Stackars Nicole, fängelse-BB?

Gravid ? i finkan?

      
       
                     

   BLIVANDE PÄRON    Joel Madden och Nicole Richie ska bli föräldrar.
       
Foto: ALL OVER PRESS
   
       Pinnsmala Nicole Richie kan tvingas äta fet fängelsemat
   
   
Nicole Richie är gravid i tredje månaden. Samtidigt riskerar hon fängelse för drograttfylla.
  Om hon döms kan den pinnsmala dokusåpastjärnan (ve och fasa!) tvingas äta kaloririk fängelsemat.
   
                              Hollywoods smalaste kändisdotter ska bli mamma om sex månader. Samtidigt riskerar hon att gå i bästisen Paris Hiltons fotspår och dömas till fängelse för att ha kört rattfull.
  I fängelset väntar ingen VIP-behandling. Gravida fångar har ingen speciell avdelning och sätts på en kaloririk diet och vitaminer. Om värkarna startar i fängelset måste hon föda på ett sjukhus som myndigheten väljer ut.
  
  I rätten den 11 juli
  Vanligtvis får man stanna på sjukhuset i tre dagar, med en vakt utanför dörren. Sen skickas man tillbaka till fängelset ? utan den nyfödda. Barnet lämnas i stället till pappan eller mor- och farföräldrarna.
  Nicole Richie ska infinna sig i rätten den 11 juli. Då får hon domen för sin drograttfylla. Enligt TMZ kommer hon att dömas till minst fem dagar i fängelse.

      
                        
Sandra Wejbro









Stackars stackars Nicole. Kollade runt på aftonbladets sida och hittade den här storyn. Tyvär har jag inte direkt så mycket medlidande med nicole, hon f¨år ju bara skulla sig själv, mest synd tycker jag isånnafall om hennes barn om det blir så att det kommer födas i fängelset, kan ju inte heller va kul för nicole att få sitt första barn inlåst, när hon egentligen kunde ligga på lyxsjukhus med allt hon vill ha runt sig.

Nej, jag vet inte, klart man tycker synd om henne, men hon är ju ansvarig för sina egna handlingar, rika personer kan också åka in. Den nakna sanningen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback