nyårsafton

idag kom mormor och morfar, altså mimmi och nenne hem till oss:) jag va tvungen å visa hur fint mitt rum är å så har vi gått på lite sightseeing:P  dom hade med sig MASSA med godis, shit vad tjock jag kommer bli!

jag vart lite lessen igår faktis, när du gick å la dig å jag inte hade något att göra... fast så är man ju jordens kinkigaste människa också, eller ibland känns det som det. så jg var förtfarande lite grinig när jag vkna, eller du vakna tidigare än mig så hade du massa musik på så jag inte kunde somna om igen, fast sen innan jag åkte hem med 11 tåget löste det sig:)
jag ka nog helt enkelt inte motstå att kyssa dig!

jag fick ett par jätte fin örhängen av mickes mamma och hennes pojkvän( eller tomten som det stog på paketet) :P , sen fick jag en typ sminkväska med mascara, läpglans och nagellack i :) hon ade tänk på vad jag skule pappa i för färg å allting:P jätte gulligt:)

imorgon skaa vi först käka lite nyårsmat antingen hemma hos mig som vi hade tänkt från början, men nu kommer det redan vara så mågna här så det kanske blir hemma hos sara istället. men det blir iaf jag sara carro å micke som ska käka. sen åker vi nog med halv 9 bussen till haninge lutar det mot til stefan och meek å robin och dom , och då kommer också lisa, frda och yvonne och ansluter sig:) så blir vi en liten skara , väldigt söt skara.

just nu har jag precis suttigt vid datan och jobbat lite på blomsterbinderier, för vi ska kunna typ 60 snittblommor eller hur måga det nu var, så jag har letat upp en bild på alla dom som jag skrivit ut så jag bara har bilderna, då fuskar ma inte å kollar på vad blomman heter. kanske funkar bra?


jag tror det spökar för lampan blinkar hela tiden:S den blinkar alltid om ma säger något som har med spökies att göra. scary

jag kollade på en sida igår om vad man har för BMI, (om den nu stämde det vet man aldirg) jag prova nu, och för tilfället hade jag BMI 20.9 . men eftersom min vikt inte är av dom stabilaste, så brukar det skifta lite, men just nu väger jag 61, när jag kom hem för några timmar sen vägde jag 60, så det pendlar lite. men någonstanns mellan 60-65 iaf. och jag är fortfarande 171 cm lång, det är stabilt iaf:P
http://www.markazits.com/diet/bmi.php heter sidan jag kollade iallafall. så hur troligt det är kan du ju kolla själv. för å va underviktigt måste jag väga 55 kg(BMI 19.) å för å va överviktigt måste jag väga 76 kg (BMI 26.) , och för å få fetma måsa jag väga 88 kg(BMI 30.1) . du kanske tycker jag e knäpp som skriver det här, men jaa, det är jag:)

usch lampan blinkar hela tiden:S

nej jag tror inte du bryr dig, vet?


jag tror jag ska gå å små snutta på lite av godiset tihi:) sen kommer mike the gud och gör ett besök:)




puss å knull




 


jul igen

är hemma hos mike för dom fira jul hos sin mamma idag, jag fick faktis två julklappar av dom :D wii fast no orkar jag inte skriva mer, blier mer sem...
kul ö mysigt : d min öl e typ jummen nu sö möste dricka upp den snabbt:D
puss alla fina blä på alla fyula

spring i korridoren

sov utomlands idag med, glömde passet med det gick bra ändå:) mamma ringde 11 å sa att hon va tvungen å jobba så vi kunde inte åka å handla idag:( så jag vart lite lessen för jag va verkligen shoppsugen:P sen låg jag där å kolla på en väldigt söt figur som låg brevid mig, sen efter typ en timme hade jag kollat färdigt så då peta jag lite på han så han vakna. vi gick upp så satt ag mig å kolla tv å mike spela lite, sen vart klockan 2 så jag orka inte käka något innan vi åkte , för skulle med 3 bussen hem till muskö. kanske därför jag vart lite grinig och lite lessen för ingenting:P nej men lilla huset på prärien är vääldigt sorgligt.
tog iaf tåget 20 över 2, staffan som gick i min gamla klass ett litet tag kom å snakca me micke lite för dom känner varandra, jag tror nog inte han känner igen mej:P
sen åkte jag hem till ön å micke till nynäs för å gymma. käka lite när jag kom hem men ska nog cykla snart tror jag. kan ju bara trevligt, så kan man ju hoppas man får den där tv-rumpan någon gång INNAN sommaren hellst..

svea katt läg å sov i mina kläder igen , fast som tur är fäller hon typ inget, även fast hon är långhårig, hon är så söt så:) så liten och aldeless oskyldig mot dom hon tycker om, värsta vaktkatten egentligen. sitter där vid ägen å väntar på att man ska komma hem, sen förljer en till dörren innan  hon spriger ut igen. fast jag lovar att man får passa sig om man e elaking, hon e inte  så snäll som hon ser ut, om hon inte tycker om dig så dödar hon dig säkert, om hon inte känner sig lite snäll.

nej nu skiter jag i det igen, har jag ju sagt förut, men sen började jag bry mig igen, men så ska man nog inte vara enligt dagens samhälle. fast nu är jag tydligen en grå skugga i den gråa massan,  fast jag har ju ioförsig en grå tröja och ett par gråa mjukisar på mig, men jag finns tydligen inte längre. fast micke ser mig, min famlij ser mig, mina kompisar ser mig, hur kan man inte finnas då? fast jag kompå en sak, det kanske är för den e blind, stackarn då blir det inget körkort.
nej men finns är ett gaska starkt ord, det betyder att de inte syns,känns, hörs. men även om man inte syns för tillfället så finns man ändå, de som har gått vidare till en annan värld, ka man ju säga att de inte finns mer. men eftersom minnena lever kvar så betyder det ju på ett sätt att de fortfarande finns, de blir tänkta på, en del pratar med de fortfarande, även flera år efter de gått bort.
jag vet att jag finns, och även om du menar att jag kanske inte finns för dig längre, som du nu måste mena, så varför skriver du till mig? för man skriver ju inte till någon som inte finns, som inte betyder något, som inte längre existerar i den huvud. om man skriver så måste det betyda att man tänker på den, även om bara för just denna stund. man kan skriva att man inte bryr sig, men att skriva att den personen inte finns, det är en annan sak. jag kan skriva att jag inte bryr mig om dig längre, för det gör jag inte , inte på det sättet att jag blir lessen av vad du säer, om vad du gör, och om hur du mår. jag försökte bry mig igen, men du stoppade det.  det enda du framkallande var lite sårad stolthet igen, att jag gick på det igen, men du kan känna dg stollt, för du kunde fortfarande lura mig. men nu tror jag faktis jag börjar bli lite imun mot dina impuls känslor. för du gör ganska mycket av just hur du känner det för stunden, utan att riktigt ta hänsyn till andra.  förlåt för vad? at jag inte finns, för det gör jag ju! annars skulle jag inte kunna sitta å skriva det här.

jag har sårat dig mer än någonsin sa du. men där har vi det igen, det är jag som sårat,  inte du, utan jag. klart jag sårat, men det har alla, du med. men du säger att du vet att du också gjort dumma saker, men även fast du säger det verkar du inte förstå innebörden av orden, för man kan inte vara så fokuserad på sig själv och samtidigt säga det.

du kommer väl tycka att jag tror jag e gud igen, som tror den vet allt och lite till. men för det första tror jag inte på nån gud, för mig finns de inte direkt några som höjer sig över mängden, och atomatiskt blir bättre än andra.

jag fukuserar hellre på andra än fokuserar på mig själv helt enkelt.

där har du svaret på att jag hellre sitter å försöker tänka ut lösningar åt andra än fixar mig själv. jag tycker om att hjälpa folk, även om jag kanske inte alltid gör det. jag gillar tanken på att göra något för andra, få andra att må bättre. skit i mig, vem bryr sig? jag kan ju alltid gå till en psykolog om det krisar sig.

att anklaga någon för att tro sig vara bättre än andra, när man bara försöker fixa, tycker jag va lite överdrivet. tänk själv om du skulle försöka hjälpa någon, och så säger den tillbaka, sluta va så irriterande och egocentrerad, jag hatar dig! kul va?



nej nu orkar jag inte skriva mer, ska gå å cykla lite så jag blir snygg och smal tills mike kommer:)
puss


sånt jag tagit bort

några inlägg jag flyttat hit för att de har blivit borttagna från en annan sida.

tomte
av eriiika_o 061225 19:25
igår va det ju julafton om ni inte visste det, och själv klart så måste det ju komma en tomte och gissa vem som fick äran? jo jag ! (jippi) . man märkte att johan vart lite fundersam när pappa kom tillbaka, vem var tomten då?:P tomtemasken, som är sådär snart 20 år gammal, ser ju inte så verklig ut, ( bomullsskägg e sååå fint) och så bekväm var den inte heller, en mini mini mun till lufthål, så man nästan dog, och så skärde den in i ögonen :P men annars e den fin fin!

nu sitter jag hemma hos micke, bara jag och hunden hära, för micke har vart å tränat så han kommer snart, och maarit och justus drog när jag kom, så jag blev hundvakt:P  så jag lovade att spela in sagan om de två tornen åt justus:)

igår va det ganska skönt, ingen stress fast det har det inte varit nån gång i jul faktis:) å ganska lugn stämniong. sen på kvällen satt jag å emelie uppe till 2 å prata om allt möjligt, jätte trevligt :D fast jag fick reda på en sak, jag visste ioförsig om att hon hade beerättat det, eftersom vi inte var så bra kompisar i slutet, och det skulle ju inte vara det första direkt hon sa fast hon lovat att inte säga. men att hon sa det efter endast några dagar(om det ens han gå en dag) tycker jag e dålig stil! då va vi ju fortfarande kompisar, så jag e faktis lite arg även fast det var skit länge sen. men då trodde jag att du höll det du sa, men det verkar som du aldrig gjort det. dumma mig som litade på dig. tack.

jag försöker iaf göra någoting bättre, istället för å hitta fel på alla. jag tror inte jag vet bäst, jag e ju inte dum i huvet, men jag försöker iaf förstå från båda sidor, då ska bara veta hur mycket jag har försvarat dig å försökt förstå hur du menar. jag försökte va snäll, faktis, efetersom jag har brytt jmig mycket om dig, men så ska man tydligen inte göra, oj mitt fel.så nu har jag gjort precis så som jag som e så smart sa att man inte ska göra. och ojdå nu erkännde jag det med. tack för att du sågar när man försöker visa att man bryr sig. men du kan vara lugn jag ska sluta med det, så du kan vara glad. nu har du gjort mig sårad ,e du nöjd nu? det känns kul å försöka visa att man bryr sig i fortsättningen så slut.

det är tydligen dåligt det med. förlåt så jävla mycket.

jag tror hunden har rätt tråkigt, så jag ska gå å gulla med han snart så han inte blir gaaalen:P

pusspuss hoppas mike kommer snart:)

jul om 10 min
av eriiika_o 061224 00:19

ja snart är klockan över 12 å då e det ju tekniskt sett julafton mina damer och herrar:) nu när jag börjar skriva är den 10 i tolv. (så det hinner säkert bli jul innan jag skrivit klart, man e ju lite seg på tagentbordet)

oj satan jag skulle nog inte satt mig id datan, för ja smart erika, ja kopiera alla dina db för det är nog väldigt kul att kuna läsa i framtiden!"pling" ja men när jag sitter där å gungar i min gungstol med katten i knät så...... lr nää. när jag ligger där på palyan på min egna ö Mauritius så kan det ju vara kul å läsa tänkte jag. :P varför inte?  en del saker är väldigt kloka saker jag skrivit, men satan vad jobbigt det var å spara alla, markera, kopiera, klistra in. men det ka vara bra att ha. man vet aldrig.

grattis Johan du börjar bli stor nu, hela 9:) det e inte alla som får en cykel dan före julafton inte:P

eftersom jag har kommit på att jag e så klok av mig, e jag ju bara tvungen att dela med mig av min vishet. jag tycker inte om kakor, inte dåliga sådana iallafall, så kallade tillbaka kakor, jag tycker att sådana kakor skrivs bara för att skrivaren känner sig träffad och kanske sårad och för att försöka rädda sin stolthet så måste den ge igen, för att på något sätt visa att den inte bryr sig och hur barnsligt det var av skrivare 1 att skriva något dumt(som det oftast är i detta fall). men det skrivare 2 aldeless glömmer bort, är att den är minst lika barnslig själv, eftersom 1. den gör precis lika dant själv. 2. den har inte förstått att det mest mogna man kan gör, är att inte bry sig, inte låta det komma åt en.

det är nog ett av de svåraste saker i varlden att lära sig göra, för det är något man måste kämpa hårt med för att lära sig, att kunna förbise och acceptera, att alla människor kan inte älska en.

jag vet att det är fel att skrriva något elakt från början, men det är lika elakt att skriva tillbaka. ingen vinner heller på det. kanske en stund av självbelåtelse. men sen efter kommer antingen skuldkänsla eller så år man nått obehagligt tillbaka. som man sedan kanske mår dubbelt så dåligt av än ma vad mådde bra av från början.

jag försöker att se lite frå bådas sidor, både från skrivare 1 och skrivare 2. för jag har själv varit båda.

sluta ge efter för frestelsen att skriva från början( du vet att du inte borde) . sluta helt enkelt bry dig, du vet att du skulle må bättre av att inte ta åt dig så mycket av vad andra tycker. för det är precis det det handlar om, att man inte känner sig själv tillräckligt mycket för att lita på sig själv och förstå att bara man känner innerst inne att man duger och vet att man själv inte gör något fel tillbaka( då menar jag inte bara lura sig själv med jag gör rätt" utan då ska man verkligen inte göra nått fel heller) . då är det det som räknas, du känner dig bäst själv, sluta tro på det andra tycker om dig, för det är ju därför man reagerar som man gör, blir arg, för man tar åt sig, istället för att bara: nej men så där är inte jag, och skratta åt det!

nej nu orkar jag inte ens läsa vad jag själv skrivit, jag e för lat nu i juletider, men jag tror min poäng var nått med att man ska inte vara arg på jul utan ha det lite trevligt med någon man tycker om. mycket bättre för hälsan( det kan ni inte säg nått emot). :) och istället för att koncentrera sig så mycket på vad andra tycker om en, så tänk på vad ni tycer om er själva. inte vill ni sitta å va som buttra små gubbar, inte om man försöker göra goda saker istället så mår man bättre själv, och då är det lättare att tycka om sig själv och vara nöjd med sig själv! för alla är viktiga för någon, jag har många som är superviktiga för mig, fokusera på det bra istället på det dåliga .

god jul alla små troll i stubbar:)

micke du e super(även fast du låter mig sovva själv inatt) :P men jag älskar dig (h)


sara ska komma hit så ska vi byta julklappar imorgon :) tihi



såå nu är det här den enda sidan som jag tänkte skriva på. härmapa? kan du tycka, men det är ju synd att du ska hålla på, så jag skriver här istället.


gud?

nej jag tror inte jag är gud. så när man vill försöka hjälpa fast man inte ens behöver, och försöka förstå kanske varför,  då tror man att man är gud? oj förlåt mig för jag inte tänkte på det innan.

grisar kan inte flyga

man kan inte veta vad som kommer hända innan det händer. så allt man gör kan likaväl bli fel som rätt. hur ska man då veta vad man ska göra?
för i slutet så spelar det ingen roll vad ens egna meningar var, utan hur omvärlden anser att man menade.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!