komentarer

skriv gärna kommentarer om ni har några bra:) tips på bra modesidor kanske? eller bra resetips?god mat, eller just vad som hellst:)

paparazzi, kläder för ALLA väder.

jag känner för att åka å stor shoppa, har kollat runt och hittat massor av fina kläder.

det här kan man ha till fin festen, lite fint med mörkblått och silver, hitta inga bra smycke till men det e rätt och enkelt.
kläderjag tycker klänningen var fin, lite dramatisk för den har en så mörk färg.
skorväska



idag käkade vi makaroner och tomatsås. jag måste plugga lite snart, seciellt på marknadsföringen för vi har ett skit stort prov nästa vecka. hade blomsterbinderi-rov igår, gick väl rätt bra, vet att jag har ågra fel, men jag klarade det ju klart.

jag har kollat lite mer, hitta mer roliga kläder, typ det här:frhg
vvvsebalerina skorkjolbikinijag tycker om den här bikinin, leta efter en typ lika dan förra året, men då jag tänkte köpa den hade den tagit slut, lite sorgligt, men nu hitta jag ju en ny:)


guldsaker är fina, halsbandet och örhängerna e samma, eller dom matchar vrandra.
väskan är ju bra för snygga, den måste jag ha!!
ett måste på stranden är ju solglajjor, och en strandkjol kanske?


men lite ljusa sommarfärger måste j också finas i garderoben, typ detta:
söt klänningtröjjjaghflipflipflop måste jag nog köpa nya, mina gamla håller på å går sönder, men dom e ju så sköna när man gått in dom, då vill man ju inte slänga dom. jag har så svårt att slänga skor:/

linnekjol rosakjolen e ju asfin! å linner ser så frescht ut:P haha nej jag vill ha , allt, snälla? kan du inte ge mig en miljön så jag kan köpa? nej men det e kul å sitta å kolla, ia när man inte gör det så ofta:)

jjjjmiliyhtroja
jag måste köpa jeans. har ty inga bra kvar, alla sitter slapt och löst, inte alls fint, försöker undvika att ha jeans, för det ser så förjävligt ut. jag har nog inte en jeans-ruma skulle ja tro.
skorna var coola, den gröna tröjan, jeansen, jackan och skorna skulle assa bra ihop..hmm..

fggblite grått måste man ha, den bråa cardigan tänkte jag köa förut, ågrar det lite, eller jag vet inte men den ser så skö ut, den andra västan vettefan varför jag tog, eller e den fin eller ful?
hhhgggskorljgtröjja

måste ju avsluta med lite party i min kläd-special. utan partykläder ingen fest. guld och saker som glittrar e alltid fint. guldskor med brunt linne med glittrande aljetter e fint.



nu är klädesspecialen slut för idag.

pusspuss

usch vad fet jag blir

ska inte äta så jävla mycket godis hela tiden, blä, det gör ju inte direkt så man blir snygg, iaf inte på mig'

jamen tack så mycket, vad vill du jag ska göra, jag kan inte vara så hela tiden, och du är ju lika dan ibland också, jag vet inte hur jag ska göra...:(


igår va det typ en fittskit dag, eller iaf i början av dan. fast på geografin när vi satt i klassrummet å väntade på hans så sa janni och tessan att dom funderar på att fixa bruna linser, o sen att dom tyckte jag hade fina ögon:) att jag typ inte behövde ha smink för det ser ändå bra ut med mina ögon eller nått sånt, det var trevligt:)

sen på bilden så va de fan as kul:D vi skulle rita portätt, av varandra, så man kunde rita den som satt mittemot så jag ritade av janni och janni ritade av mitt ansikte, haha faan vad alla skratta åt miin bild i början såg ut som en konstig kille ungefär:P fast den vart riktigt bra i stutet, jag fick beröm av bildläraren:)
janni kände faktis igen sig när hon kollade på den lite snett;P jannis bild på mig var jätte fin, det vart faktis likt, alla tyckte den va fin:)
sen skulle vi sita av ens ansikte i profil , då rita jag av jenny fast det var typ mer likt mig, så lottie fråga vem som hade ritat av mig för hon tyckte det såg ut som jag:P
sen när vi va vid skåpen så sa andra jenny att janni hade ritat värsta idol-bilden på mig, och att hon också ville va så snygg som jag:P haha lite roligt:)


vi somna vid 9 igår, fatta inte men vi vart lite trötta, man ska ju inte ta ut sig så där;) haha

tror vi ska jobba med det imorron, göra klart själva arbetet typ.




nej jag orkar inte, då skippar jag hellre. jag kan bara vara jag. det funkar också.
det är inte dåligt, men hur vet man .


jag å micke gick ut på en promenad igår när det var mörkt, det var mysigt, för det blåste inte eller så, sen var han ju tvungen å röka lite, han håller på å slutar snusa vettu. det var skönt å gå lite.

jag vill börja träna nu så jag blir snygg. har inga bra kläder som fixar.



fixa hos kaninerna förut idag, kul å göra fint. ska städa mitt rum å sånt. sen måste jag skriva klart internationella ekonomin och skriva lite på religionen. får se hur mycket jag orkar. måste plugga blommor också, prov på måndag.
fitt prov vi hade på geografin, hade pluggat men de va gruppprov , på typ helt annat, vi skrev helt fel saker också typ. kul. jag vill ha mvg!!! men de skiter ju sig hela tiden. 


jaja nu ska jag dra.

aa jag håller med  emelie, fuck off.



pusspuss

e jag så intressant?

någon tyckte tydligen jag var så intressant att den försökt lista ut mitt lösen till min pa. men lösenordet skickas till min mail, inte til nån öppen sida, så sorry u om försökte!
men e man populär så e man;)

jag vill ha sakerna vi beställt nu ju! dom ligger i ösmo på posten och bara äntar, varfr kunde inte postgubben köra ut dom hit som vanligt? fast postis kanske inte hade vägarna förbi , vad vet jag:P


micke ligger å sover i min säng nu, ha va lite trött så jg låter vel han sov ett tag, bara för jag är så snäll:P hmm undrar om du fortfarande e "sur" på han? eller är det tvärtom? för ibland, det kanske bara är inbillning, men ibland känns det som du kollar lite extra argt på mig å han när vi möts..

på måndag ska jag åka med mamma in till kista centrum å kolla i alla affärer:) sen ska vi på möte, ska bli roligt, jag längtar:)


sedan på tisdag ska jag fixa långa och fina naglar, frida ska laga en, sen ska i gå å glassa runt å göra alla avis:P



usch sedan på torsdag nästa vecka så har vi geografiprov, sen på måndagen efter blomsterprov, och veckan efter det marknadsföringsprov. usch såger jag bara.





pusspusss

morgon med svullna ögon

har nästan precis gått upp, trötta ögon och verkligen ingen lust, vill bara gå å lägga mig igen.

vi ska filma klart vår film idag.

skriver nog mer sen senare idag. orkar fan inte,.

pusspuss

ja gud älskar mig

... stog det som en liten annons under mitt senaste inlägg, vad lägligt:) för jag känner på mig att jag är älskad!

jag var bara tvungen å skriva ett till, det vart så fint när man la in en bild!:d måste hitta en till.. waita half an hour


 


jag älskar kallor, de är en utav de finaste blommor ja vet! klart, liljor, rosor, gerbera e ju också fint, men en kalla, har något så mystiskt över sig, helt klart stilren, usch jag är kär:)
se vad fint, man blir nästan bara kär, så lugnt å fridfullt, och det e ju bara en blomma haha jag låter säkert helt psycho:P men jag lovar jag är elt normal, ahar en fin pojkvän som älskar mig, en underbar familj och underbara vänner.

undrar egentligen hur det kommer bli om typ 10 år? jag tror jag kommer vara både förlovad och gift, möjligen 3 barn, som springer runt på gården.
vi gick å pratade om hur och vart ma ska flytta första gången, du fick mig att inse att man behöver inte bo i nått ruckel till lägenhet de första åren, för om man hittar vart man vill bo, varför inte flytta dit direkt? är det ett tvång att ha bott på minst 5 stället och flyttar runt som en galning?
ja, vem vet? sen hoppas jag förtfatande på miljonvinsten... fast jag täänker inte nöja mig med ett jobb som man inte får ut något av, jag tänker sattsa högt, och också klara mig till målet, jag vet hur jag ska göra, så jag väntar bara till sommaren så jag kan börja på allvar, et här är någonting jag tror på. och jag ska göra drömmen verklig.



men men u orkar jag faktis inte skriva mer.
pusspusss

go och glad kexchoklad

idag har det gått tio månader, det var ugefär tio månader sedan vår första puss:P haha vad töntiga vi var då:P jag rädd jag var att möta dig i skolan, för hur fan ska man säga hej? jaja hihi... vi har pratat lite om vi ska göra något speciellt på årsdagen, för det skulle ju va lite trevligt:) kommer ihåg och ler. blir kanske en "ledig" dag, för det är på en torsdag tror jag, tsssss men vi får la se...jag älskar dig! det känns bra.

idag va det också första dagen i skolan, vi hade ju bara en lektion idag så va väl inte i skolan så värst länge:Phihi de e alltid kul å hänga med frida i korridorerna, vi skrattar alltid så mycket:) fia naglar hade hon också, jag ska också få göra det sa hon, så snart ska jag äntlige fixa mina naglar!:D vet hon vad jag behöver eller, typ mitt största problem :P hon känner mig rätt bra den där tösen:)




jasså "vem" är nu detta tro?   jag vet! jag vet! hon vet! dom vet!




jag har haft en väldigt bäst helg, för bio med tjejerna på fredagen, jag tror jag skrattade sönder min mage) + bio med en av dom bästaste skådespelarna, kate winslet, jag vet inte varför jag gillar henne, hon känns lite äkta på lrnågot sätt, inte som dom andra holleywood bimbosarna.. men de va kul:) sen efter åkte jag hem till micke å hade världsmysig kväll/morgon( för det finns ingen natt, bara en tidigt morgon,  hur:P) på lördagen åkte jag hem ganska tidigt för å plugga lite med projektet, geografin och marknadsföringen... ja men de gick bra:) sen åkte jag tillbaka till utlandet på kvällen och de var trevligt det med.

jag känner mig piggare nu, lite gladare och förhoppningsvis märks det på hur trevlig jag är:P

usch men jag hade så satans ont i magen när jag vakna, inge roligt alls, sen blir ju humöret inte lika stadigt också, men jag ska hålla ut den här veckan, och fortsätta vara glad:) får skriva skit och helvette mycket så jag får ut allt där:P


bajshäst ät fläsk


jag MÅSTE ringa sara idag, jag e så nyfiken, undrar om hon fick gå på catwalken, och jag har för mig att det var en fotografering i söndags också.. men ringer nog lite senare när hon nog e hemma, lr får se om jag kan hålla mig.:)


jag har fyllt på min mobil idag, så nu alla ni ska jag inte snylta på era mobilen nåt mer, för ett tag iaf:)


songs

Christina Agulilera - still dirrty

Don't tell me to behave
'Cause I'll never play that game (oh, no)
Don't tell me what to do
'Cause I'll never be uptight like you
Don't look at me that way
'Cause I ain't never gonna change
And if you're talking about my life
You're only wasting your own time


Creed - my sacrifice

When you are with me, I'm free,
I'm careless, I believe,
Above all the others, we'll fly,
this brings tears to my eyes.


Jeff Buckley - hallelujah


Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor, you know,
I used to live alone before I knew you
And I've seen your flag on the marble arch
And love is not a victory march
It's a cold, it's a broken hallelujah
Hallelujah, hallelujah
Hallelujah, hallelujah


Bryan Adams - everything i do, i do it for you

Look into my eyes you will see What you mean to me Search your heart, search your soul When you find me there you'll search no more Don't tell me it's not worth trying for You can't tell me it's not worth dying for You know it's true Everything I do, I do it for you Look into your heart you will find There's nothing there to hide Take me as I am, take my life I would give it all, I would sacrifice Don't tell me it's not worth fighting for I can't help it, there's nothing I want more You know it's true Everything I do, I do it for you There's no love like your love And no other could give more love There's nowhere unless you're there All the time, all the way (Look into your heart baby) Oh, you can't tell me for it's not worth trying for I can't help it, there's nothing I want more Yeah, I would fight for you, I'd lie for you Walk the wire you, Yeah I'd die for you You know it's true Everything I do, Ohhh, I do it for you


erika loves you hoes (and erika is so lat så hon kopierar)


coolt, en glass

japp.:) äntligen, tack du:)

igår åkte Sara, Carro, Linda, Maddzan, Lisa och jag in till stor stan och hade en väldigt trevlig kväll:)

först när jag skulle gå till bussen (halv sex) så råkade jag kolla i en gammal busstabell så då trodde jag bussen redan gått, men jag bestämde mig för å ta språngmatchen å försöka hinna, men smart som man är glömmer man å stännga jackan, så mobil flyger ut och hamnar i tusen bitar:P
Mamma kom med bilen snart efter och körde mig till korset. snäll mamma jag har:) fast det visade sig ju senare att den inte hadee gått, men jag stog där med Sara å väntade istället:)

sen hoppa Carro på också vid kyrkis:) Maddzan kom med bussen så henne mötte vi vid ösmo å så var vi fyra.
Lisa mötte vi upp i stan och Linda hoppa på vid älsjö, å så var vi samlade:P vi gick först å hämta ut biobiljetterna till the holiday, och sen gick vi till pizza hut och åt, jag lisa å carro tog glass också:)

haha jag tror aldrig jag  skrattat så mycket:D

filmen var faktis mycke bra speciellt när man har trevligt sällskap, haha Carro låg å luta mot min axel nästan hela filmen, som ett sött litet barn:)

fast det dåliga med filmen var att jag sakna Micke så mycket, lite jobbigt, men sen efter en intressant tågresa :P fick jag se han igen, lika snygg som vanligt:)


på måndag börjar skolan, men jag vette fan vilken tid asso:P me jag å Frida kommer säkert va där fem timmar innan ändå haha:P


just nu ligger gullungen å sover, jag låter han sova lite till tänkte jag, innan jag hoppar på han, eller gör annat;P

i onsdags var jag hemma hos Frida, vi tänkte jobba lite med projektet, men det finns roligare saker att göra, och väldigt mycket intressant att prata om:P undra om hon är nervös nu, bara nån timme kvar ju:P haha jag städa i hennes garderob, du har ju massor med fina och nya kläder, fattar inte varför du inte använder dom gumman:

i torsdags åkte jag ,mamma, emelie och mimmi (mormor) in till nynäs å handla, först in till lindex å sånt, sen handla vi typ massa frukt, som man inte smakat förut, eller en del kånde man igen som mango, papaya, stjärnfrukt.. men tamarillo, pepino och kiwano hade jag ingen aning om innan :P sengjorde vi en jätte fin fruktsallad på kvällen. och lite annat sånt där hemligt, som bara vi  ;)

igår gjorde jag faktis lite läxor innan jag åkte, gjorde klart marknadsföringen och gjorde några frågor på geografin också:) va jag duktigt lr, sen städa jag mitt rum:P


jag tror micke börjar vakna nu, så ska nog dra mig..

det är så skönt att man inte behöver säga hej som jag tänkte på förut, eftersom du har markerat det nu, ett mindre bekymmer att tänka på lixom:)

jag saknar vår klass lite faktis, dom e lite roliga :)



men nu ska jag gå till älsklingen , pusspuss