos carro.

    22 juni 2007


    Party

    dagen efter midsommar. bakis? nej inte så farligt. mår rätt bra:)

    jag hade askul igår! vi kom dit vid 8, då var lisa, sara och fredde redan där. satt och drack lite medans vi väntade på de andra, sen kom robin, stefan och michell och sen kom frida och yvonne och sen tre av robins kompisar tror jag det var. turken va lite skum, försökte han sno min och carros kameror eller? sen var han ju väldigt full så man vet ju inte.
    jag tycker alla var glada och jätte trevliga, så det va roligt:)
    några andra "muskö-barn" kom förbi senare på kvällen, som nillenor och fredrik lindberg, emelie och några andra. man vart lite förvånad över hur dom kom dit, för några vette fan vilka de var:P men men
    haha, micke, fredde och stefan tvingade mig att klunka en hel öl samtidigt, och så gjorde dom så jag skrattade också:P men jag klarade det.

    nej jag vet inte vad jag mer ska säga utan att behöva skriva ner allt kul som var, så jag nöjer mig med att säga att jag hade en jätte trevligt midsommar, hoppas ni hade det också:)

    det vart lite prat om känsliga saker, jag är ledsen om jag gjort er ledsna, för det är inte någons "fel" att jag tänker så ibland, jag vill inte attt nån ska tro det. jag har tänkt lite och va fan, varför egentligen, nej jag ska försöka, jag menar det verkligen, klart jag kanske nojar mig ibland, men nu jävlar!
    jag vill att ni ska må bra också, vi kanske kan prata om det, ifall det inte känns jobbigt, någon gång, det kan vara bra. jag älskar er så ni vet, tack för ni är, jaa, bäst helt enkelt<3

    jag och micke hade en väldigt lång prat, diskution när vi kommit hem, även fast jag inte tyckte om det, det är jobbigt att få kritik när man inte ens tycker jag förtjänat det, speciellt inte när man inte ens är värst, men jag vet att det var bra, speciellt för dig att få ut hur du känner. jag ska försöka vara mer öppen och säga hur jag känner lite oftare, eller kanske säga mer varför jag känner som jag gör.
    tack, jag älskar dig<3

    bilder från kvällen lägger jag upp senare!

    10 vad ska jag..

    jag vet ingenting.

    göra med mitt hår:
    färga mörkt funderar jag på..
    börja träna: bara pringa, cykla, eller nån sport eller vad för aktivitet?
    ha för kläder ikväll: klänning, jeans+linne?
    göra i sommar: jobba några veckor som trädgårsarbetare, sen grönan eller andra utflykter?
    göra i höst: högskola eller jobba? vad för högskola vet jag inte heller..
    äta till frukost: flingor kanske
    göra för att få pengar: ska iaf klippa schweizarnas gräsmatta
    göra för mina nära: en liten middag ska jag nog ganska snart fixa ihop, hoppas nån vill komma
    bli när jag blir stor: miljonär helst, annars kanske egen företagare, nått hoppas jag.
    göra nu: ingen aning..


    en bad hairday?

    image355

    Fredag- Midsommarfest?

    kunde inte sova längre än till tio, kan man ha ryggproblem när man inte ens är 20?

    idag ska vi iaf hem till carro, vet inte riktigt hur det blir eller hur många som kommer, tänk om det bara blir vi muskö barn:P
    vi har iaf fixat dricka så vi behöver inte sitta och , bara sitta.
    är i yobro nu, men jag ska åka hem med iaf 3 bussen, mamma skulle göra tårta, söt!:) sen vet jag inte riktigt vad för kläder jag ska ha, jag har seriösa problem hur jag ska klä mig, ibland passar inget, allt ser så fult ut på mig tycker jag, och det hjälper, tro det eller ej, inte med att köpa nytt hela tiden. bara slösar pengar, för jag använder ju inte ens hälften av det jag köper. fast det finns en tjej som är värre, men jag nämner inga namn:P

    image353


    jag kommer ihåg att jag skrev ett arbete om midsommar i historia som vi hade i ettan, jag fick vg på det tror jag, och det va ganska bra eftersom väldigt många inte ens fick g.
    vad betyder midsommar för mig?
    de två senaste åren har vi åkt hem till carro på eftermiddagen/kvällen och haft det trevligt, lite grill, lite dricka, kanske lite fotboll och allt möjligt. alla åren enda sedan jag var liten, så har vi firat med saras familj, fast det har vi inte bara gjort med midsommar, utan även kräftskiva och sånt där. man måste ju se en midsommarstång tycker jag, det är ju nästan lag på det. fast vara med att dansa? njae, det är väl frivilligt, även fast alla säger: alla ska vara med!".
    när jag tänker på midsommar känns det lite mysigt sådär, klart vädret kan ge ifrån sig lite regn, men det går ändå alltid att vara ute. det skulle va mysigt att vara närmare vattnet så man kan bada. för mig är midsommar ganska lugn, inget "värsta draget", det känns som en ganska glad dag, som flesta är trevliga och pratioga, men inte för klängiga.
    vad tycker du?

    micke är dum

    han säger att jag är opopulär och aldrig får några riktiga besökare, alla som kollar min blogg har bara gått in på den av misstag

    buhu jag gråter... inombords :P

    jag vill då bara be om förlåtelse för att min blogg är tråkig och värdelös, och att jag är ledsen att ni råkat in på min sida, håller på med skadecheckar, dom kommer med posten i sinom tid ;)


    det gick bra att köra idag, han sa att jag hade gjort framsteg och att jag va duktig:)
    efter körningen gick jag ner till centrum och kollade lite på lindex, köpte lite underclothes bara. sen gick jag ner till station och väntade på 858:an. va hemma halv 1, micke låg faktiskt och "sov", så jag väckte han:)

    vi ska ta halv 4 bussen till yobro, the dark city.

    ja nu har micke gjort en outfit till mig till imorgon, vi får väl se vad det blir för "kläder" :P

    torsdag

    gick upp halv 7 eftersom jag ska ta 8-bussen till nynäs. har körlektion 09.25 så är där runt 9 kanske, blir lite väntetid men inte så farligt. kör väl i 45 min, så jag blir klar runt kvart över 10, och min buss hem går halv 12..

    så vad ska man göra en timme då? blir väl gå ner till centrum och kolla lite, hoppas det fortfarande är fint väder, kanske jag kan sätta mig i hamnen.

    sen åker jag hem till muskö, väcker micke, du har lovat och sova nu! så jag kan väcka!:P får väl se hur lång tid det tar:P sen kanske det blir lite bad?! och på kvällen kanske vi åker ner till nynäs och äter kebab, för att micke fick reda på i går att jag aldrig ätit kebab ute förut någonsin, och det var ju hemskt!:P en kebab-oskuld?

    vi får se om det händer nått mer idag.

    körde igår ganska mycket med mamma. det gick ganska bra efter ett tag, men på muskö är det inte samma sak som att köra i nynäs, mindre trafik, mindre vägar, färre korsningar m.m. körde en "bana", sen körde jag den banan med pappa senare på kvällen, utan att fråga någonting som tillexempel, upp eller ner?, haha:P


    jaja, nu ska jag duscha, cyklade bara i en kvart idag, slak-cykling också. men bättre än inget. usch vad jag vill sova nu.

    älskar dig micke<3

    En..

    .. sak till bara. förlåt att jag är så gnällig och bara är tråkig, ja g förstå om du inte vill vara med mig, speciellt inte när jag är såhär. förlåt, jag ska försöka bli bättre. jag ska försöka. <3

    onsdag

    åkte till ösmo i måndags. så blev inget skriva iförrgårkvall eller i går. orkade inte. fast jag kände mig lite bättre igår, skrattade ganska mycket, klart jag kanske va lite lessen nån gång, men har så mycket att tänka på.. samma sak idag, jag måste skräpa mig, men jag är så jävla rädd för att misslyckas, jag vill inte, jag får inte.

    har iaf gjort en sak bra, har "hållt" min nya plan hittills iaf, gjort någonting varje morgon, eller bara sedan i typ lördags eller nått men iaf. har inte gett upp än.

    det känns hopplöst på nått sätt, gör så att jag blir ledsen. men det blir väl bättre med tiden, när man lär sig. men kommer jag någonsin att lära mig?

    jag vet att jag förstorar upp saker mer än vad man ska, men när man går och tänker och tänker på samma sak hela tiden är det klart att det gnager sig fast, alla tänkbara utvägar granskas och tänks på. usch


    men nu ska vi äta, köttbullar och potatismos och brunsås.

    hoppas alla har en bra dag. jag med?

    mys?

    undrar om det blir film-mys ikväll. skulle va trevligt. sitta i soffan med massa kuddar och täcke och bara kolla på film eller inget speciellt. det vill jag göra ikväll. vill du det älskling?


    Måndag

    drömde en jätte konstig dröm inatt. var ingen rolig eller bra dröm. jagad och skjuten. usch! har var och kört lite bil, sen åkte jag och mamma och hämta Gert, han har blivit så smal! sen åkte vi och handlade.

    vi har fikat lite förut, snart ska jag börja hjälpa till att laga maten, är inte hungrig, så hoppas den blir klar i morgon eller övermorgon.

    försöker och försöker med min nya plan, vet inte om den går så bra, men hoppas att man märker resultat snart, annars får jag väl försöka på annat sätt, kanske dåligare eller bättre, allt på samma gång?

    vet inte var vi ska sova inatt, muskö, ösmo eller jordbro. fick iaf mitt busskort idag, så jag kan resa nästan vart jag vill, inte till världens ände, men nära.



    känner mig lite nere, vet inte om det är för det känns tugnt med körkortet, kommer ta hundra år, minst! eller om det är vädret som gör det, eller allt läskigt och dåligt.

    pissväder

    ny vecka

    ska snart åka till nynäs för min andra körlektion. hinner inte skriva så mycket nu heller.

    det känns inte så bra, vet inte för jag fortfarande är nervös eller vad det nu är. stress?





    Gokväll

    kom precis hem är trött så orkar inte skriva så mycket.
    körde hem från ösmo, gick väl sådär. skriver mer imorgon. gonatt

    en färd till haninge

    ska åka om ca tre kvart, jag och frida har bestämmt oss för en tur in till handens centrum och kolla lite:)
    frida var tvungen att köpa skor, för någon på hennes jobb hade slämmat ner hennes :P

    men det är ju söndag idag, och frida, stänger inte typ affärerna typ 17? jaja, vi hinner ju åka dit iaf:P

    har städat lite i mitt rum, eller rotat i lite lådor å sånt. har inte haft så mycket för mig.
    funderar på om jag ska åta nått innan ag åker, kan ju va bra. men är sämst mat att välja mellan, typ blodpudding, vitt bröd utan pålägg, lite flingor eller typ soppa. värsta lyx-maten, pöh.

    ska försöka att inte köpa allt för mycket idag, måste spara, får ju inte mina pengar förrens i agusti, det är långt dit.

    vad ska man göra?

    är lite rastlös, ringde frida förut men hon svarade, tror hon jobbar till tre. pappa å alla håller på att ränsa vinden, jag har typ tysen kassar och lådor där uppe,har lite svårt att slänga saker.

    jag vill gå ut.

    kanske?


    Regn

    det regnar ute. ganska mycket faktiskt. mina planer på att ta en morgon promenad blev sabbade. så fick ta en tur på cykeln istället. är fast bestämd på att börja en ny vana med att röra på mig lite varje morgon, för på morgonen är man piggare på sånt, iaf jag.

    måste bara tillägga att mina betyg är sämst när jag räknade ihop min "poäng", fick under den siffra jag hade räknat med, så känns pest. känner mig as dålig, ofta jag kommer komma in på nått jag vill. jag vet att jag inte är sämst i välrden, men jag har mycket högre krav på mig själv än de där. om jag bara kämpat mer och tidigare... sämst.

    idag ska ja träffa frida, vet dock inte hur än. mitt busskort är slutt, har beställt ett nytt men det har såklart inte kommit än. ska ringa henne lite senare så får vi se hur det löser sig, skulle ju va mysigt at va ute, OM det nu kunde va fint väder. men vi komemr nog på annat skoj:)

    igår ringde Carro och fråga om jag och micke ville spela minigolf. det är nämligen en minigolfbana vid skolan, kanske inte i bästa skick men men :P jag, micke, carro och sara bestod våran grupp av. jag kan säga att minigolf inte är min starka sida, speciellt inte om man jämför med proffs-carro (hon övar säkert i smyg:P) . kul va det iaf! satan vad vi skratta, haha:P hade en as rolig kväll, när vi "spelat" klart, (utan fusk såklart) så gick vi hem till carro en stund, jag och sara kom och tänka på varför alla hade hatat oss när vi gick på kanot, "undrar" varför?!

    image352

    nej men så mycket flum och skratt så man nästan fick ont i kinderna:) bästa tjejer!

    nej nu ska jag fixa lite för senare!

    BAD i sjön

     vi va och bada i torpa-sjön idag, det va kanske lite kyligt men skönt. vi gick dit ganska sent, ungefär vid 4 och vi gick hem vid 5, då värmde inte solen lika mycket, iaf inte i blåsten. men va kul att bada.

    fredrik, kalle och johan och micke bada jag med. stackars johan blev i puttad av micke så han bada först:P
    sen va han lite rädd för micke, haha:P
    fredrik är tydligen proffs fotograf, han tog min kamera och gick och fotade lite. en del var rätt fina.

    micke, jag älskar dig. jag älskar dig mer nu än förut, nästan som ju mer jag är med dig ju mer älskar jag dig. jag tycker om att vara med dig om dagarna, och nätterna. jag tycker om att mysa med dig, eller bara stå och hålla om eller bli omhållen. jag älskar dig <3


    här är lite kort från dagen.

    min älskling!
     
    image341

    image342 image343

    image344 image345

    image346 image347

    fredriks bilder


    shopping

    min shopping dag förut i torsdags

    här är resultatet av dagen:

    image332 image335



    så måste man ju köpa lite skönhets prylar:)

    image339

    3:e inlägget

    har vart ute lite ett tag nu. det är varmt.

    pratade precismed sara:) stackars oss, hur mycket som hellst att göra på våra listor, sommar och ta det lugnt? njae.
    får se hur det blir med midsommar nu.

    nej nu ska jag nog väcka micke!

    kändis?

    kom precis hem från min promenad, tänkte springa lite också, men orkade bara i tio minuter, fast man  är väl inte så haj på morgonen innan man druckit och ätit.
    plockade lite smultron på vägen hem, la dom på mitt "sängbord" (som är en pall) så micke ser dom när han vaknar:)
    kollade i brevlådan och hittade nynäsposten från i torsdags (vi har inte nynäsposten men vår käre granne brukar lägga den i vår brevlåda efter han läst den:P) och såg en bild på mig där, det var en bild på alla stipentiater, vi va 9 stycken tror jag, jag står precis i mitten:) vi stog ju med i tisdagens NP också, fast då var det ingen bild på oss. man känner sig nästan lite kändis.

    tror jag ska gå ut och sätta mig och läsa lite, kanske lite i teoriboken, bäst att börja i tid om jag vill ha det där javla körkortet nån gång.

    jajja, får se vad kul som händer idag.


    C Ya

    Lördag

    gick upp tidigt, kl 8 idag, tänkte att jag ska gå ut en promenad innan frukost och innan solen blir allt för varm. kollade på du är vad du äter eller vad det nu heter, det är tydligen bra att röra sig innan varje måltid, så man kan ju försöka, iaf med frukost.

    va, vad händer idag då? det skulle va någon kross-grej i nynäs så vi ska kanske åka dit och titta lite, ner till hamnen och ta en glass? fast jag har inte fått mitt busskort än, och man får väl inte betala med pengar på bussen så vet inte riktigt hur jag ska ta mig här i från, men men.

    ska köra lite idag, måste träna på att backa, växla och sånt. jag vet, men jag är inte direkt så bra på att köra än, men har iaf börjat:)

    ska lägga in kort senare idag, micke måste visa först, för jag lägger jämt in dom på fel ställe:P

    jag vill bada och äta glass!

    en kvällens

    va precis ute och plockade liteprästkragar, så det blir lite fint på bordet, i o för sig så är det massor med blommor kvar från studenten, men nya är väl alltid fint?

    vi tog 8 bussen hem till muskö. satan, man märker tydligt att det är sommar nu, jävla turister, överallt :P "va?!  tunneln, kan man gå av i tunneln, det får man ju inte!". (en busshållsplats heter "tunneln" och ligger precis UTANFÖR tunneln, det finns en annan busshållsplats som heter muskö kyrka, men inte fan går man av I kyrkan, stupid people. haha:P

    ska kanske ta och ta lite kort av gårdagens köp, kläder är ju alltid kul! mm vi får se

     
    humör: ganska bra
    kläder: mjukisbyxor och vitt linne, jeans och grått linne och randig tröja
    äta: hallonsmootie och två mackor till frukost, spagetti och laxröra och lite tacos + lite snacks
    tanke: mycket djupa, kanske mer om det sedan
    skratt: mycket kittling:P
    gråt: inget alls
    personer: umgåts med micke, pratat i tele med frida och messat lite planer med sara:)


    Bad

     micke håller på att tappar upp ett bad, ska bada snart, med ansiktsmask och allt:)

    får se vad jag ska göra ikväll, borde egentligen åka hem och övningsköra lite. men sara fråga om jag ville med till stan och ta en drink och så, det är ju roligare:) men får se hur det blir.

    snälla lilla du. tror du har en chans?

    Sanna-Sol

    kommer ihåg den där sanna-sol "drickan" man fick ta en sked med när man var liten, är lite småsugen på att köpa en flarra:P

    har suttit ute, eller rättare sagt i fönstret i en halv timme nu, jävligt varmt kan jag säga, spec med mjukisbyxor (jeans eller mjukis kan jag välja mellan). är så grymt sugen på att bada så jag blir tokig. om någon miljonär läser detta kan den väl skicka en såndär super-pool åt mig hit så jag kan bada, är så långt till en sjö eller hav, och micke sover ändå, kan ju inte åka själv och bada.

    får väl helt enkelt väcka han

    mm , ja, kanske.



    Fredag

    igår va en jätte bra dag!

    började med att emelie och jag åkte in till haninge för att kolla lite i affärer, köpte mycket mer än vad jag tänkt, men til mycket bra priser (alla reor började igår) tre linnen från bikbok, ett linne från MQ (kanske till midsommar?) ett par jeans (som micke köpte till me) två t-shirtar, en rosa t-shirt till micke:p och lite smågrejer som ansiktsmasker och nagelfil och en deo.

    blir lite bilder på det senare när jag är på muskö.

    sen igår kväll så kollade vi på film, Eragon, och drack rosse(stavas?)vin som vi fått av Maarit, + lite smått och gott:) jätte mysigt va det, otroligt fina vinglas med hjärtan på "skaftet" :P
    nej det va mysigt:)

    han väckte mig klockan 5 i morse (för knäppisen hade inte gått och lagt sig än) och sa att den va 11. jag fattade inte hur jag kunde va så trött och vart helt förvirrad, sen löste det sig haha:P somnade bums igen.


    idag vet jag inte riktigt vad som händer, vart ju sprillans väder så känns lite tvunget att va ute, känns som jag inte solat och fått färg på tusen år, är lika blek som en albino snigel:S
    ska fara till muskö senare, mitt busskort går ut idag:( har beställt ett nytt men det lär inte koma förrens nästa vecka nångång. blir inte mycket åka i helgen altså. om jag inte får det idag? (A) snälla snälla snälla

    ska ta en anisktsmask idag iaf, jag har fått jätte äcklig hy, kan ju vara för jag börjat äta så mycket skräp igen, har iaf blivit tjockare, igen.. usch. jag vill ju inte åt det hållet. men det går iaf att göra åt, börja träna, sluta äta skräp och massa saker, iaf bra att man inte är fast for ever.

    börja livnära mig på tuggummi? har tre paket, kanske klarar en dag? :P


    bajs tankar.


    nej men ska kolla vilken buss jag ska ta nu tror jag. pusspuss

    En torsdags planering?

    idag ska jag och emelie åka in till haninge och shoppa lite:) tar halv 1 bussen så vi kommer in (ganska) sent , eller vid typ 2. hoppas det inte är för mycket folk bara.

    det gick ganska bra att köra igår, självklart fick jag motorstopp ett antal gånger, men jag va bra på att smygköra:P har bokat två nya tider, nästa på måndag och sen på torsdag.

    hos tandläkaren då? ja, lagade ju så munnen kändes stor som jag fått en käftsmäll (jag är feg så jag tar bedövning givetvis), men ett hål mindre är väl bra.

    jag och micke gick till torpa och badade sen på kvällen, undrar om det finns ett Loch-torpa monster? hade inget problem med värmen i vattnet men det såg så mörkt ut, klart man blir lite rädd för vad som lurar i det "blå" (bruna) vattnet. vi kom iaf i tillslut:)

    sen var det underbart att få komma hem och värma sig, ven fast det tog till specialkavallriet att bli varm igen:P sen var det projektrunway som jag väntat på hela veckan, eftersom alla andra program jag följde har tagit sommarlov är det min ända tv-vän just nu:P

    bakade lite rabarberpaj, fatta vad fet jag kommer bli. just nu tränar jag inte alls, bara äta äta äta. nästan så man borde skämmas.

    jaja, nu ska jag nog gå och duscha så jag hinner bli klar tills bussen om en timme.

    pusspuss

    Onsdag

    ska om ett litet tag åka och köra min första körlektion, fast först ska jag ut och köra lite med den manuella bilen, för sen ska jag köra med atomaten till körskolan. är lite nervös faktiakt, har en bild framför mig hur jag smashar alla som går på gatorna, hur jag krockar med andra bilar och förstör egendomar, vi kan ju hoppas att det inte blir lika mycket som jag fasar för...

    sen direkt efter ska jag till käftis och laga mina trasiga tänder. sen antagligen höra på lite klagomål om hur dålig jag är på att sköta dom osv, men om ingen skulle ha hål i tänderna skulle ju inte tandläkarna ha så mycket jobb, jag tänker bara på deras framtid, jag lovar...

    får se om jag hinner ut och sätta mig i solen lite innan jag måste åka, har inte solat på ett tag nu så känns som "färgen" börjar blekna.


    får se vad kvällen bjuder på.

    Tisdag

    här är en bild jag tog igår från vår dag på stan.



    köpte också lite saker som jag fotade för skojs skull:)



    här är min snygge man iklädd sina köp:)


    och en rumpa:P


    idag har jag klippt glannes gräsmatta, får lite kronor för det så varför inte, tycker faktiskt det är lite kul att fixa och trixa ute:) vi gick ner till bryggan och tänkte bada idag faktiskt, i molnigt väder och blåst, bara micke dök i:P
    sen har jag kört lite bil hem till carro, gick väl mindra bra, är starkt oroad för imorgon, då min första körlektion är, sen direkt efter ska jag på besök till käftis, usch:S

    tog såklart lite kort hemma hos carro, måste ju passa på när man får läge:P



    sen lite på sötcarros namnskylt, pris och spriit:P



    jag har precis fattat det här med miniatyrbildef, att de blir större när man klickar på dem sedan, därför tycker jag det är så kul:P haha jag är lite halvt mobbad kanske, men det är jag medveten om, klart man bli smått impad av alla tekniska grejer ibland:P

    haha gonatt!

    en dag på stan

    har vart i stan hela dagen. åkte halv 11 och kom hem vid 5.

    vi har gått runt i affärer, ätit på tacobar, gått i mer affärer, kollat på studenter som åkte runt på sina flak och ätit glass :)

    jag har nästan endast kötp vita saker, eller två vita linnen och en vit t-shirt. sen köpte jag två par örhängen och matchande BH och trosor, och två hårband, får se hur använda de blir:P. det va en underbar dag, fint väder fast SMHI sa att det skulle va mörka moln. har tagit lite "mode"-kort av dagen köp som jag ska lägga in senare.

    micke har en söt rumpa:P ( har inte tagit kort (a) )

    pratade med frida förut, vi funderar på att försöka samla klassen på typ nixta eller nått annat badställe och bada och sånt. alla lär väl inte vilja komma, men hoppas att några trevliga kommer iaf:) kanske i helgen eller nästa vecka passar?

    ska nog gå och vara lite social nu, men blir nog mer senare kanske.

    Måndag

    en vanlig vardag, fast utan skola. mina småbröder gick flitigt iväg till skolan imorse, dom slutar på torsdag. känns lite tråkigt att inte ha en "plikt" att göra nu längre. fast det kanske blir mer i höst, och så har jag ju körkortet att börja med nu såklart.

    badade i torpa-sjön igår igen, lite kort från sjön tog jag också. ska lägga in dom senare.
    var faktiskt ganska varmt i vattnet, över 20 grader, vi fick upp till 26 grader längst in mot stranden.


    idag ska nog micke och jag åka in till stan och bara gå runt och kolla lite i affärer, kanske gå längs vattnet, äta lite glass och sånt mysigt:)

    det var synd, verkligen..
    lägga över det på mig?
    jaha.... jag kan inte hålla koll på allt..

    idag har vag hand-tvättat min studentklänning, hängt ut en tvätt som jag satte in igår och lagt in en ny tvätt i tvättmaskin. I am a tvättomaniak.

    tycker det fortfarande känns konstigt att det inte är någon skola med med gamla klassen, tänk, en del kanske man aldrig träffar igen. bara sådär, hip som happ. jag känner faktiskt inte att det är någon som jag tycker ska bli skönt att slippa, känns lite tungt. jag har iaf bestämt mig att försöka träffa alla igen, någon gång, iaf, även om det bara blir en handvinkning på stan. det är väl inte så att alla blir osynliga och försvinner från jorden, alla finns någonstanns. det gäller bara att hitta dom, hahaha låter som jag är värsta stockern, som letar upp och förasöljer sina offer, men jag lovar, om någon absolut inte vill ens se mig igen, ska jag försöka hålla mig borta. kan ju hoppas att ingen känner så men man vet ju aldrig.
    nej usch, spei3 kommer alltid finnas i mitt hjärta.

    man blir extra glad i "sånna här tider" attt jag fortfarande har kvar några vänner från min förra klass, i 6-9. jag är så otroligt glad att jag har er. även om jag kanske inte alltid visar hur mycket jag uppskattar er så gör jag det otroligt mycket. ni gör mig så glad lixom, nej men <3 er!


    BILDER

    ...från studenten.




    Bild:
    1. jag hemma i väntan på utgång
    2. lottie och janni hemma hos janni
    3. frida och tessan hos janni
    4. linnea hos janni
    5. frida och jag på telegrafen
    6. telegrafen
    7. micke och jag, en puss!
    8. mickes snygg min
    9. carro och jag
    10. telegrafen
    11. cool bild?
    12. blommor och presenter

    STUDENTDAGEN efter och innan

    nu är det över. studenten är tagen och framtiden är osynlig, ingen aning om vad jag kommer göra i höst. ska sommarjobba med att vara trädgårdsarbetare i fem veckor i sommar, början från v 27.

    FREDAG:

    Ledig från skolan, 1:orna och 2:orna slutade så då behövde ju inte vi vara i skolan eftersom vi slutade på lördag. Åkte in till haninge på morgonen, handla lite småsaker, bl a jordgubbar till lördagens champagnefrukost. åkte hem med 11 tåget, hörde när Sara, Carro och Lisa sprang ut, (riksäpplet slutade på fredag), såg hur en massa studenter stog i en klunga när jag åkte förbi med tåget, så fint:)

    var upphämtad i ösmo av niklas (som precis fått körkort) och micke och jimmy, vihämta jimmys flickvän, men sen tog de en senare buss istället.
    kom hem och käka lite, sen gick vi till torpa och badade, det va faktiskt skönt i vattnet. fast min vita bikini var lite smuttsig:(
    åkte med halv 4 bussen till nynäs, mötte upp frida där hon fixa naglarna, sen åt vi lite mat och åkte till sandhamn och hjälpte till att fixa vårt studentflak, jätte fint blev det:)
    kom hem halv 10, fixa mig lite, sen blev det läggdags efter som man skulle upp tidigt.



    LÖRDAG:


    gick upp kl 5, skulle bla locka håret och det tar ju en timme. fixa i ordning mig med min vita studentklänning och vita pumps och studentmössa, sen vid lite över 7 blev det avfärd till nynäs. sammlades kl 8. vi hade champagne frukost och satt i backen och drack lite och åt jordgubbar. Marie vår gamla klassföreståndare kom och hälsade på! vi fick en ros av henne, va kul:)
    sen höll tommy ett litet tal om ett pris han satt upp för flera år sedan, och hur ingen någonsin hade klarat av uppgiften och vunnit priset, förrän nu. jag hade 100 % närvaro på hela vårterminen, och som pris fick jag en påse med dumleklubbor:P va roligt, trodde han bara skulle säga bra erika eller nått, inte börja prata som ett litet tal:)

    vi fotagraferades kl 9 ungefär, jag fick stå högst upp längst till höger, slapp iaf stå i myrstigen:P efter fotoraferingen fick jag ett fint brev, tack! sen hade vi samlat ihop oss några och skrev i varandras studentmössor, synd att inte alla han skriva:(

    kl 10 gick vi in i aulan, där höll estet 2:orna en show åt oss, en del sjöng jätte bra! och vi alla i aulan sjoöng med, tror vi överröstade dom ett antal gånger:P faaan vilket liv det var i aulan då! alla skrek, visslade, sjöng, hurrade. det var inte tyst kan jag säga:P
    efter showen prata rektorn lite (som alla tyckte va tråkigt att lyssna på) sen var det stipendium utdelning.

    Årets ekonomistipendium går till en elev som alltmer har utmärkt sig
    för sina goda kunskaper och sitt intresse för de ekonomiska kurserna.
    Hon har alltid tagit ansvar för sig själv och sina studier,
    fullgjort sina skyldigheter och samtidigt varit en god och omtyckt vän,
    uppskattad av både kamrater och personal på Nynäshamns Gymnasium.
    Årets stipendiat är Erika Carlsson.

    jag var jätte shockad när de ropa upp mitt namn. jag kan nog inte beskriva hur förvånad jag blev, fattar det inte ens riktigt nu. vet inte vad alla andra anser men för mig är det en jätte stor grej, och jag är ju inte så duktigt eller snäll som vissa andra är. det är lite skummt men roligt:)
    fick 3 000 kr från swedbank som sponsrade:P inte illa pinkat.

    sen var det dags att få sina betyg, klassvis gick man up på scen. jag tror jag är ganska nöjd med mina betyg, fick 10 mvg, tilloch med i psykologi, som jag verkligen inte trodde. fast ändå lite missnöjd att jag inte satsade tidigare än i 3:an, för har väldigt många g :S

    kl 12 sprang vi ut. satan vad vi lät när vi stog där inanför dörrarna. måste låtit jävligt mycket ut till alla hundra som stog utanför:P när vi sprnag höll jag nästan på att tappa mina skor, haha:P sen stog vi där ute och sjöng ett tag, sen började jag leta efter min familj, tog ett tag innan jag hittade dom, mycket för dom stog på ett helt annat ställe än de sa de trodde skulle stå. hittade iaf dom tillslut, mamma, pappa, emelie, fredrik, johan, mormor, morfar, micke och hans pappa tomas. fick ett gosedjur runt halsen (en uggla, för jag är så smart?!) och blommor och dricka. började smått gråta lite när jag stog där, va lite sorgligt.

    sen rörde vi oss mot flaket, stog och vinkade ett tag innan vi började åka. hur kul som helst att åka flak kan
    jag säga! fick champagne i ögat 2 gånger, inte så kul för det svider som fan:P hoppade och ropade och sjöng och drack lite, vårt flak åkte sist typ, så vi mötte alla de andra flaken hela tiden, alla höll ut händerna och en del faktiskt hoppa över till ett annat flak när vi möttes!
    kändes som man bara åkte i en kvart men var över en timme? vi åkte. sen när vi hoppat av flaket åkte vi hem till gert där alla väntade och så fikade vi.

    det va så skönt att se dig lite piggare! du gick utan kryckor och satt ute och fikade i över en timme, kändes så bra. du kommer typ vara sjukskriven hela det här året, men nu kan du ju gå iaf:)

    vi kom hem till muskö vid 3 ungefär, jag fixade lite å så, skrev klart och gjorde lite annat. vid 4 kom farmor och farfar och sussi med mina kusiner robert och ellinor, vad stora dom blivit och så söta! visade upp mig lite sen sprang jag ner i duschen, när jag stog där och duschade kom micke in, han hade precis kört hem till mig, så jag slapp duscha ensam:)
    tog på mig min andra klänning å så åt vi mat, fikade, åt tårta och öppnade presenter. fick två fina ljuslyckor en cool lampa och en kamera och pengar. hat tagit lite kort så ska lägga in dom sedan:)

    sen vid 7 skjuttsade pappa oss till ösmo där micke hoppade av, frida och lottie hoppade på. åkte hem till janni, trodde fler från klassen skulle vara där, men men, kul att träffa de som var där iaf:) vi va där i kanske 2 timmar, sen kom micke och vi började gå till station där vi mötte sara, carro och lisa och hennes kusin. sen gick vi mot telegrafen. va sjukt mycket folk, stiog nog över en timme i kö, tråkigt. va väl lite halv på telegrafen, man vill ju träffa fler från klassen, och de man träffade han an inte prata med så länge.

    kul att träffa sara och dom, nog kvällens bästa:) nu när skolan är slut ska vi försöka hinna träffas mer:) satan vad duktiga kompisar jag har, hörde hur många mvg dom har, jävlar! men när ni blir miljonärer glöm inte mig:P

    vid 3 stängde stället, så vi väntade lite på saras mamma som kom halv 4 och körde hem oss till muskö. kom hem vid 4. satte oss och käka lite fyllemat och gick och la oss 5. va uppe i 24 timmar, exakt ett dygn:P
    vaknade skit sent, har aldrig sovit så länge på flera år typ. gick upp 12- halv 1 någon gång.

    idag, SÖNDAG, har jag inte hunnit gjort så särskilt mycket. åtit lite och så bara. ska kanske gå och bada eller ut och läsa lite snart. får se vad dagen bjuder på.


    jag känner mig orolig/ledsen i magen och i knoppen. jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket, det är dom som fått mig att bli en del av vad jag är idag. känns så konstigt, att allt man kämpat för i 3 år plötsligt är slut, jag vill ha mer. just nu känns det lite ledsamt, inte så mycket posetivt om framtiden. tänker bara på historien. vi får se hur det känns senare.

    HIP HIP HURRA

    är hemma, studenten är tagen och jag är på topp!hinner inte skriva mycket nu, främmande kommer strax. fick iaf stipendium på 3000 kr. kul kul!

    tack för brevet, tårar i ögonen när jag läste:)

    men men tjo hej mer sen!!!

    IDAG TAR JAG STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA

    om drygt en kvart ska jag åka til lskolan, möta upp alla. marie kommer också. är lite nervös. nu börjar det sjunka in att vi slutar gymnasiet för gott.


    hinner inte dela med mig mer av mina tankar, måste fixa klart allt.


    love mike:)

    3 ÅR MED SAMHÄLLE

    SPEI3 nu. spei2 förra året, sp1a för två år sedan. sp1a-->spei2-->spei3. tre år har vi gått i samma klass. man har lärt känna helt underbara personer, både under korta och långa tider. innan jag börjar berätta om hur min resa sett ut under dessa tre år vill jag bara säga att jjag kommer sakna precis alla i min klass, alla har påverkat mig på både det ena eller det andra sättet, både på bra eller dåliga sätt, mest bra. för det är de fina minnena som jag kommer bära med mig, de kommer nog alltid finnas någonstanns inom mig, jag kommer aldrig glömma.

    första dagarna i den nya klassen, då var vi betydigt fler än vi är nu, fler än 22. mina första minnen är när vi gick runt i skolan på en liten rundvandring med klassen, vi vart uppdelade i två grupper, jag hamnade i gruppen där jag inte hade "mina kompisar", jenny och emelie, för det var med dem jag började i samhälle med, de var de som jag var ganska nära kompis med innan. jag hamnade iaf "själv", tills en liten söt filur kom upp brevid mig och vi började prata, jag kommer ihåg att hon hade stjärnörhången som såg ut som de var gjorda av pärlor, orangea och gröna. den lilla filuren var jennifer. som jag skulle komma att vara med i skolan senare, eller vår "grupp" skulle bestå av mig, jenny, emelie, jessica, frida, jennifer och linnea. lite framoch tillbaka såklart, men i början gick vi verkligen som en grupp. mer om det längre ner.

    mitt andra starka minne från början av den nya klassen är resan till nåttarö som vi gjorde de alldeless första dagarna. vi skulle samlas nere i nynäs hamnen, och jag kommer ihåg att när vi satt där och vantade, (jag satt med jenny och emelie har jag för mig) så kom en liten tjej med en röd tröj/linne och satte sig där vid oss.
    vi åkte båt över till ön, och väl där lekte vi namnlekar, jag tror nog ingen kunde skillnad på frida och jennifer (egentligen konstigt eftersom de inte är så lika) och de två tvillingarna anne och sandra( som jag aldrig lärde mig se skillnad på som sånär ibland). jag va väldigt nervös, man ville ju inte säga fel. sen delade vi upp oss i små grupper, jag kom med alex och sandra H. vi skule plocka kottar och andra konstiga saker. sen efter en ganska lång vandring kom vi ner till en strand där vi satte oss och fikade . jag kommer ihåg att när vi gick så kom den lilla tjejen i röd tröja fram till mig och sa hej. vart lite förvånad för hon verkade veta vem jag var på något vis. jag fick reda på att vi hade gått åp samma kanot-tråning, då kom minnet tillbaka. hon var en av de på kanoten som faktiskt inte hatade oss:P (vi busade ganska mycket, ofta på andras bekostnad).

    jag kommer också ihåg att vi aldrig vågade gå till kafeterian i skolan, för det var lite jenny som var boss, och hon tyckte mer om att sitta i estetarkorridoren, för i kafeterian var det så mycket folk. själv dog jag nästan av att bara va i estet, men ingen liksom tog intiativet och gick till kafeterian, man ville ju inte rikstera att alla gick ifrån en, att ingen följde med. efter det gått ett tag i 1:an hade jag börjat prata med och mer med jessica, vi hade tex kommit fram till att vi hade tänkt samma sak angående estetkoorridoren, och att båda bara suktat efter kafeterian eller nått annat ställe, inte gömma sig i estet. det var lite nervöst i början kommer jag ihåg att jag tyckte, för det är inte så ofta man lär känna en ny kompis, det tar tid, men det är en posetiv, glad resa att få lära känna någon bra. vi kom att vara väldigt bra kompisar, en av de bästa jag någonsin haft faktiskt, det kommer jag aldrig glömma, hur vi drev med andra, på lite ironiskt sätt, som elakt fast på ett roligt sätt:P vi tyckte iaf det var roligt.

    vi var med varandra hela resten av 1:an till kanske halva 2:an. de var nog en ab mina roligaste tider, jag kunne känna igen mig så fruktansvärt mycket i dig, vi hade lixom lite av samma värderingar, tänkte lite på samma sätt. det som gjorde att vi kom ifrån varandra har jag kommit över, det är inget viktigt längre, det är viktigare att komma ihåg allt roligt vi gjort, och bara små glimtar av vår gamla vänskap är guld värd att få se.
    det har blivit bättre nu på senare tid, fast jag skulle vilja få mer tid att kanske ta igen något. fast bara för vi slutar skolan betyder inte det slutet. jag kommer iaf alltid vara posetiv och ha hopp kvar. man vet ju aldrig.evil&evla.B1&B2.

    men bakom varje regn kommer solsken. en ny vän ersätter aldrig en gammal, men en vän är alltid någonting bra. frida och jag hade ju umgåtts ett tag innan det bara blev vi två, vi var de tre bitches:P men jag fick lära känna en annan del av frida som jag kanske annars aldrig skulle få sett, en mer gömd del som jag kunde se mkig själv i lite grann. jag kommer ihåg när vi för första gången satt på pizza house och åt, själva. vi böjade prata och insåg hur mycket vi delade, som åsikter och värderingar. sen dess har vi hållt ihop, vi har såklart blivit småirriterade på varandra ibland, men så blir det när man umgås så nära som vi gör, i slutändan har vi hållt ihop:)

    det är nog inte förrens i trean som jag börjat lärt känna de andra i klassen på riktigt, det har varit helt toppen! alla har vaerit så snälla, rara och söta, helt bra kul! kommer sakna alla så mycket, alex med sina konstiga skämt, "om en vecka kommer du och jag vara såhär tajta". eller jennie med det högtsta skrattet i världen, jag tror det hörs på två mils avstånd, hon är sjukt kul, marcus, som jag kännt sedan innan, gått i samma klass sen 6:an, alltid lika snäll mot alla. eller jessica E som jag skrivit om tidigare, en av bästa kompis någonsin. lottie då, skämt, skratt, historier. hon är alltid glad tror jag, och kan ta skämt på rätt sätt, hur kul som hellst att skoja med! anton, säger ioförsig inte så mycket, men kan få ur sig en helt del roliga komentarer. sen har vi sprallan jennifer, en energiskt glad tjej som gillar starka färger, spec rosa, alltid snäll och glad, får en lätt på posetivt humör. patricia, har haft det svårt, men har ändå brytt sig lika mycket om alla andra och vart snäll och stöttade. carro, helöt störd på ett underbart sätt, kommer och går som hon vill, har hur kuliga skämt som hellst:P. sandra, lite skrämmande i början, men hur go som hellst när man fått äran att känna henne. adam, som en go nallebjörn, hur snäll som hellst. sen har vi söt-frida, otrligt snäl och omtänksam, lite väl mycket självkritiskt, du vet att du är bättre än vad du tror. tony, klasskamrat i grundskolan, "tony the king" har börjat bli en vuxen kille, tar mer ansvar och är väldigt trevlig när han väl vill. christian blir mer och mer social för varje dag, en snäll kille och duktig karta-ritare. tessan, världens finaste hår, passar till en av världens finaste personligheter, bus-kul. linnea o, gamla klassmates sen urminnes tider, blivit mer och mindre nära kompisdar, men vet på nått sätt vad man har varandra, snäll tjej det dära. jessica R, helt fika-galen och älskar att åka bil. har blivit många fikor och rundturer med denna trevliga tjej, också helt busgalen, fast som jag, blir hon lätt röd i ansiktet. janni, tar mycket ansvar och står för sin åsikt, vet var hon är och har koll på läget, hur snäll som hellst och har kul humor. erik, vackert namn och har en grym personlighet, har lätt som en plätt svar på tal och kan äga någon bara med några ord. linnea S, blondie med många hjärnceller, både att kunna saker och att vara ösmjuk är inte alla som kan. niklas, lite klassen fyllesvin:P är alltid posetiv, vare sig han är vaken eller sover på lektionerna, gått genom skolan på flyt utan att vidare behövt anstränga sig, skämtsam och kul kul kille.

    nu har jag berättat lite om typ alla. jag kommer sakna alla på ett eller annat sätt.kommer säkert bli mer skrivande uteftersom när man börjar sakna alla ordentligt.

    jag<3 min klass:)

    dagen innan

    imorgon tar vi studenten! woho! hjälp! skratt! gråt!

    så hemst men ändå så otroligt kul. kommer bli en dag att minnas. spei3 for (får) ever!

    ska skriva klart översikten snart, är typ klar, men kanske ska finslipa det lite?


    vi har fixat vårt flak nu, massa fina lakan har vi målat spei3 på och annat kul, björk till flaket med, sen serpentiner och ballonger ska fixas imorgon. nervöst.
    frida skjuttsade hem mig, kom hem alldeless nyss, jennifer åkte med, tror hon fick köra tillbaka:P hinner inte skirva så fruktansvärt mycket nu, har mycket att göra innan läggdags. duscha, dove-lotion, raka benen, fixa naglarna m.m.


    jaja!

    klart-skrivet

    har skirvit klart mitt gymnasieliv, ska inte pobliciera det än, ska kolla igenom det en gång till hemma sedan. blir nog en liten publicering runt 1någongång. blev en hel del text. alla orkar nog inte läsa, men det är inte tvunget:P


    fy satan vad varmt det är!
    ska borsta tänderna och ge mig ivåg till haninge nu. blir mer sedan !

    Freee-Dag

    är ledig idag. men är uppe tidigt ändå.
    jag var verkligen jätte grinig igår kväll, förlåt. micke den söt-dumbommen har vart uppe hela natten, även fast han faktiskt måste till skolan idag, på avslutningen ioförsig, men ändå:P tror han försöker smygsova lite nu, men jag ska nog hålla koll så han inte somnar för gott denna dag. han gjorde frukost till mig idag, han sa att han var uppe hela netten bara för han vill va uppe före mig och göra frukost:P så söt! fick två knäckismackor med ost, och en hallon smootie som han vart uppe och gjort. tack!
    jag älskar dig:)

    jag ska åka till haninge (handen) med 20 i tio tåget. dom öppnar tio tror jag så blir lagom. ska kolla efter halsband och måste köpa jordgubbar till champagnefrukosten kom jag på.
    ska bli mysigt att vara där tidigt, lär ju inte va köer iaf:P någon som vill joina?

    jag kanske ska börja skriva på min "lilla" sammanfattning av dessa tre år nu? vi fåpr se hur snabbt det går, kanske inte hinner bli klar.

    Torsdag!

    micke vart jätte ledsen i morse när jag skulle åka till skolan:P helt förtvivlad "lämna mig inte, stanna", så söt! han tycker om mig allt:)

    sista "skoldagen", inga lektioner eller nått, bara tårta och läsk med klassen och vår klassföreståndare höll ett väldigt fint tal till oss.. "ni kommer ihåg första gången ni träffades på utflykten till nåttarö"... jag kommer ihåg, lätt! ska skriva en längre sammanfattning om mina tre år på gymnasiet sedan, är för trött nu.
    sen var det övning för "gången" på lördag, när vi klassvis ska gå upp på scenen och få våra betyg, usch vad kul!
    sen vår efterlängtade lunch med pannkaka, sylt, grädde, glass och jordgubbar!
    va en väldigt fin och mysig dag kan man säga:)

    efter skolan åkte jag till ösmo (frida körde, efter vi lämnat av sandra, jennie och jessica). tog en dusch, fixa mig lite snabbt, sen kom erik så kasta vi lite boll (jag kan!) och sen gick vi till tåget till sthlm.

    va en trevlig dag i stan. jag handla faktiskt bara en bikini (en vit!) även fast jag redan köpt en ganska nyligen. gick runt lite i affärer, jag fick vara mode-guide för dom och hjälpa att leta kläder:P kul haha!
    nej men va väldigt trevligt, blev lite pratgladare (modigare) efter ett tag.

    sen mindre bra var att alla hundra tåg till VH, nynäshamn var inställda så vi fick vänta i 70 år innan vi kunde åka hem. då vart man trött och på lite halvtaskigt humör. kom hem 20 över 9. rätt sent, kom väl hem tre kvart senare pga tågen.

    imorgon ska jag nog åka tidigt in till haninge och köpa nått halsband til på lördag och studenten. fast egentligen bryr jag mig inte så mycket om hur jag ser ut, kvittar lixom, eller orkar inte lägga ner så mycket energi på det. men det ska ändå bli kul:)
    sen ska jag försöka hinna med 10 bussen till muskö, hälsa på mormor och morfar som kom idag. sen ska jag åka till nynäs senare, vi ska fixa vår studentvagn! eller flak, eller lastbil. ska bli kul att umgås med klassen på "tu man hand".

    är jävligt trött så ska nog gå och sov-mysa i soffan. och kolla lite på coyoute(?) ugly.


    3 klänningar


    3 olika stilar.
    image302 image303
    image304

    GRRill

    idag har vi gjort ganska mycket.

    först vakna jag ju rätt tidigt, cyklade på träningscykeln lite. gick ut och satte mig i solen, sen vakna micke vid 11 så kom han ut lite. sen gick vi ner till vattnet och bada fötterna lite. haha jävla turister! sen tog vi halv 2 bussen till ösmo och handla snus, mjölk, pucko, kakor och hamburgerbröd.
    satte oss ute och vänta på kvart i 3 bussen med varsin mjukglass, så gott! tog med polkaströssel, men polkasås är godare.

    image300 image301

    kom hit igen vid halv 4, kramades lite:) sen började jag städa, mitt rum, och lite överallt. vid 5 började vi bli hungriga, så vi grillade hamburgare och kött, jätte gott!

    sen så har vi bara chillat and take it easy-ing,

    mysdag:)

    har dock inte hinnut sola mig brun, men får väl smörja in ordentligt med Dove innan lördag haha:P


    sen ska vi baka paj, blir det hallon, äpple eller rabarber? antingen med glass eller vaniljsås, också coolt:P

    kläder från ASOS.COM

    kollade runt lite på asos.com. hittade lite smått och gått.

    image290 image291 image292 image293 image294 image295 image298image296image299

    Onsdag

    har ont i ryggen och känner mig stel som en pinne. kanske sovit knasigt eller för jag stod som en banan igår i 2 timmar?

    idag ska jag försöka sola lite så jag får lite färg.

    mamma och pappa och johan åkte till mimmi&nenne i morse, dom ska hämta hit dom så dom kommer hem imorgon (bor strax utanför GBG). emelie och alex åkte samtidigt för emelie ska tälta på nåttarö med sin klass. så nu är det bara jag, micke och fredrik hemma. trodde att johan skulle va hemma så jag skulle va lite halft barnvakt, men nu behöver jag ju inte det.
    då kan jag ju åka med micke till yobro sen.

    skola imorgon, eller vi ska träna på att "gå" till på lördag. träna att gå och sätta oss efter en viss ordning, vi tar ju studenten på lördag:)
    sen efter ska jag nog åka in till haninge och kolla lite in stores.

    vadå orättvist behandlad?

    HÅR

    nu ska jag se om jag kan fixa emelies hår. ska jag orka klippa mammas också?

    vi får se.


    usch vad irriterad jag blir, för mycket tjat gör en stressad. nej nu måste jag gå.


    men en helt OK dag :)

    BÄST I TEST

    har vart en grym dag!

    började ioförsig med att tåget var försenat så fick vänta 25 min i Vh på nästa, kom till skolan halv 11, sprang ner till omklädningsrummet i skolan där dom flesta i min klass redan var. vi bytte om till buskläderna, jag själv var "döden", fy satan vad kul vi hade! sprang omkring i korridorerna och skrek och ropa och skrämdes, in i klassrum och stöka, in i dansrummet där en grupp övade, och i matsalen m.m. nej, helt oförglömligt, otroligt kul!

    sen var det lunch och efter det fika med sophie på int.ekonomi lektionen. fick mvg:) saften och bullarna var goda och alla va så glada , hur trevligt som hellst:)
    sen va det håltimme, jag och frida åkte ner till centrum och fönstershoppade, eller frida shoppa på riktigt. fast köpte dock två par underclothes.
    nästa, marknadsföring. va inte så lång lektion, lämna böcker och pratade lite inför hur veckan ska bli. sen gick jag och städa ur mitt skåp, vart lite förvånad när böckerna på något mystiskt sätt hade möblerat om sig helt plötsligt.

    sen kom syster och vi gick till kvantum och fikade. pratade lite, så nu är jag lugn, va orolig ett tag där.
    sen kom lilla mamma och fika lite med oss och så åkte vi till morbror Gert.

    han va ute när vi kom, på kryckor givetvis, och kanske inte så stadig gång, men han gick iaf! han är ju dålig säklart, men det va skönt att få träffa han och prata lite, även fast han är jätte sjuk har han fortfarande kvar sin humor:P fast vi va kanske bara där en kvart, 10 min, för han var tvungen att gå in igen och lägga sig. men små framsteg är ändå framsteg. tack.

    sen åkte vi och handla, alex kom förbi och sen hämta vi upp micke. mamma kom på att hon ville ha dom där fina blommorna i vägkanten, så jag fick vackert stiga ur och rycka upp lite blommor när bilar körde förbi  haha pinsamt:P


    jag har förresten fixat körlektioner nu! äntligen, bättre sent än aldrig. så på onsdag nästa vecka är min första lektion. lite nervöst.

    jaja, vi ska tydligen spela brännboll sen med fredrik,kalle, johan, alex, emelie och micke och jag tror jag. jag suger på brännboll:P

    vi ska grilla idag:)

    Snart dags

    ...att bege sig till tåget, till skolan.

    har packat mina grejer, och ätit flingor med mjölk.

    imorgon ska mamma och pappa åka och hämta mimmi och nenne (mormor och morfar). dom bor i bollebygd, i närheten av GBG, så dom kommer hem på torsdag kväll skulle jag tro.

    idag ska jag och mamma åka till Gert, hoppas han mår tillräckligt bra för att vi ska kunna besöka. hoppas.

    jaja, nu blir det tandborstning för mina 257 hål, dyrt i framtiden.

    Lista!

    en längre version av en lista som går runt.

    BRUKAR DU
    :

    Titta på dig själv i spegeln: hela tiden, varje skyltfönster, spegel man går förbi.
    Gnälla: njae, inte så ofta tror jag
    Skrika: jag skriker nästan aldrig
    Sova: älskar att sova, skulle dock behöva sova längre än vad jag gör
    Ha ångest: ibland
    Ta mediciner du inte borde ta: nej
    Vilja dö: när nått gått åt helvette eller skämt ut sig, då: ja.
    Drömma mardrömmar: usch, hatar det!
    Ta droger: never
    Försöka vara annorlunda: självklart
    Klä dig i svart: nja, jag gillar färger, fast svart är snyggt, skulle behöva lite mer
    Gå till kyrkan: dop, konfirmation, bröllop?
    Gå i skolan: har full närvaro den här terminen
    Röka: only on parties
    Ljuga: små vita lögner kommer väl fram då och då
    Hata folk: försöker att inte, men man blir ju irritetrad ibland
    Lita på folk: ibland för lätt som man ångrat efter, så nu är jag nog mer försiktigare

    VEM :

    Saknar du:
    min micke och mina vänner (vill träffa er oftare!)
    Vill du döda:
    nej, kanske en myra?
    Rörde dig sist:
    min pojkvän
    Vill du slå:
    han
    Vill du kittla:
    hmm... den som blir galnast..
    Kramade du sist:
    micke
    Vill du prata med:
    emelie
    Skrek du på sist: j
    ohan säkert:P stackars lillebror
    Vill du vara som:
    sara
    Sårade dig sist: det är nog du fortfarande..
    Vill du bli galet full med: my class SPEI3 and my muskö-friends and mike ofcourse
    Gjorde dig riktigt glad senast: micke
    Fick du sms från senast: frida
    Ringde dig senast:
    micke
    Är vackrast på jorden:
    min syster
    Älskar du mest: alla som älskar mig

    HAR DU :
    För många vänner:
    nej, för många kan man aldrig ha
    Förföljelsemani:
    nej, fast lite när man går själv i mörker
    Tvångstankar:
    lite smått och gott
    Någon annan psykisk sjukdom:
    nej, inte vad jag fått beskred om iaf
    Någon fysisk sjukdom: nope
    Någon skada:
    mitt hår?
    Färgat håret:
    ja, kanske därför det är så skadat^^
    Brutit några ben: nej, aldrig
    Några piercings:
    i öronen(5 st), och hade i läppen, men har tagit ut tils vidare
    Egen dator:
    nej, jag är fattig
    Bra självförtroende: nja
    Kysst någon:
    Ja
    Köpt kondomer:
    ja...?
    Tagit nakenbilder:
    nja, nästan helt naken bilder
    Sagt jag älskar dig till någon i dag:
    japp
    Bjudit ut någon:
    hmm..
    Varit kär: yes
    Dumpat någon:
    nej
    Stulit någonting:
    godis från syskon?
    Lämnat landet:
    Jaa
    Rymt hemifrån:
    när jag var liten 3 ggr i veckan med filt och kudde
    Tuttat eld på nått: eld är kul
    Gjort något olagligt:
    har jag säkert

    HUR :
    Går du:
    med två ben
    Springer du: när jag har en mördare efter mig
    Svarar du i telefonen: om någon ringer så självklart, fast missar oftast
    Fördriver du tiden:
    datan, läsa, tv,
    Mycket pengar har du: just nu? 1000 kr?
    Tjänar du pengar:
    nej, har dock ett jobb i sommar
    Ofta bäddar du sängen:
    ofta
    Ofta diskar du:
    ibland
    Många stör du dig på: en del, dom där konstiga
    Ofta träffar du din familj: varannan dag?

    TROR DU :
    Att du kommer bli något:
    japp
    På Gud:
    om du finns visa dig
    På rymdvarelser: någonting borde det finnas, hur ego kan man vara
    Att folk tycker om dig: de som känner min bra sida
    På ett liv efter detta:
    det är alltid trevligt
    Att fiskar kan tänka: jaa.. säkert smartare än mig
    Att du kommer leva länge: självfallet, nedfrysning såklart

    VÄLJ :
    Katt eller hund:
    katt!
    Vit eller svart:
    svårt.. vitt på sommaren!
    Varmt eller kallt: varmt
    Vatten eller land:
    både och!
    Sex eller kyssar: samma:P
    Telefon eller internet:
    brev?
    Musik eller tystnad: uppskattar båda
    Bok eller film: ensam:bok. annars film.

    Sista Skoldagen ever!

    tisdag- sista dagen i skolan, om man inte räknar med lördag, då VI TAR STUDENTEN!

    har redan duschat, och sminkat mig och klätt på mig, även fast mitt tåg går om en och en halv timme, lite mer faktiskt.
    vädret är sol och skitfint, vaknade på bra humör, micke gick upp jätte snabbt så jag slapp tjata:P, är hyfsat nöjd med mitt klädval, ett vitt halterneck-linne (som jag ser ganska brun ut i), ett par city-shorts och en kort grå-svart randig tröja.
     
    idag ska vår klass busa:) vi ska klä ut oss så man inte ser vilka vi är och springa runt och be crazy, och störa alla i skolan:P lite nervöst faktiskt, haha:P

    vart några stycken tankar den här morgonen som kan vara värda att ha i åtanke under dagens gång.

    MORGONENS TANKAR

    "Framtiden ser man inte, däremot det förflutna. Det är märkligt
    eftersom vi inte har ögon i nacken."

    "Vill du veta något om vägen framför dig, fråga den du möter."

    "Leendet du sänder ut vänder åter till dig."




    Bikinis från Nelly.se

    vilken bikini tycker du är snyggast?

    image281 image282


    image283 <--- snyggast tycker jag.
    image284 image285 image286 image287 image288 image289

    Dagens

    lite kort berätta vad som har hänt i mitt liv idag:

    har kollat på lunchkonserten, var riktigt kul:) en del var väldigt duktiga, en del mindre bra, den första gruppen var väl inte den bästa direkt:P riktigt rock your body, man blev lite party-sugen.

    vi skippa religionen, och nästan hela klassen tänkte likadant, så stackars sandra sa åt de få eleverna som km dit att vi kunde träffas på nästa lektion istället, som hon också hade med oss, på svenskan.
    sen var det lunch, gick runt och letade efter henne, men hittade henne ej.
    sen började svenskan, några redovisade, jag tycker det är väldigt intressant med sånt där övernaturligt shit! fika fick vi också, kakor och bullar. sen var lektionen slut och hade nästan en timme innan nästa, blomsterbinderi-lektionen, som vi fick reda på vårt betyg i de båda 50 poångs kurserna, fick mvg i båda, och mycket tack vare all övertid jag suttigt och att jag försökt och suttigt kvar länge. det lönar sig att vara lite smörig ibland.

    åkte hem, och nu sitter jag här.

    har lite saker jag ska göra idag:
    • ringa syster?
    • måla akvarell. (vill verkligen ha mer tid för saker jag tycker om)
    • leta kläder till vårt bus imorgon (lakan?) springa runt och störa alla:P
    • plocka gräs från grusgången?
    • ringa mike
    • åka till ösmo? jordbro? blir nog 8 bussen, jag hinner inte tidigare.

    sen får man se vad som händer. pratade med mamma och pappa nyss. trevligt:) jag och mamma ska nog åka hem till Gert imorgon, han åkte tydligen hem idag! så febern har nog gått ner eller är stabil, han är ju säklert dålig fortfarande men iaf!

    "Jag vill hem och skriva blogg"

    den här dagen har varit kort, men ändå har det kännts som den vart lång, iaf om man tänker på hur mycket mitt humör har ändrats, hur jag har kännt. glad, jätte glad, neutral, nervös, dämpad, ledsen, gråt. ungefär alla känslor man kan ha.

    min blogg är som min psykolog, man vågar "säga" vad som hellst utan att vara rädd för att bli dömd. ibland kan jag tänka att "jag vill hem så jag kan skriva", när det är saker som hänt, roliga, tråkiga, man vill få ut det. roliga saker som man vill komma ihåg, ha nedskrivet, tråkiga saker för man vill skriva av sig, få ut. jag vet att det finns flera underbara personer jag kan prata med, och det gör jag, men ibland är det så svårt att formulera sig, när man inte ens själv vet vad det är, hur ska man kunna berätta för någon annan?

    det var ju inte direkt sol-väder idag, lite mulet, men det fick gå ändå.

    det hände lite saker som gjorde mig ledsen, när ingen svarar, absolut ingen, klart man blir orolig och anar det värsta. speciellt när han är sjuk. allt kan hända.

    sen var du helt borta också, som du försvunnit från jorden. ringde, din mobil, hem, mamma, din pojkvän, alla. ingen sa nått. sen efter några timmar fick jag äntligen tag i dig, då var såklart hemma hos han. du sa vart du varit idag, men ville inte ta orsaken i telefon. så jag får vänta, kanske tills imorgon, eller vem vet ännu senare.
    något har ju hänt. det dödar mig att inte veta vad. jag måste veta, veta vad som är fel.

    jag har misslyckats med min uppgift. det är min uppgift, min plikt att skydda dig, att ta bort alla hinder. det har jag inte gjort. du vill inte ens berätta för mig, om jag inte fått reda på det, skulle du aldrig ens ta upp det. det är som du bytt, bytt bort mig, bytt bort dom.
    jag vet att jag varit en dålig storasyster, men det är så svårt när du aldrig är där. jag vet inte vad jag ska göra.

    just nu är det för mycket ovetande, för mycket vandra runt i dimma. jag vill veta, jag tror faktiskt jag inte orkar så mycket längre till. då är det kört.


    studenten ska vara en tid då man går ut och har kul, fira, festa, hurra. inte sitta hemma och hellst av allt vilja gömma sig och aldrig bli hittad.


    oj, nu blev det väldigt mycket skrivet. var inte tänkt från början, har inte ens berättat om min dag än. får bli ett annat inlägg.


    SISTA VECKAN

    sitter här hemma hos mike, eller sitter och sitter, stolen är trasig så jag står på knäna.

    känner mig på rätt bra humör, säkert för det är sol:) vaknade pigg faktiskt, va ett tag sedan. har klätt på mig en jeanskjol (UTAN leggins), ett svart lång linne och bikini under det. så nu hoppas jag att jag ser riktigt sommrig ut. fast kläderna kanske byts några gånger, har så svårt att bestämma mig...

    japp, då var snart skolan slut. lite sorgligt samtidigt som det är spännande och kul. känner mig posetiv inför framtiden, jag ska faan bli nått bra!
    lördag klockan 12 springer vi ut från Nynäshamns gymnasium för gott. vet ioförsig inte vad jag ska göre efter gymnasiet, jobba fem veckor i sommar på basen, sen får vi se om det blir plugg i höst eller leta jobb.
    kommer sakna alla väldigt mycket, blir lite sorgligt, men vem har sagt att man inte kan träffas efter man gått ut?

    ja om en timme ska jag åka till skolan, även fast jag börjar halv 11. jag och frida ska gå lite prommis innan vi börjar, mest för det är så fint väder:)


    han åkte inte hem igår. kunde knappt gå.  han kommer troligtvis inte kommer komma på min student. inte för att jag är så egoistiskt, eller jo, jag vill ha min morbror där! men jag vil inte att alla ska vara ledsna och gå runt och vara oroliga. tänk om...


    nu ska jag nog smika klart mig lite, blir bara mascara typ, inget puder eller rouge. det är ju sommar.

    äckliga kryp!

    har suttigt ute lite, och så kom det värsta brummande flyg-kryp-insekten, låt som en hellikopter (som faktis flög här över för en kvart sen), en sån vill man inte ha på sig! hoppas vi inte får besök av bålgetingar i år, förra året var det nämligen bra att bosätta sig under vårt tak tydligen. blä för kryp!


    Soliga Söndag

    vaknade jättetidigt egentligen, men kunde ju inte gå upp halv 7, så jag låg och försökte somna om litet tag. men nu är jag uppe! och det är SOL ute, ska nog gå ut och sätta mig snart, men först en liten promenad?

    usch jag måste verkligen fixa min naglar! dom är faktis ganska långa (jag är nagelbitare) men måste fila så dom inte blir "för" långa, för då biter jag av dom:P

    idag ska vi kanske åka till haninge å handla lite:) om man hinner, dom stänger väl typ 17.00? eller? vill ju sola asmycket, men får se:)
    ska iaf till jordbro sen, så det blir nära hem:)

    love mike:)

    jag vill ha jordgubbar, är jättesugen!


    image279

    jaja, hej hopp snopp, nu ska jag ut!

    Ösmo-marknad

    om en timme ska jag och micke åka till ösmo-marknaden. det ska bli kul:) julia ska sjunga eller nått så det ska vi kolla på, sen ska vi köpa brända mandlar som jag älskar och såna där röda kola godis som ser mycket godare ut än det är och kanske lite sockervadd!:D

    idag gick vi upp ganska tidigt, runt 9, baka lite, sen gick vi ut och sparka fotboll, jag kickade 14 gånger! rekord för min del, jag vet, jag är pro!;)
    sen gick vi ner och kände på vattnet(kallt) och gick tillbaks och satte oss ute lite. och nu sitter jag här.

    imorgon ska vi till haninge lite och jag ska köpa en vit bikini (äntligen) och kanske lite vita underkläder till min studentklänning, som jag by the way tycker om nu, hatar den inte längre:)

    ska nog gå in ett par av mina pumps idag, måste ju nån gång.


    aja puss puss!

    vad tycker du

    är fint eller fult?

    kläd-kollage - flipp eller flopp?

    fint eller ful? här är enligt min mening..

    FLOPP


    image273 image274

    nej med det är väl fint med sånna leggins, när man dyker... eller vill du va naken med inte frysa, ta den där klänningen.!

    FLIPP

    image275 image276

    ett mycket bättre köp är enligt mig den bråa klänningen eller den vita! söt-snyggt!


    lite från TOPSHOP måste man ha med! fresh!


    image277 image278

    H&M collection

    hittade en del fina saker på hm.com. även fast en del tycker att grått är trist och att man ska ha glada färger i sommar tycker jag fortfarande det är snyggt och stilrent att använda de klasssiska grå, svarta och vita.

    image266 image267 image268 image269 image270 image272

    1. vanliga linnen är alltid bra att ha, plus att det ser snygg ledigt ut.
    2. tunika- vårens trend? en måste man väl ha iaf, min tur att köpa en nu.
    3. klänning! så söt!
    4. tröja, älskar korta, midjan ser mycket smalar ut.
    5. ett ganska regular-linne, men med tryck som extra pålägg:)
    6. en liten tygkjol, i matchande med linnet.

    Fotboll

    vi har vart ute och spelat fotboll, jag vart riktigt bra i slutet:) haha jag och micke ägde johan och hans kompis, kanske för vi bar runt dom på "plan" så dom inte kunde ta bollen:P

    vi har varit ute ganska länge, eller vi fastnade i stugan en stund också:P

    usch jag känner mig lite trött och mätt.


    har kommit lite tårar då och då idag. hoppas dom slutar snart, man orkar inte i så många dagar i rad ett längre tag.


    nej nu ska jag gå och sätta mig i soffan med mike the pro:)
    imorgon är det ösmomarknad och kanske haninge centrum som gäller!:) shoppa! brända mandlar och lite white underclothes behövs:)

    hemma på muskö

    varsogod:) va lite nervös innan faktiskt:P hoppas att du får en superbra helg med massa tårta och sånt:) verkligen!



    fick skjutts av frida hem, va lite ledsen, pratade med mamma innan... fick iaf MVG i bild, lite förvånande, så bra e jag inte, men trevligt:)
    frida följde med mig in och så kollade vi runt i huset, som på ett magiskt vis var HELT städat! gu va skönt och bra! sen kollade vi lite på saker jag ritat i mitt ritblock och i fotoalbum, haha söt man va:P

    för första gången va jag i en Lidel affär! va lite rädd i början, men jag klarade det. haha kanske inte riktig men det va iaf första gången.

    frida åkte vid 3, sen kom micke halv 4, så slapp vara nesam hemma en längre stund:)

    emelie och alex ska handla lite innan de åker hit, sen ska vi laga klart tacosen och ha en mysig kväll:)

    jag är lite splittrad nu... jag vill veta när du kommer bli bra.

    så här är det:

    TBE.

    I Sverige får 100-150 personer diagnosen TBE varje år. Enstaka dödsfall i TBE förekommer, liksom bestående skador efter genomgången infektion. Hos barn under sju år är sjukdomsförloppet oftast lindrigare än för vuxna.

    Det finns ingen botande behandling mot TBE. Symtomlindrande behandling behöver ofta ges på sjukhus i sjukdomens början. Man kan behöva ge smärtstillande mot huvudvärk och intravenös vätska till den som har svårt att dricka och äta. Sjukskrivning kan behövas under flera månader.

    Personer som varit svårt sjuka kan få bestående skador, till exempel förlamningssymtom eller en nedsatt mental förmåga. Den som en gång har haft sjukdomen får ett livslångt skydd.

     

    vad säger man? vad gör man?




    fredag

    jag är som vanligt uppe svina tidigt. vaknade typ kvart över fem för vi har fönstret lite uppe (det blir så kvavt annars) för det blåste typ storm. trodde det spöregna, men var bara vinden..
    så gick upp och duscha. fast vettefan vad jag ska klä på mig för kläder, vita byxor i det här vädret? tänk om det börjar spöa? eller mjukisarna från igår.. bara att välja..

    igår var verkligen en blandad dag. fast det har det varit hela veckan. tror jag går som på hel spänn, så varje liten sak som händer kan jag antingen börja asgarva åt eller bli skogstokig eller storböla.
    så förstår ni nog att dom fortfarande inte vet...

    började gårdagen med att vara skittrött, och skulle säkert ha somnat första lektionerna om det inte var så intressanta och bra redovisningar på psykologin som vi hade först. eller det kanske är fel att säga att en redivisning är "bra" när det handlar om psykiska sjukdomar, antingen om det är depression eller hjärnskador. jag kanske kan säga att alla redovisade på ett sätt så man förstog på riktigt. jag förstod det... :(

    sen hade vi geografi, redovisning där också. fast nu var det jag och Lottie smo redivisade om kärnkraft. power to the nuclear tycker jag, varför inte utnyttja de energikällor vi har?!

    och för ovanlighetens skull var det en till redovisning på religionen. tre redovisningar i rad?! fast nu var det om sekter, vad är det för fel på en del, stackars barn som inte ens kan välja att inte vara med i en sekt som utnyttjar barn. nej men det är ju "kärlek" ni visar, eller hur the family?


    avslutade dagen med ett matteprov jag inte grejade. varför gjorde jag det ens? hade inte pluggat, inte övat eller läst. bläddrat igenom ett par sidor en gång bara för sakens skull. fyra frågor, noll svar. va tvungen att klocka minst 2 av dom. tyvärr jag sög.

    gick till kafeterian efter provet, micke satt där och vantade. jag kände bara för att gråta, (nej inte bara för provet), skulle egentligen åkt till muskö, vet inte varför men jag ville bara inte. åkte till jordbro istället. gick och köpte choklad och fruitcoctail å sånt. sen kollade vi lite på top model och sen början på pirates 3. men jag vart jätte trött så vi såg bara halva, ska se om den sen med text, så jag fattar:P
    tack för du tröstar mig:)


    nej nu måste jag klä på mig, får se vad det blir för nått, antagligen mjukisar.
    nu vart jag glad när jag såg att du vart glad:) tack!